>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Może uda się coś wygrać :]

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Witam i zapraszam do śledzenia. :]
Wczoraj Real (-1,25) wszedł ładnie, niestety dzisiaj Federer zawiódł, z tego co wiem nie tylko mnie:p
Na dzisiaj myślałem nad derbami Merseyside, 1 pomysł był grania ze będzie ????(w tamtym sezonie udało się upolować w ich meczu &quot;czerwień&quot; chyba po 3,4) , 2 pomysł, granie na linie :zoltakartka:, czyli co tu dużo gadać standard (większość osób patrzy na ten mecz pod tym kątem). Niestety przeglądając ofertę na ten mecz naszły mnie jakieś wątpliwości na temat tych kartek, bo linia 6 żółtych i kurs @3 na czerwoną jakoś mnie JESZCZE nie przekonały. :p Za to zwróciłem uwagę na kurs zdarzenia Torres strzeli bramkę, przejrzałem ofertę kilku buków i okazało się że u mnie w betssonie jest jeden z najwyższych kursów na to zdarzenie a mianowicie @3. Jedni powiedzą że wraca dopiero co po kontuzji, że w tych meczach pada mało bramek i ciężko wytypować akurat strzelca czasami tej jedynej bramki. Jednak ja jestem wielbicielem talentu Torresa (żałuję tylko że gra akurat w tym klubie:p),i po tym kursie dam się namówić.
Mecz: Everton Vs Liverpool (2:0)
Typ: Torres strzeli bramkę
Kurs: 3.00
Buk: Betsson
Stawka: 30zł
⛔(-30zł)
Nad tymi kartkami się jeszcze zastanowię, bo mecz sędziowany przez Howarda Webba może obfitować w dziwne sytuacje. :]

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Dzisiaj bierzemy pod lupę mecz kopciuszka z &quot;Wielką&quot; Barceloną. W składzie Blaugrany w ataku zobaczymy dzisiaj super duet Messi, Villa, co samo w sobie powinno zagwarantować bramki, dodając do tego atmosferę stadionu wypełnionego przez 80,000 kibiców, po prostu bramki muszą paść. Niepewny jest występ w 2 lini Xaviego co może być delikatnym osłabieniem ale myślę że Iniesta sam da sobie radę. :p
Przeciwnikiem Dumy Katalonii będzie lider ligi duńskiej FC Copenhagen. W swojej lidze są oni nie do zatrzymania, gromią wszystkich po kolei jak leci, jednak dzisiaj staną przed bardzo trudnym zadaniem, żeby nie powiedzieć że przed niewykonalnym. Może i FCB ostatnio nie błyszcz super formą ale według mnie zobaczymy dzisiaj jaka różnica jest między obiema ligami i jaka przepaść dzieli oba kluby.
Dodać trzeba że w meczu nie wystąpi dzisiaj Valdes, co w przypadku mojego typu jest plusem bo zakładając, że gospodarze tracą bramkę jako pierwsi to wynik końcowy może przypominać ten z meczy z greckimi koniczynkami. :]
Mecz: Barcelona Vs FC København (2:0)
Typ: Drużyna gospodarzy - Liczba goli: powyżej 1.5 bramki
Kurs: 1,29
Stawka: 350zł ✅(+101,5zł)
/// Dzięki Ci o &quot;Wielki Messi&quot; ???? :p:]

