Po obejrzeniu tej "walki" też mi się nasuwały takie myśli, ale po obejrzeniu tego zdjęcia: https://www.facebook.com/PIOTRBONUSWITCZAK/photos/a.656040814448331.1073741827.656037571115322/718198744899204/?type=1wstyd ,wstyd . Jakby miał honor to zwróciłby przynajmniej honorarium za walkę
Gość nawet gardy nie umie trzymać...Po obejrzeniu tej "walki" też mi się nasuwały takie myśli, ale po obejrzeniu tego zdjęcia: https://www.facebook.com/PIOTRBONUSWITCZAK/photos/a.656040814448331.1073741827.656037571115322/718198744899204/?type=1
trzeba jednak przyznać, że gość był kontuzjowany i to poważnie. z czymś takim nie da sie robic nic poza lekkim chodzeniem. Nie chce go bronić, bo tak szczerze to nawet nie wiem dokładnie co to jest za typ ten cały bonus, ale kostka spuchnięta w uj :razz:
Ale ja nie mówię, że on ma jakąkolwiek technikę czy coś. Widać tylko, że kontuzje miał.Gość nawet gardy nie umie trzymać...
Ale kontuzję odniósł podczas walki , a po drugie myślę że adrenalina powinna go dostatecznie znieczulic . Nie raz po galach UFC sie czyta że zawodnicy walczą z pękniętą kością dłoni czy też ostatnio u Travisa pęknięte zebro(mogę sie mylić co do zawodnika , niech ktoś mnie poprawi w razie pomyłki) . Ogólnie jestem przeciw takim walką bo zrobi kilka razy z siebie idiote na youtube i walczy w walce wieczoru a umiejętności posiada nawet i gorsze ode mnie (i pewnie nie jeden z nas -forumowiczow dał by mu radę )a prawdziwi zawodnicy zasuwaja po min 6 razy w tygodniu na treningach i nie wypływają na szerokie wodyAle ja nie mówię, że on ma jakąkolwiek technikę czy coś. Widać tylko, że kontuzje miał.
Kontuzję odniósł bodaj na 4 dni przed walką.Ale kontuzję odniósł podczas walki , a po drugie myślę że adrenalina powinna go dostatecznie znieczulic . Nie raz po galach UFC sie czyta że zawodnicy walczą z pękniętą kością dłoni czy też ostatnio u Travisa pęknięte zebro(mogę sie mylić co do zawodnika , niech ktoś mnie poprawi w razie pomyłki) . Ogólnie jestem przeciw takim walką bo zrobi kilka razy z siebie idiote na youtube i walczy w walce wieczoru a umiejętności posiada nawet i gorsze ode mnie (i pewnie nie jeden z nas -forumowiczow dał by mu radę )a prawdziwi zawodnicy zasuwaja po min 6 razy w tygodniu na treningach i nie wypływają na szerokie wody
Po przemyśleniach i ilości hejterów po tej walce, zdecydowałem że nigdy więcej nie wystąpię w zawodowych ringu.Wypromowałem tą galę i cieszę się że tyle osób przyszło oglądać znakomitych Polskich zawodników MMA,K-1 oraz Boksu.Również więcej filmików na swój kanał youtube nie będę wrzucał.Odchodzę w cień i staję się dawnym Piotrem.Także dziękuję że udało mi się zarobić w ciągu roku 70tysięcy złotych na tym że stałem się popularny.Nigdy więcej walk,daję sobie też spokój z hip hopem.Zakładam fundację charytatywną i będę zbierał pieniądze dla biednych.
Ale co ty porownujesz glupka z Polski, ktory nie ma zielonego pojecia o walce, jest chory psychicznie, bo nie widze innego wytlumaczenia na jego zachowanie, do zawodnikow UFC? Do jest zwykly glupek, ktory wpakowal sie w walke MMA, ma szczescie, ze nie zaliczyl jakiegos KO. Zarobil swoje i tyle go bedzie widac ???? Nie wiem dlaczego w ogole jest dyskusja o nim w temacie o MMA ????Ale kontuzję odniósł podczas walki , a po drugie myślę że adrenalina powinna go dostatecznie znieczulic . Nie raz po galach UFC sie czyta że zawodnicy walczą z pękniętą kością dłoni czy też ostatnio u Travisa pęknięte zebro(mogę sie mylić co do zawodnika , niech ktoś mnie poprawi w razie pomyłki) . Ogólnie jestem przeciw takim walką bo zrobi kilka razy z siebie idiote na youtube i walczy w walce wieczoru a umiejętności posiada nawet i gorsze ode mnie (i pewnie nie jeden z nas -forumowiczow dał by mu radę )a prawdziwi zawodnicy zasuwaja po min 6 razy w tygodniu na treningach i nie wypływają na szerokie wody
Porównanie pierwsze lepsze jakie przyszło mi do glowy,nie porownalem umiejętności tych zawodników (bonus nim nie jest) tylko aspekt fizjologiczny , a z reszta Twojej wypowiedzi sie zgadzam ????Ale co ty porownujesz glupka z Polski, ktory nie ma zielonego pojecia o walce, jest chory psychicznie, bo nie widze innego wytlumaczenia na jego zachowanie, do zawodnikow UFC? Do jest zwykly glupek, ktory wpakowal sie w walke MMA, ma szczescie, ze nie zaliczyl jakiegos KO. Zarobil swoje i tyle go bedzie widac ???? Nie wiem dlaczego w ogole jest dyskusja o nim w temacie o MMA ????