>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MMA - dyskusje, newsy, ciekawostki

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Johnson-McCall
3,75
bet365
Nie jestem zwolennikiem Demetriousa i chyba nigdy nie bede. Moze przez to ze niespodziewanie wygral z Torresem ktorego daze sympatia. Piatkowa walka jest to jakby walka polfinalowa. W drugim polfinale walcza Benavidez i Urushitani.
Kursy troche dziwia i sa oszacowane chyba wlasnie przez walke z Torresem. Widze tutaj value na Uncle Creepy. Johnsona predkosc i doswiadczenie maja tutaj bardzo istotna role ale McCall dysponuje rowniez mocnym uderzeniem.
Potem jak mozna to niech snoop przeniesie posta do watku z UFC on FX.

Otrzymane punkty reputacji: +5
al_capone 29K

al_capone

Gangster
Hardcorowy Koksu dołączył do Teamu Betsafe.
$1,000 postawione na wygraną z Najmanem!
Serwis bumkacherski Betsafe.com z dumą informuje, że w jego szeregi wstąpi ł Robert Burneika, znany szerzej jako Hardcorowy Koksu! Od pocz ą tku marca na polskim blogu Betsafe ( http://almostanything.betsafe.com/?lang=pl ) u ż ytkownicy serwisu mog ą obejrze ć ekskluzywne nagrania Hardcorowego Koksa ! Kulturysta opowiada ł b ę dzie mi ę dzy innymi o ofercie zak ł adów Betsafe, testowa ł nowe gry, pokazywa ł kasyna Las Vegas, odpowiada ł na pytania fanów oraz gra ł z nimi w turniejach pokerowych. Sympatyczny Litwin, który bije rekordy popularno ś ci w Internecie ju ż przygotowa ł vlog powitalny ( http://almostanything.betsafe.com/blog-pl/hardcorowy-koksu-musicie-postawic-na-mnie-zeby-wygrac/ ) . Zapowiada w nim swoj ą walk ę z Marcinem Najmanem… oraz stawia zak ład na swoje zwycięstwo! Tego nie mo ż na przegapi ć ! Kupon Roberta:
Sprawdź kursy na walkę Burneika – Najman! Robert Burneika zosta ł równie ż twarz ą polskiej strony Betsafe.com . Zabieg ten ma na celu pokazanie szerszej publiczno ś ci, ż e na Betsafe.com „nie ma lipy”, ani „opier******* si ę ”! Ju ż Robert si ę o to zatroszczy. Serdecznie zapraszamy do odwiedzania Betsafe.com!

Otrzymane punkty reputacji: +5
marfi 629

marfi

Użytkownik
Mój kumpel postawił na Roberta 500 zł ????
Nigdy nie widziałem jak Robert walczy, ale jak patrzę na te ręce, a potem na walkę Najman-Pudzian to obstawiam, że ma 90% szans, że mu kupon z kursem 2.1 wejdzie.

niedbal 21

niedbal

Użytkownik
Hahaha, przepraszam musicie mi wybaczyc za OT, ale to mnie po prostu rozwalilo :

Jaka czesc ciala Burneika zlamie Najmanowi?
Zwycięzca
Which party of Najman`s body will be broken by Burneika?

Urwie szyje / break off neck 81.00

chyba zaloze konto i zagram za symboliczna zlotowke ????

waska 131

waska

Użytkownik
Kursy po tym jak Koksu postawił na swoje zwyciestwo dość znacznie spadły , betsafe z 2.35 na 2.10 , a tobet z 2.55 na 2.30 :razz:...

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Dubel ze STRIKEFORCE na sobotnią noc . Niczym lokata procentowa .
Paul Daley⛔ &amp; Ronaldo Souza✅ - 1.52 - 9/10⛔ - Sportingbet .

To będzie łatwa walka dla Semtexa . Rywal 35 letni Japończyk ze swoimi umiejętnościami nie nadaje się nawet na Strikeforce .
Semtex jest większy i lepszy we wszystkim co się składa na Mma a ich stójka to przepaść .
Walka do jednej bramki . Semtex zdemoluje go w stójce i to już może w pierwszej rundzie .
Walka Jacare to dla mnie formalność idealne na podbicie ako . Obalenie, przejście gardy i duszenie . Jacare przez poddanie .
Do tego polecam zajrzeć tutaj http://forum.bukmacherskie.com/f201/boks-typy-z-analizami-3189-19.html#post2731096 .
&lt;&lt;&lt;Skorzystałeś z typu? Kliknij Dzięki .

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Eurosport2 23.00
Skad ty to wziales.. ?