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Sytuacja na dziś wygląda tak, że mamy sporo ciekawych spotkań do typowania w ramach Ligi Europejskiej. Do pierwszego mojego kuponu celowo wybrałem tylko mecze które zaczną się o 19, w razie wygranej będzie mocniej zagrany kupon na godzinę 21.
Pierwszy mecz to Beskitas - FC Porto, lider ligi portugalskiej wybrał się do Turcji na mecz z solidną drużyna jak na standardy ligi, jednak okupującą obecnie środek tabeli. Drużyna ze Stambułu przystąpi do tego meczu mocno osłabiona:
Schuster ma obecnie poważne kłopoty kadrowe. Aż ośmiu zawodników zmaga się z urazami. Są to przede wszystkim Ricardo Quaresma i Guti, a także Tomas Sivok, Ekrem Dag, Matteo Ferrari, Mehmet Aurélio, Holosko i Ervan Guven.
aczkolwiek występ Quaresmy nie jest do końca wykluczony. Smoki w ręcz przeciwnie, w pełnym składzie pokrzepieni wyśmienitymi wynikami w lidze. (wyczytałem gdzieś że trener Porto w ostatnim meczu ligowym oszczędzał kilku zawodników na ten mecz)
Drugi mecz, Debrecen VSC - PSV Eindhoven. Nie będę się wygłupiał i udawał znawcy, o Węgierskim zespole nie jestem w stanie nic napisać porucz tego, że nawet jak na swoją słabą ligę, radzą sobie tam raczej średnio. Dopiero 7 pozycja i 8 pkt straty do lidera. PSV lider ligi Holenderskiej, co mnie zaskoczyło ma nawet więcej zdobytych bramek w lidze niż Ajax. Do tego graja swoją podstawowa jedenastką. Sytuacja w grupie nie jest jeszcze wystarczająco komfortowa tak więc z najsłabszą drużyna w grupie trzeba wygrać.
Ostatni mecz to, Napoli - Liverpool. W moim 1 poście w temacie pisałem trochę o Liverpoolu, niestety wtedy ich przeceniłem, są jeszcze słabsi niż mi się wydawało. Do tego dochodzi skład w jakim pojechali do Włoch, bez
Stevena Gerrarda i Fernando Torresa, którzy będą odpoczywać na mecz z Blackburn. Do Neapolu nie pojadą także dwaj pomocnicy Lucas Leiva i Raul Meireles. W ekipie Czerwonych kontuzjowani są: Glen Johnson, Daniel Agger, Dirk Kuyt.
Napoli bardzo poprawnie radzi sobie w lidze strzelając do tej pory bramkę w każdym spotkaniu. Tak więc okazja na punkty wyśmienita. ????

Besiktas Vs Porto Typ: 2 (Remis nie ma zakładu) Kurs: 1,58 ✅ (1:3)
Debrecen VSC
Vs PSV Eindhoven Typ: 2 Kurs: 1,40 ✅ (1:2)
Napoli
Vs Liverpool Typ: Gospodarze trafiają Kurs: 1,14 ⛔ (0:0)
Ako: 2,52
Stawka: 41zł⛔(-41zł)

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Dodaje na szybkiego singla Besiktas - FC Porto. Turecka drużyna ma 4 zawodników rezerwowych co może świadczyć tylko o problemach z ustawieniem podstawowej 11.
Mecz: Besiktas Vs Porto (1:3)
Typ: 2

Kurs: 2,15
Stawka: 50zł ✅(+57,5zł)

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Mecz: Manchester City Vs Lech Poznań (3:1, 3x Adebayor 13&#39;, 25&#39;, 73&#39; )
Typ: Adebayor powyżej 1,5 gola
Kurs: 5,5
Stawka: 20zł ✅(+90zł)

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Weekendowy kupon na szybkiego bo jutro szkoła wzywa i trzeba się wyspać.
Mamy tu dwa stu procentowe pewniaki tzn. Chelsea i Real Madryt, mówi się, że nie ma takich w bukmacherce ja jednak uważam że pewniejszych meczy nie sposób znaleźć. Chelsea gra z ligowym pionkiem, u siebie niepokonana, w 4 meczach ma bilans bramkowy 14:0 !!! Wilki po przeciwnej stronie płota:p, 3 miejsce od końca i tyle samo pkt co ostatni West Ham. Do składu Londyńczyków wraca Drogba, nie wiem czy wybiegnie w pierwszej 11 ale swoją bramkę może dołożyć nawet wchodząc na ostatnie 10min meczu .Real Madryt będący ostatnio na wysokiej fali podejmie na Bernabéu bardzo średni Racing Santander. Ostatnio może i królewskim nie grało się z nimi łatwo ale biorąc pod uwagę brak jakichkolwiek osłabień w drużynie z Madrytu i ich ostatnią formę strzelecka, nie powinno być problemu z odniesieniem zwycięstwa.
Real Madrid Vs Racing Santander Typ: Drużyna gospodarzy - Liczba goli: powyżej 1.5 bramki Kurs: 1,26 (6:1)
Chelsea
Vs Wolves Typ: 1(-1,5) Kurs: 1,35 (2:0)
Ako: 1,70
Stawka: 117zł ✅(+81,9zł)

