Dawno już tu nie zaglądałem jednak postaram się odświeżyć temat.
Metoda na której zarabiam najwięciej pieniędzy jest prosta i każdy o niej słyszał ,to gra
live gram najczęsciej over 0,5 (95%) moich kuponów to gra właśnie
live z doświadczenia wiem że jeśli chce grac małe kurs to stawka musi być duża przeważnie gram za (1k,3k,5k) w zalezności od mojej sytułacji finsnsowej ponieważ nie mogę pozwolić sobie na bankructwo to muszę tak dobierać spotkania ,by wyelminować swoje błędy do zera z doświadczenia wiem że jest to nie możliwe dwa czy trzy buble się zdarzą jednak nie można się załamywac nimi i trzeba grać dalej ,szukać błędów jakie popełniliśmy i wyciągać z nich wnioski .Przedstawię kilka punktów których się trzymam i które pozwalają mi zarabiać a nie tracić pieniążków, '
1) Gram tylko zakłady
live na over 0,5 inne zakłady mnie nie interesują.
a) wybieram spotkanie gdzie prawdopodobienstwo że padnie bramka jest największe ,czekam aż kurs będzie równy lub przekroczy 1,10 wchodzę do gry.
b) wybieram spotkanie czekam na rozwój wydarzeń ,patrzę na h2h na ilość celnych strzałów i różnice miedzy (atakami a niebiezpiecznymi atakami ) jeśli w meczu utrzyma się remis do przerwy bezbramkowy a ilość celnych strzałów jest mniej/więcej po równo to wchodzę w zakład kursy najczęsciej wachają się od (1,2 do 1,4) przy dużych stawkach to spory profit.
c)Gram po 70 minucie spotkania bardzo rzadko i mała stawka u mnie to 500zł . Stosuję się głównie do podpunktu (b)
2. Gram tylko ligi (Niemiecka,
Bundesliga,3liga Niemiecka)Holenderska(1 i druga liga)Portugalska (pierwsza i druga liga) Angielska(Premier Ligue) Włoska (Seria A),Hiszpanska(
La Liga)Francuska(
Ligue 1)
Polska(T-Mobile
Ekstraklasa) choć do tej ostatniej mam najmniej zaufania.
3 .Gram od 12 do 18 kuponów miesięcznie nie więcej sztywno się tego trzymam. Nie liczę kuponów dla zabawy za 5zł itp .
4 .Gram tylko i wyłocznie (Piątek,Sobotę i Niedziele)=przy 12 kuponach mięsięcznie.(Czwartek,Piatek,Sobotę i Niedzielę ) -przy 16 kuponach misięcznie . Dwa kupony nazywam je extra są grane
live od 70 minuty.
5. Nie gram pucharów itp. Za duże kwoty.
6 .Gram na bet 365
7. Nigdy do tej pory jak na razie nie miałem limitów. I nigdy się z czymś nie spotkałem nie wiem nie którzy z was piszą że maja -> Ja na razie z tym nie mam problemu . Może dla tego że wcześniej w kur** przegrałem :grin:
Wiem Ameryki nie odkryłem ale wiem też jedno grając w ten sposób da się zarobić tylko trzeba być niesamowicie sumiennym w tym co się robi i przedewszystkim trzeba troszkę na to czasu poświecić .Ogólnie wychodzę z założenia że granie wszystkiego nie przyniesię nigdy zysku ,trzeba wybrać sobie rodzaj gry i grać tylko to .