>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

MLB Season 2013 - Sierpień

Status
Zamknięty.
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Ja bym nie ruszał Yankees dzisiaj , Sabtahia jest rozregulowany ostatnim czasy i może fakt - kurs przesadzony , ale ja dzisiaj szukam innego typu w tym meczu.
O takim samym becie pisałem miesiąc temu i sporo z tego mógłbym dzisiaj powtórzyć
http://forum.bukmacherskie.com/f31/mlb-season-2013-lipiec-93612-2.html#post3765968

Yankees @ Rays
Rays Over 4.0 Runs
▶ 4 ▶ ZWROT
2.01 @ Pinnacle

CC widział Tampe 4 razy w tym sezonie , poza meczem w Czerwcu - wszystkie przegrane
Oddawał kolejno 5,7,5,7 runs.
Od początku 2012 roku ma linie .298/.360/.497 w 180 PA przeciwko Tampie.
Longoria ma .450/.522/.850 + 2 HR przeciwko niemu za ten okres.
Sabermetrics za ten sezon tragiczne , w porównaniu za kariere tez słabo to wygląda
Od meczu z KC gdzie jeszcze grał przyzwoicie - kolejno oddane Runs ekipy Yankees.
10,8,10,7,6,7,6.
Rays w tym sezonie przeciwko lefties AVG .275 / OBP .343 i 5.03 R/9
W domu tylko nieco wyższe OBP , bo .352
CC na Tropicana Field ERA 4.39 i WHIP 1.30 za kariere w 100+ IP
Nie chce sie powtarzać , ale dla mnie ta linia dzisiaj to promocja.
Z tak grającym CC + ogarniającymi przeciwko lefties zawodnikami Tampy ten kurs wydaje sie przesadzony jak dla mnie.
Nie wiem jak reszta użytkowników - czy podziela moje zdanie , ale zakład wydaje sie ciekawy i warto go spróbować ????

Otrzymane punkty reputacji: +21
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Phillies (Halladay ) - Arizona (Corbin) @ 1.72 ⛔
bet365
Nie lubię grać Arizony na wyjazdach ale od pewnego czasu granie vs Phillies to dobry pomysł . Drużyna w rozsypce , poleciała nawet stara głowa Charliego Manuela .
Howard , Revere na DL , Brown dzisiaj też jedynie jako pinch hitter dostępny a więc cały ofensywy trzon Phillies poza grą . Szansę dostał Ruf który zaimponował mi w kilku meczach , pokazał że dysponuje mocnym wybiciem i jest wartościowym zawodnikiem ale to za mało .
Starter Arizony na ten mecz to Patrick Corbin , lider rotacji D-Backs , Arizona wygrała 7 z jego ostatnich 10 startów . Jeśli w meczu ,,siedzi&#39;&#39; mu slider to jest nietykalny , bardzo efektywny rzut . W ostatnich 8 meczach oddawał kolejno : 1 , 1 , 1 ,1 , 3 , 2 , 4 , 2 a więc równy dobry poziom bez wpadek .
Corbin 1 raz grał vs Phillies i wypadł dobrze : 6.1 IP , 1 ER , 4 H.
Phillies wystawiają żywą legendę MLB , jednego z najlepszych (moim zdaniem najlepszego) miotacza jakiego było nam dane oglądać na przestrzeni ostatnich lat .
Teraz jednak nazwisko jest najmocniejszym punktem Roya Halladaya , trapiony kontuzjami nie może wrócić do normalnej dyspozycji , teraz wraca po kontuzji przez która zagrał jedynie 7 razy w tym sezonie , bilans : 2-4 z ERA 8.65 i aż 9 oddanych HR w zaledwie 34 IP . Miotacz który zawsze polegał na nieprawdopodobnej , dokładności swoich rzutów , precyzyjnie umieszczał piłki tam gdzie chciał , teraz tego brakuje co widać po wynikach , jego cutter który siał spustoszenie przez lata w MLB nie jest już tak groźny.
Phillies przeciwko leworęcznym są jedną z najgorszych drużyn w MLB , ogromne braki kadrowe + kiepska atmosfera , widać że zawodników męczy już ten sezon i czekają na jego koniec . Do tego pewny Corbin vs Halladay która ma przed sobą długą drogę do powrotu do formy . Na koniec bullpen który jest po prostu żałosny w drużynie gospodarzy i potrafi stracić każde prowadzenie .
Powodzenia !