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Podsumowanie 1 Tygodnia:
Postawione: 608 zł
Wygrane: 867,9 zł
Zysk: 259,9 zł ✅
Zagrałem 6 kuponów, wygrałem 4.
Wytypowałem 9 zdarzeń, 7 trafiłem.

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Mecz: FC Porto Vs U. Leiria (5:1 [3:0])
Typ: Liczba goli w pierwszej połowie: powyżej 1.0 bramki
Kurs: 1,70
Stawka: 59zł ✅(+41,3zł)

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Pora przyjrzeć się bliżej pucharowemu spotkaniu Realu Madryt z Realem Murcia.
Niestety przeglądając dość skromną ofertę buka na tren mecz niestety nic specjalnie nie przykuło mojej uwagi. Jednak po bliższej analizie zauważyłem ze Betsson jako jeden z nielicznych bukmacherów oferuje kurs na to, że CR7 strzeli bramkę. Może i kurs nie powala (1,52) ale to tak samo jak i dzisiejszy przeciwnik drużyny Królewskich. Kto kiedykolwiek widział mecz Realu i poczynania Ronaldo na boisku zapewne wie jakie on ma parcie na zdobywanie bramek. Dodając do tego półkę z której jest dzisiejszy ich przeciwnik można się spodziewać &quot;kilku&quot; indywidualnych popisów Crisa a że w formie ostatnio jest nie najgorszej więc szansa powodzenia jest spora. Podobny kurs oferowany jest na Real -1,5 ale w tym wypadku Los Blancos musi strzelić minimum 2 bramki a ja sobie wręcz nie wyobrażam żeby Cr7/Cr9 nie strzelił jednej z nich. ???? Jedno co mnie niepokoi to fatalny stan murawy, na jakim zostanie rozegrany ten mecz ale miejmy nadzieję, że nie przeszkodzi to w efektownej wygranej.
Mecz: Murcia Vs Real Madrid (0:0)
Typ: Czy Cristiano Ronaldo strzeli bramkę?: Tak
Kurs: 1,52
Stawka: 70zł

Piłkarze Realu Madryt mogą zatem napotkać jutro na swojej drodze bardzo szczelny mur. Komu przyjdzie go forsować? Prócz Xabiego Alonso i Mesuta Özila trener Mourinho zabrał do Murcji swoje najcięższe ofensywne działa, z będącym ostatnio w fenomenalnej formie Ronaldo na czele. Oczywiście istnieje możliwość, że José nie wystawi swojego rodaka w pierwszym składzie, nie wydaje się jednak, by zdołał znaleźć łańcuch na tyle wytrzymały, by mógł utrzymać portugalskiego cracka na ławce rezerwowych.
www.realmadrid.pl
HeHeHe :grin::grin:

kons 3

kons

Użytkownik
Nie wiem czy sobie życzysz wpisywania się w temat,ale jestem pełen podziwu Twojej gry. 260zł w jeden tydzień ? Szacunek :cool:
Ciekawe zdarzenia wybierasz. Powodzenia w dalszym typowaniu ????

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Składam kondolencje wszystkim tym którzy grali dzisiaj na Polki w meczu z Japonkami. Sam kiedyś coś takiego przeżyłem po pamiętnym meczu Polek z USA który miał identyczny przebieg. Gdybym dzisiaj zagrał na &quot;nasze&quot; to chyba bym tego nie wytrzymał drugi raz. :]