Tate-Rousey 3,70 pinnacle 2/10
Ta walka przypominac bedzie wczorajszaj miedzy Unclee Creepem a Johnsonem. Wszyscy stawiali w roli faworyta tego drugiego a rewelacyjnie zawalczyl McCall. To samo sadze ze moze dzisiac sie przydarzyc. Z kim tak naprawde walczyla Ronda ? Z nikim. Poddaje kelnerki w ciagu minuty wiec jestem ciekaw co bedzie jak Miesha sie nie da na poczatku i czy Ronda czasami nie spuchnie kondycyjnie. Niby NO BET ale po takim kursie biore bo value spore.
Jacare+Kaufman+Bowling+Daley ako 2,03 tobet 4/10
Wczoraj niespodziankami mozna nazwac porazki Noke czy Millera ale dzisiaj niewyobrazalne zeby ktos z tej czworki przegral.
Kaufman doswiadczenie ogromne, pokonala sama Mieshe Tate, bilans w strikeforce 5-1 i porazka z Coenen wiec wstydu nie ma. Davis to nie ta klasa.
Bowling to powinna byc formalnosc, Souza na rozkladzie ma Lindlanda, lawlera i Kennedyego wiec Marunde bez szans. O Daleyu moznaby pisac dlugo, doswiadczenie spore, walki w UFC ( wygral z Kampmanem), przegrywal z Kosem i Diazem wiec wstydu nie ma. Misaki to polka nizej, nie dawal sobie rady z Santiago. Powinno byc easy..

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Niestety Dallas przegrał trafiłem na minę . Dogrywam walki ze Strikeforce i podbijam stawkę .
Walki opisane powyżej . Mam nadzieje że odbije Dallasa inaczej trzeba będzie robić przerwę od walk .

Daley⛔ &amp; Souza✅ - 1.43 - 1000 zł⛔ - Unibet .

Daley⛔ &amp; Souza✅ &amp; Bowling✅ - 1.68 - 500 zł⛔ - Unibet .
Bowling w swojej walce będzie posiadał sporą przewagę w postaci zapasów i mocy , powinno to wystarczyć na rywala .
Bowling tko , Souza poddanie , Daley przegrywa przez decyzje niesłuszną
fatalny weekend z walkami , kompletnie nic nie weszło , już dawno tak nie było . mała przerwa i powrót na marcowe gale Bellatora

K 116

kopakos

Użytkownik
W następnej walce Rondy Rousey z Sarą Kaufman, stawiam w ciemno na poddanie w 1rundzie przez Rondę. Ona jest po prostu niesamowita, z każdej pozycji potrafi wykonać jakiś rzut z judo i szybko dojść do pozycji, z której jest w stanie wyciągnąć balaszkę... Widać że ma braki w stójce, ale nie dość że nadrabia to łatwością obaleń, to także umie wydostawać się z opresji. Gdy Misha Tate wpięła się jej za plecy, dwoma nogami, bez większych problemów udało jej się wstać do stójki.. Nie wydaję mi się żeby Sara potrafiła zniszczyć Rondę w pierwszych 40 sekundach, bo uważam że tyle czasu wystarczy nowej mistrzyni, na obalenie i skończenie, tym bardziej że Sara jest gorszą grapplerką od Mishy... Jedno co mi się teraz nasuwa to żeby zestawić ją z Dominickiem Cruzem... Jest genialna, pomimo braków w stójce. Ronda będzie żeńskim wydaniem Palharesa... On urywa nogi, a ona łamie ręce. RONDA !!!!

x_design 450

x_design

Użytkownik
MMA Attack 2 w Polsacie Sport
Dziennikarz Polsatu Mateusz Borek poinformował wczoraj w programie &quot;Się Kręci&quot;, że jednym z wiosennych wydarzeń sportowych w ramówce polskiego potentata telewizyjnego będzie druga gala MMA Attack, która odbędzie się 27 kwietnia w Katowicach. Naszej redakcji udało się potwierdzić nieoficjalnie, że rzeczywiście wydarzenie zostanie pokazane w całości na antenie Polsatu Sport.
Główną atrakcją gali będzie pojedynek debiutującego w MMA litewskiego kulturysty Roberta Burneiki z bokserem celebrytą Marcinem Najmanem. W części sportowej wydarzenia przewidziane są pojedynki polskiej czołówki zawodników MMA m.in. Damiana Grabowskiego, Michała Fijałki, Krzysztofa Jotki, Piotra Strusa i Mariusza Pioskowika.
źródło: mmarocks.pl
plakat gali: http://u.mmarocks.pl/2012/01/plakat-mmaattack2.jpg
Tobet oferuje:

