los.blancos
Użytkownik
Witam i zapraszam do śledzenia. :]
Wczoraj Real (-1,25) wszedł ładnie, niestety dzisiaj Federer zawiódł, z tego co wiem nie tylko mnie
Na dzisiaj myślałem nad derbami Merseyside, 1 pomysł był grania ze będzie ????(w tamtym sezonie udało się upolować w ich meczu "czerwień" chyba po 3,4) , 2 pomysł, granie na linie :zoltakartka:, czyli co tu dużo gadać standard (większość osób patrzy na ten mecz pod tym kątem). Niestety przeglądając ofertę na ten mecz naszły mnie jakieś wątpliwości na temat tych kartek, bo linia 6 żółtych i kurs @3 na czerwoną jakoś mnie JESZCZE nie przekonały.
Za to zwróciłem uwagę na kurs zdarzenia Torres strzeli bramkę, przejrzałem ofertę kilku buków i okazało się że u mnie w betssonie jest jeden z najwyższych kursów na to zdarzenie a mianowicie @3. Jedni powiedzą że wraca dopiero co po kontuzji, że w tych meczach pada mało bramek i ciężko wytypować akurat strzelca czasami tej jedynej bramki. Jednak ja jestem wielbicielem talentu Torresa (żałuję tylko że gra akurat w tym klubie
),i po tym kursie dam się namówić.
Mecz: Everton Vs Liverpool (2:0)
Typ: Torres strzeli bramkę
Kurs: 3.00
Buk: Betsson
Stawka: 30zł
(-30zł)
Nad tymi kartkami się jeszcze zastanowię, bo mecz sędziowany przez Howarda Webba może obfitować w dziwne sytuacje. :]
Wczoraj Real (-1,25) wszedł ładnie, niestety dzisiaj Federer zawiódł, z tego co wiem nie tylko mnie
Na dzisiaj myślałem nad derbami Merseyside, 1 pomysł był grania ze będzie ????(w tamtym sezonie udało się upolować w ich meczu "czerwień" chyba po 3,4) , 2 pomysł, granie na linie :zoltakartka:, czyli co tu dużo gadać standard (większość osób patrzy na ten mecz pod tym kątem). Niestety przeglądając ofertę na ten mecz naszły mnie jakieś wątpliwości na temat tych kartek, bo linia 6 żółtych i kurs @3 na czerwoną jakoś mnie JESZCZE nie przekonały.
Mecz: Everton Vs Liverpool (2:0)
Typ: Torres strzeli bramkę
Kurs: 3.00
Buk: Betsson
Stawka: 30zł

Nad tymi kartkami się jeszcze zastanowię, bo mecz sędziowany przez Howarda Webba może obfitować w dziwne sytuacje. :]