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
No to teraz kilka zdań na temat dzisiejszego meczu Bundesligi.
Mecz Bayern München - SC Freiburg ma tylko jednego zdecydowanego faworyta a mianowicie gospodarzy. Jednak kurs nie powala (1,30) a pchać się w jakieś hendicapy przy formie Bawarczyków jest dość ryzykowne. Przeglądając ofertę Betssona dostrzegłem, że po raz kolejny mają oni najwyższy kurs na rynku na zdarzenie &quot;strzeli bramkę&quot;. Idąc dalej tym tropem i analizując skład Mistrza Niemiec nie widać w ich składzie jakiegoś super pewnego w tym roku snajpera. W dzisiejszym składzie najbardziej wysuniętym zawodnikiem na 99,9% będzie Mario Gomez i to w nim upatruje dzisiejszego strzelca przynajmniej jednej bramki. W ostatnim meczu ligowym z Hamburgiem bramki nie zdobył jednak we wcześniejszym meczu z Hannoverem na listę strzelców wpisał się aż 3 razy. Mimo tego że nie jestem jego wielbicielem i upatruję w nim, obok &quot;Abrakadabry&quot;, kandydata do nagrody &quot;najbardziej przepłacony napastnik świata&quot;, liczę jednak że w dzisiejszym meczu znajdzie drogę do bramki przeciwnika i udowodni, że się mylę. :p
Mecz: Bayern München Vs SC Freiburg (4:2, Gomez 61&#39;)
Typ: Mario Gomez strzeli bramkę
Kurs: 2,50
Stawka: 61zł ✅(+91,5zł)

No i Gomez bramkę niby zdobył, ale gra jego tak jak i całego Bayernu nie powala. Jak bym był tam na trybunach to chyba po 1 połowie bym wyszedł ze stadionu, takie nudy. Ale nie to jest teraz ważne, liczy się tylko ✅. ???? :]

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Po raz kolejny współczuje grającym dzisiaj na Polki. Tak przegrać mecz to tylko nasze potrafią. Ja zamiast zajęć na siłowni zafundował bym im wizyty u psychologa, czy coś takiego. Bo jak można w przeciągu 2 dni przegrać tyle &quot;wygranych&quot; setów...
A tak żeby się lepiej oglądało, stawiam 3:0 dla Japonek. Drużyna żeńska siatkarek z Peru kompletnie nie robi na mnie wrażenia, według mnie nie mają żadnych szans w dzisiejszym meczu. Drużyna ta nie posiada jakichś super warunków fizycznych więc ciężko będzie się przeciwstawić gospodynią. Wczorajsza gładka wygrana z Algierią też nie robi wrażenia gdyż Afrykanki są jeszcze dużo słabsze.
Mecz: Japonia Vs Peru (3:1)
Typ: Japonia (-2,5)
Kurs 1,80
Stawka: 33zł ⛔(-33zł)
Łolaboga, takie rzeczy tylko w żeńskiej siatkówce ...

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Przed nami Hit 10 kolejki Bundesligi, mecz VfL Wolfsburg - VfB Stuttgart. Obie ekipy jak na razie poniżej oczekiwań, zajmują odpowiednio 13 i 14 miejsce w lidze, dzieli je 3 pkt różnicy. Moim dzisiejszym faworytem jest ekipa gospodarzy, bo:
po 1, Stuttgart &#39;podobno&#39; zagra bez Mathieu Delpierra, Philipa Degena, Audela, Niedermeiera, Gentnera, Elsona, Dadiviego
po 2, w zespole z pod znaku Volkswagena występują dwaj zawodnicy Edin Džeko (5 bramek)i Grafite (6 bramek).
I mój zakład będzie dotyczył punktu 2, a mianowicie, że Grafite strzeli bramkę. Z ciekawostek dodam, że w ostatnich 4 meczach miedzy tymi zespołami bramki dla Wolfsburgu strzelali tylko Džeko i Grafite. Dzisiaj stawiam na tego drugiego, gdyż jest on ostatni w nieco lepszej formie od kolegi i kurs jest wyższy. :p

Mecz: VfL Wolfsburg Vs VfB Stuttgart (2:0)
Typ: Grafite strzeli bramkę
Kurs: 2,45
Stawka: 54zł
⛔(-54zł)

