>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Moderatorzy poszukiwani

Status
Zamknięty.
lucas 363

lucas

Administrator
Członek Załogi
Poszukujemy osob, ktore chcialyby przyczynic sie do rozwoju forum i maja pomysly na jego uatrakcyjnienie. Chcialbys zajac sie prowadzeniem ktoregos z dzialow umieszczajac w nim rozne newsy, informacje i ciekawostki, pilnujac porzadku i kultury wypowiedzi, lub chcialbys stworzyc nowy dzial i zaprezentowac w nim co potrafisz a moze masz pomysl na jakis konkurs i chcesz go tutaj poprowadzic??? Wszelkie pomysly i zgloszenia prosze przesylac do administratorów na PW.

miki1910 0

miki1910

Użytkownik
Do tycch dwóch działów na pewno nie :]
Ale posiadam odpowiednią wiedzę, na pewno mógłbym się przydać. Ze sportów zimowych znam się na skokach narciarskich, biathlonie (nie mam Eurosportu, ale regularnie ślędzę wyniki i na pewno się na tym znam, o czym świadczą wyniki z Typera Biathlonu &amp; Ski Jumpingu), oraz trochę na biegach i narciarstwie alpejskim. Z działu Żużel i F1 bardzo dobrze znam się na F1, a na żużel lubię popatrzeć, ale przyznam, że fachowcem nie jestem. Z siatkówki znam się na PLS-ie.

Koniec Off Topa.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Czy moderatorzy są nadal poszukiwani czy to już nieaktualne??
Oczywiście. Nowi moderatorzy mile widziani. Uprzednio należy wykazać się odpowiednimi kwalifikacjami.

Ogólnie rzecz biorąc, aby zostać u nas moderatorem trzeba spełniać kilka warunków, m.in.:
- pisać analizy
- być aktywnym, często się wypowiadać ( ilość postów nie ma znaczenie, bardziej jakość)
- pomagać innym (czyli odpowiadać na pytania userów)
- mieć pomysły rozwoju forum, a także organizowanie &quot;życia&quot; w swoim dziale
- znać się na bukmacherce
- kreatywnym, umiejętność pracowania w zespole, mało konfliktowym
- mieć (w miarę) dużo czasu
- czytaj pierwszy post w tym temacie (Lucasa)
- oraz inne, mniej znaczące warunki, które są kwestią dogadania na priv.

Jeżeli spełniasz w/w kryteria możesz pisać do mnie na PW lub gadu. Najczęściej jest tak, że administracja zgłasza propozycję osobą, które się wyróżniają.

bigpapi 3

bigpapi

Użytkownik
Ja bym dodał do tego, zeby jeszcze pisali poprawna polsczyzna, bo niektorzy sa na bakier z tym, a taka rola to juz wyroznienie ;)

I nie kasowac tego posta :]

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Jakie wymaganie na moderatora działu Sporty Motorowe?

Wiem, ze bedzie ciężko ale interesi mnie motoryzacja a tym bardziej sporty motorowe od ładnych paru lat. Oprócz tego mogło by być by mi NBA i Liga Mistrzów naprzykład.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
We wszystkich tych działach jest po dwóch modów.Narazie sadze ze wystarczy.Ale musisz sie starac pisac duzo analiz,konkretnych . Nie n.p kopiuj wpklej ostatnie wyniki ,a ta metoda ostatnio bardzo popularna to taka informacja do wszystkich.

beau 1

beau

Forum VIP
Zapomnij!!Dostałeś niedawno ostrzeżenie i chcesz zostać modem?Staraj się lepiej to moze kiedyś nim zostaniesz :jezora:

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Masz kryteria na pierwszej stronie tego tematu. Dostosuj się do nich, a może za parę tygodni otrzymasz rangę moderatora.
Pamiętaj, że moderator powinien wykazywać nieprzeciętną kulturę, a nazywanie kogoś &quot;lamusem&quot; nie obrazuje Cię pozytywnie.

Pozdrawiam

Koniec dyskusji na ten temat

dukat 7

dukat

Użytkownik
Ja mógłbym pomóc w Systemach gry, oraz bukmacherach internetowych (głównie BAH, chociaż o innych, też co nie co wiem ;-) ). W kuponach ze statystykami też jakby co mogę pomagać.

fcbialas 91

fcbialas

Forum VIP
Ehhh .
Po pierwsze to sie starajcie
Po drugie do takich tematów modów nie szukamy .Jak by każdy miał by byc od innego buka to niezle.Bedziesz aktywny może zostanie ci to wynagrodzone i to sie tyczy wszystkich,

poZdro

peja 1

peja

Użytkownik
Mnie to zastanawia... co ci nie którzy userzy pchają się tak na tego moderatora... przecież to nic ciekawego być modem :p Musisz być ciągle aktywny, pisać analizy itp... itd... ja tam nie chcę być moderatorem :jezora: jak by mozna było zostać VIPEM forum to bardzo chętnie :p ale nie moderator... bo to czarna robota hehe ;-)

pzdr ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom