>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Moje typy

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Florida-Carolina​

Nie mam zamiaru również pisać długich analiz, ale o każdym typie napiszę kilka słów.
Dziś poszukam małej niespodzianki w meczu na Florydzie, gdzie miejscowi zajmujący 3 miejsce Koferencji Wschodniej podejmą ostatni zespół w tabeli. Myslę że Carolina po ostatnim zwycięstwie z Vancouver bardzo mocno podbudowała swoje morale i będzie chciała wygrac drugi raz z rzędu. Wiadomo że wygrac chce każdy, Florida też, ale oni z kolei stoczyli wczoraj dość ciężki bój z Calgary w którym nie grali oszałamiająco i zwyciężyli dopiero po dogrywce, do której również doprowadzili w ostatnich minutach spotkania. Wg. mnie zespół Caroliny nie jest na straconej pozycji i dlatego uważam że warto zaryzykować na nich,stąd moje typy:
Carolina 60&#39; ~3.3 (3.39 Bet365) 4/10⛔
Carolina ML OT ~2.5 5/10⛔
Carolina +0.5 ~1.95 7/10✅
dzielnie dotrwali do dogrywki, niestety nic więcej... Najpewniejszy typ siadł.

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
W ofercie na dzisiejszą noc jeszcze dwa mecze NHL, niestety nie widzę tutaj jakichś pewnych opcji do grania. Na pewno warto zagrac na over w St. Louis, przewiduje tam sporo bramek, ofensywa Blues w ostatnich meczach spisuje się średnio, a z kim postrzelac jak nie z Kurtkami? No i goście też na pewno coś wcisną...Drugi mecz powinni wygrac gospodarze, po serii remisow w końcu wygrali &quot;czysto&quot; i zapewne będą chcieli wygrac kolejny mecz, ale Calgary to ekipa która potrafi postawic ciężkie warunki. Osobiście gram tak:
Blues-Columbus over 5.5 2.05 ✅
Chicago-Calgary 1 60&#39; 1.83✅
AKO:3,75
6/10
Blues-Columbus over 6.5 3.5 (bwin)✅
4/10
Blues tak jak mówiłem postrzelali trochę, Kurtki dołożyły swoje i over wchodzi bez większych historii. Chicago też nie dało się zdominować, chociaż ostatnia tercja nie najlepsza to wyrobili sobie przewagę w dwóch pierwszych i spokojnie dotrwali do końca... Wolę jednak jak jest mało meczy w nocy, człowiek wtedy skupia się na tym co powinien i spokojnie analizuje to co jest. Z kolei jak meczy jest kilkanaście to zbyt często wybiera nie ten wariant i kończy się to źle. Dziś na plus i oby tak dalej.

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Dziś oferta piłkarska uboga, ciężko znaleźć jakiś dobry bet. Przygotuje coś później z NHL a tymczasem z piłki zagrałem z Angielskiej Blue Square BTS w meczu York-Kidderminster za groszaki i takie coś:
Rizespor-Boluspor o2.5 2.4✅
Olhanense-Braga o2.5 2.25✅
AKO:5.4
4/10 kursy z Bet365
Olhanense-Braga o3.5 4 ✅ (można słapać wyższe np. w Tobet 4.5)
4/10
BTS w Anglii siedzi w 25 minucie meczu, over w Turcji bez historii, czekamy na spotkanie w Portugalii. Powinno też byc bez problemów, ale zobaczymy.
Wszystko zgodnie z planem.

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Napaliłem się na dzisiejsze NHL, patrzę a tam lipa troszkę. Chociaż zlepić coś ciekawego z tych spotkań można...Od siebie polecam na dziś:
Dallas-Anaheim 1 ML OT 1.68 9/10✅
Nic odkrywczego ale wątpię żeby Kaczki przerwały serię porażek na wyjeździe akurat z Dallas.
Toronto-LAK 1 ML OT 1.86 8/10⛔
Tu też stawiam na gospodarzy, Kings to solidna ekipa, ale na wyjazdach pokazują zdecydowanie zbyt mało żeby pokonać Toronto.
Vancouver-Minnesota o5.5 2.2 9/10⛔
Kurs na over zdecydowanie przesadzony, liczę na dużą ilość bramek w tym meczu i sam pogrywam dość mocno over 6.5 a do swojej progresji na over 7.5 bramek też wybieram ten mecz.
AKO:6.87 6/10
Kursy z Bet365. Najmniej pewny mecz Toronto, ale jeśli odpowiednio podejdą do spotkania to wygrają to spokojnie. Wg. mnie tripel godny zagrania a i singiel można jakiś z tego wybrać wedle gustu. Pozdrawiam i oby na plus.
Jak widać nie było tak różowo jak zakładałem, zawiodła mnie głównie Minnesota, która nie potrafiła strzelić bramki w związku z czym Toronto też nie musialo strzelać ile się da... LAK sprawili niespodziankę, tak jak się obawiałem. Kaczki walczyły tylko do końca drugiej tercji, potem podkręcone tempo przez Dallas i wygrana w reg. czasie. Szkoda że tego meczu nie wybrałem do progresji, ale jak zawsze mądry Polak po szkodzie.

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Na jutro z Pucharu Niemiec taki typ rzucił mi się w oczy i zagrałem go za parę groszy:
Fortuna-BvB strzelec 2 goli lub więcej:
Robert Lewandowski @10 4/10⛔
Fortuna-BvB strzelec 3 goli lub więcej:
Robert Lewandowski @41 1/10⛔
Robert w wyśmienitej formie, strzela gole w praktycznie każdym spotkaniu. Trudno się dziwić bo koledzy ewidentnie grają w ataku pod niego i to on ma najwięcej okazji na strzelenie gola. Typ z 3 bramkami mocno przesadzony, ale za drobne grzech nie spróbować. 2 gole Robert jest w stanie wbić na pewno i za średnią stawkę zagrany.
Kurs ze Sportingbet i tam też zagrałem te zakłady.