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
No to może jeszcze jeden meczyk z ligi angielskiej. Arsenal - West Ham, mecz 2 drużyny tabeli z ostatnią, a więc wynik praktycznie przesądzony. Pomimo tego że zabraknie kilku zawodników w zespole Kanonierów to i tak jest lepiej niż było, radzili sobie już z większymi osłabieniami. Trzeba dodać do tego że West Ham również ma problemy z kontuzjami i dzisiaj nie wystąpi kilku zawodników.
Ja mam jakiś przeczucie odnośnie tego meczu i spodziewam się odpalenia armat przez drużynę The Gunners a co za tym idzie wysokiego i efektownego zwycięstwa.
Mecz: Arsenal Londyn Vs West Ham (1:0)
Typ: Azjatycki handicap ( 0 : 2 ) -
Arsenal Londyn
Kurs: 1,96
Stawka: 50zł
⛔(-50zł)

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Mecz: Lucentum Alicante Vs Real Madrid (78:67)
Typ: Handicap ( 10.5 : 0 ) :2

Kurs: 1.87
Stawka: 50zł ⛔(-50zł)
:/ że nie pokryli hc, mówi się trudno ale że w ogóle nie wygrali z ostatnią drużyna ligi... masakra

Zapominamy o sobocie oby niedziela była lepsza.
&quot;Ale za to niedziela,
Ale za to niedziela,
Niedziela będzie dla nas...&quot; ????

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Mecz: FC København Vs Barcelona
Typ: Barcelona
(-1/-1,5)
Kurs: 1,85
Buk: Expekt
Stawka: 50zł
Jeśli tak gra najlepsza drużyna swiata (czyt. Barcelona) to ja wole oglądać Lecha Poznań...
Barcelona ma szczęście że nie trafiła do mocniejszej grupy ...

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Come back ????
Barcelona - Real Madryt
1- 2,10 x- 5,15 2- 2,35
Wirtualny mecz dnia
Rezultat zostanie ustanowiony w oparciu o liczbę zdobytych goli przez obie drużyny.
Osasuna to ewidentnie drużyna własnego boiska, na wyjeździe grają tragicznie (tylko 1 remis) a u siebie jeszcze bez porażki (4 win i 2 remisy). Ale jak dotąd nie grali u siebie praktycznie z żadną solidną drużyna, bo czy solidnymi można nazwać Almerie (19 miejsce w tabeli), Real Sociedad (9), Levante (16), Malage (18), Hercules(13) czy Gijon (17). Poza tym wszystkie te drużyny grają beznadziejnie na wyjazdach więc Osasuna tak naprawdę nie przeszła prawdziwego testu na swoim boisku. Z drugiej strony rozpędzona Barcelona, niepokonana jak dotąd na wyjazdach. I to chyba wystarczy o Barcelonie :grin:. Niby podopieczni Guardioli w tym tysiącleciu, na obiekcie w Pampelunie nie zdobyli więcej niż 3 bramki ale kiedy ma się to zmienić jak nie teraz.:razz:
Drugi mecz to, niepokonana jak dotąd u siebie drużyna Królewskich która wystąpi jednak &quot;osłabiona&quot; brakiem Higuaina w ataku i Ramosa oraz Carvalho w obronie. czy brak Higuaina w ataku to osłabienie przekonamy się dopiero po meczu bo jak zagra Benzema tego chyba nie wie nawet sam Mourinho. Do problemów w ataku dochodzi jeszcze uraz Ronaldo którego nabawił się w meczu z Barcelona, jednak zagra on w tym meczu ale opuścił kilka treningów w środku tygodnia. Real strzela na Bernabeu dużo bramek jednak wydaje mi się że w jutrzejszym meczu będzie ciężko o to. Z powodu osłabienie obrony Mourinho z tak mocnym rywalem na pewno nie ustawi drużyny ultra ofensywnie, bo może się to skończyć stratą punktów. Spodziewam się spokojnego meczu z max 2-3 bramkami u gospodarzy (oby:grin ???? .
Mój typ: 1
Stawka: 100zł (✅ 110zł)
Buk: Unibet
Barcelona 3:2 Real Madryt

Osasuna 0:3 Barcelona
Real Madryt 2:0 Valencia

Do góry Bottom