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
MMA Attack 2 w Polsacie Sport
Dziennikarz Polsatu Mateusz Borek poinformował wczoraj w programie &quot;Się Kręci&quot;, że jednym z wiosennych wydarzeń sportowych w ramówce polskiego potentata telewizyjnego będzie druga gala MMA Attack, która odbędzie się 27 kwietnia w Katowicach. Naszej redakcji udało się potwierdzić nieoficjalnie, że rzeczywiście wydarzenie zostanie pokazane w całości na antenie Polsatu Sport.
Główną atrakcją gali będzie pojedynek debiutującego w MMA litewskiego kulturysty Roberta Burneiki z bokserem celebrytą Marcinem Najmanem. W części sportowej wydarzenia przewidziane są pojedynki polskiej czołówki zawodników MMA m.in. Damiana Grabowskiego, Michała Fijałki, Krzysztofa Jotki, Piotra Strusa i Mariusza Pioskowika.
źródło: mmarocks.pl
plakat gali: http://u.mmarocks.pl/2012/01/plakat-mmaattack2.jpg
Tobet oferuje:
dziwi mnie to, że TVN oddaje produkt konkurencyjnej stacji - jakby nie patrzeć tworzy się monopol w polskich mediach pod względem krajowej sceny mma. Wątpliwe werdykty podczas KSW + znane nazwiska mogły być poważną kartą przetargową opowiadającą się pozytywnie za MMA ATTACK = doskonała konkurencja dla KSW. Jeśli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o... ;) szkoda, bo mogło być ciekawie, a tak znów Borek prowadzący wywiady... ;]

W 606

wanderlei

Użytkownik
Mam tutaj pytanie centralnie z innej beczki ale poczęści dotyczące MMA.
Na ostatniej gali KSW 18 Marcin Różalski wychodził przy piosence &quot;deszcze niespokojne&quot;
Czy może ktoś z Was wie kto zremiksował Różalowi tą piosenkę??
Czy wiecie skąd można to ściągnąć lub gdzie mogę to odsłuchać??
Jeśli ktoś ma jakieś info odnośnie tego to proszę o informacje na PW.
Z góry dzięki i mam nadzieję że znajdzie się tutaj jakiś &quot;muzykowny hazardzista&quot; ????

Pudzianxx 13,9K

Pudzianxx

Użytkownik
Bellator 60 . Gala dziś w nocy . Ćwierćfinały w wadze piórkowej .
Daniel Straus vs Jeremy Spoon - 1 - 1.51✅✅✅ - Pinnacle .
Daniel to bardzo dobry zapaśnik , uważany za najlepszego zapaśnika dekady na swojej uczelni w Ohio .
Ogólnie jest on lepszym fighterem od rywala , bardziej zaokrąglonym z lepszą stójką i zapewne zapasami .
Warunki fizyczne na jego korzyść zapewne zadecydują o wyniku w tej walce .
Będzie on za duży za silny za mocny . Spoon nie powinien mieć odpowiedzi na obalenia i kontrole w parterze .
Stawiam na wygraną Strausa przez decyzje .
Straus and Spoon

Plus
Marlon Sandro vs Roberto Vargas - 1 - 1.27 ✅✅✅- Pinnacle .
Marlon z teamu Nova Uniao , dobry grappler i striker , główny kandydat do wygrania turnieju nie powinien mieć problemów z pokonaniem rywala przed czasem .
Powodzenia .
Edit : Sandro poddanie 1 runda , Straus easy win przez decyzje

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
Pewnie sie Unibet machnoł bo na Straussa jest 2,85 a na Spoona 1,38 . Pewnie zwrot będzie.
E: Pały z unibetu rozliczyły po kursie 1.00 :razz:

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Pewnie sie Unibet machnoł bo na Straussa jest 2,85 a na Spoona 1,38 . Pewnie zwrot będzie.
Zwrot to bedzie jak Straus wygra ;). A jak przegra to zrobia przegrane zaklady... frajernia z unibetu juz nie raz tak robiła na innych pomyłkach.
Pamietam jak sie pomylili w meczu Torunia w zuzlu. Do nominowanych nic nie bylo bo przegrywali chyba 6 pkt. Az potem wygrali dwa biegi po 5-1 i nagle dostalem maila ze zwroty.

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
Panowie mozecie mi powiedziec jakie byly kursy na walke Najmana z Saleta i Najmana z Pudzianowskim, bo widze z najman jest stawiany w roli faworyta w walce z Bruneika.

Do góry Bottom