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Co na dziś? Dziś ogólnie bieda jeśli chodzi o ofertę. Ligi hokejowe wracają ale pierwsze kolejki nawet po krótkiej przerwie potrafią być zdradliwe więc lepiej odpuścić. Z piłki głównie puchary i dwa mecze ligi włoskiej i angielskiej.T u już coś wybralem, chociaż za małą stawkę...
Espanyol-Celta 1 1.67 8/10✅
Wolves-Norwich o2.5 1.75 8/10✅
Cagliari-Milan(-1.5) 2 2.67 6/10✅
Fortuna-BvB o2.5 8/10 1.73⛔
Bochum-Bayern 1 poł. o1.5 2 6/10⛔
Osobiście gram singlami za średnią stawkę, mocniej grając over w meczu Wilków i over na pierwszą połowę Bayernu. Poza tym nie puszczam tasmy z tego, jedynie kupon systemowy 3z5. Pozdrawiam i udanego wieczoru.
Mocno zawiodłem się na DFB Pokal, szczególnie na Bayernie. Strasznie minimalistycznie grają ostatnio, poza meczem z Koln.

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Dwie propozycje na trzeci w sezonie mecz NBA, a pierwszy dla tych drużyn ???? Ryzykownie ale to początek sezonu dlatego stawka nie za duża i bardziej dla emocji przy oglądaniu meczu w świąteczny wieczór.
LAL-Chicago over 190.5 2.7 5/10 ⛔
LAL-Chicago 1 2.67 5/10 ⛔

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Na dziś tasiemka z PL i system 2z4. Do tego City i United singlami (oba po handi).
Bolton-Newcastle over 2.5 1.8 ⛔
Liverpool(-1.5)-Blackburn 1 1.52 ⛔
United(-1.5)-Wigan 1 1.5✅
West Brom-City(-1.5) 2 2.35 ⛔
Stoke-Villa over 2.5 2.08
AKO:27
1/10
2z4
A Bolton-Newcastle over 2.5 1.8 ⛔
B Liverpool(-1.5)-Blackburn 1 1.52 ⛔
A United(-1.5)-Wigan 1 1.5 ✅
D West Brom-City(-1.5) 2 2.35 ⛔
C Stoke-Villa over 2.5 2.08
B Stavanger-Manglerud over 6.5 1.71
D KAC-Linz 2 2.35

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Dwa &quot;pewniaki&quot; na noc...
Nashville-Detroit over 5.5 2.15 9/10⛔
NYR-NYI 1 60&#39; 1.76 9/10 ✅
Single i Ako puszczone, do tego dość mocno Rangersi -2.5 po kursie 3.6.✅
Powodzenia i udanej nocy życzę.
Rangersi spoko ale Nashville coś strzelac nie chcą a Detroit może samo overa nie wyrobić:/

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Za drobne, ale liczę że w Kaczkach coś w końcu ruszy...
Anaheim Ducks +0.5 2.23 4/10 ✅
Anaheim Ducks +1.5 1.65 7/10 ✅
tak jak mówiłem Detroit overa samo nie wyrobi a Nashville s tą jedną bramką:/ Szkoda że nie pograny czysty win Anaheim, a kusiło...Dobre i to ????

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Na dziś skromna oferta z hokeja, jedynie SM-liga gra normalnie...Zaciekawiło mnie spotkanie w Spengler cup i myślę że warto zagrac na sporo bramek w tym meczu:
Davos-Vitkovice over 5.5 1.55 8/10 ⛔
Davos-Vitkovice over 6.5 2.05 7/10⛔
Davos(-3.5)-Vitkovice 1 2.7 5/10⛔
Stawka na handi słaba bo to pierwszy mecz gospodarzy i wolę zobaczyc jak się zaprezentują w pierwszym meczu. Co nie zmienia faktu że powinni wygrać wysoko.
HIFK-Pelicans 1 60&#39; 2.4 7/10 ✅
Ostatnie dwa mecze tych drużyn odbyły się całkiem niedawno, oba wygrała pewnie ekipa z Helsinek. Liczę że dziś też pewnie pokonają gości.
Espoo-TPS over 5.5 2.5 7/10 ⛔
Bez komentarza, na wyczucie.
Kurs na over w 1t. gdzie Espoo lubi stracić bramkę a wtedy odrabiać też niczego sobie i pobieram jako mój bet dnia zagrany mocno:
Espoo-TPS 1t. over 1.5 2.2 8/10 ⛔

adrianzz 146

adrianzz

Użytkownik
Słabo, oj słabo dziś. Widzę kilka ciekawych meczy w NHL i podam tu kilka najciekawszych opcji.
Pittsburgh-Carolina 1 1.66 9/10
Pittsburgh(-2.5)-Carolina 1 3.1 5/10
Detroit-Blues X 4 3/10
Detroit-Blues over 5.5 2.2 5/10
Ottawa-Montreal 1 60&#39; 2.29 7/10
Ottawa(-2.5)-Montreal 1 5.5 2/10
Colorado-Winnipeg over 5.5 1.9 8/10
Zmęczony jestem więc nie napiszę za dużo. Ciekawe mecze i liczę na spory zarobek dzisiejszej nocy. Zobaczymy jak będzie, pozdrawiam.

Do góry Bottom