TB RAYS - NY YANKEES
Zero runs w 1 inningu @ 1.80
⛔
William hill
Cobb po powrocie elegancko , 2 mecze i tylko 2 oddane runs oraz zaledwie 6 H .
Przeciwko Yankees w tym sezonie 16.2 IP i zaledwie 1.08 ERA .
Yankees złapali zadyszkę w ofensywie po tym jak wyprawiali cuda w domowych seriach . Alfonso Soriano się uspokoił i jak wybijał wszystko co w niego leciało to teraz notuje zaledwie 2 na 27 w ostatnich 7 meczach .
Nova miotacz bez fajerwerków aczkolwiek dość efektywny nurkujący fastball wymusza dużo ground outs i jest to bardzo niewygodny miotacz gdy ma swój dzień . Po kiepskim początku sezonu poprawił się i jego ERA cały czas maleje , 5-2 z 2.30 ERA za ostatnie 8 meczów , vs Rays 2.45 ERA w 2 meczach i 17 SO .
Wszystko jasne , zobaczymy jak to będzie ;)

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Czas zaufać poważnym ekipom :
Detroit - Oakland @1.57⛔
Detroit -1.5 @ 2.15⛔
bet365
Ostatnio pisałem że unikam grania przeciwkoa A&#39;s ale dzisiaj nie mogę się powstrzymać.
Sanchez kapitalna dyspozycja , w ostatnich 6 meczach największa liczba runs jaką oddał to 2 (2x2 a reszta to 1 run oddawany) .
Miotacz który jak złapię swoją grę jest bardzo trudny do pokonania , w poprzednim sezonie też miał taki okres że jak zaczął wymiatać to nikt nie był w sanie go zatrzymać .
Najlepszy miotacz AL w domu jeśli chodzi o skuteczność pałkarzy (AVG .198) - drugi wynik w AL , ERA 1.92 czyli drugi najlepszy wynik w lidze .
Oakland po przerwie przeżywają kryzys , ofensywa trochę kuleje i jest kolejna szansa dla Sancheza na dobry wynik . Szczególnie że przeciwko Oakland w tym sezonie już raz wygrał , po świetnym meczu - 7 IP , 3 H , 1 ER .
Griffin jak Grzesio dobrze wspomniał cierpi na oddawaniu HR rywalom , 30 najwięcej w MLB (w tym 17 na wyjazdach , Sanchez 1 w domu !) .
Kilku pałkarzy Oakland kompletnie nie radzi sobie z Anibalem :
Josh Reddick 0-9
Chris Young, Jed Lowrie and Brandon Moss łącznie 2-32 .
Griffin w 2 meczach vs Tigers 0-1 z 6.92 ERA , Fielder 2 HR na 5 AB , Miggy 3 na 5 z HR i dubelkiem .
Żeby jeszcze miotacz A&#39;s nie miał łatwo to Jackson podkręcił ostatnio tempo i kręci fajny liczby :14 / 32 (.438) 2 HR , 7 RBI , 9 runs przy 7 meczowym hitting streak .
Kto co woli , ML wiadomo pewniejsze bo różne rzeczy się dzieją ale handi moim zdaniem łatwo wejdzie o ile Sanchez zagra to co ostatnio pokazywał .

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Colorado vs San Francisco

Nie lubię grać przeciwko swoim, ale gdy widzę w tym sezonie na SP Zito i wiem, że rzecz będzie się działa na Coors Field, to nie mam większych zahamowań by grać na Colorado.
Barry dwukrotnie w tym sezonie narzucał na Coors i dwukrotnie były to słabe występy zakończone porażkami 5:0 i 4:1
W obu spotkaniach starter SFG miotał przez 5 innów i w tym czasie rywale zdołali zaliczyć odpowiednio 11 i 10 uderzeń. Wiem że na DL znajduje się jeden z postrachów Zito czyli Carlos Gonzalez, ale to nie znaczy, że Zito jest bezpieczny, Rosario .455 / Colvin .444 / Fowler .310 / LeMahieu .455
Z tego co wiem dziś do line-upu ma wrócić Tulowitzki, który wczoraj odpoczywał, tak więc ofensywa Rockies na pewno nie będzie słaba.
Co warte odnotowania, to na pewno postawa Zito w ostatnich spotkaniach, miota 1-3 inny i to jako RP, na ostatnich 10 występów Zito, tylko w 3 nie zdarzyło się by rywal nie zdobył run&#39;s przy pomocy HR. Również warto zwrócić uwagę, że w 5 spotkaniach z ostatnich 10 Giganci tracili 10 i więcej run&#39;s gdy do gry wchodził Barry. Podsumowując Zito jest w fatalnej formie, długi czas nie grał jako SP, dziś Bochy rzuca go na głęboką wodę na Coors Field, stadion, który kompletnie nie leży Barremu, no i sama drużyna Colorado nie należy do jego ulubionych.

Colorado Rockies win / 1.68 Marathonbet ✅
Colorado Rockies (-1,5) / 2.34 Marathonbet ✅

Otrzymane punkty reputacji: +12
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Pittsburgh Pirates - Milwauke Brewers ✅
1.66
bet365
Daje ostatnią szansę dla Piratów , co na nich stawiałem to akurat nie potrafili 1 runa zdobyć i wyglądali jak zawodnicy Little League .
Wyrównana walka w central division , Cardinals uciekają i Piraci muszą wygrywać mecze u siebie . Wczoraj porażka 7-6 , dołujący Locke znowu zagrał słabo .
Dziś Morton który podłapał solidną formę , 4 starty z rzędu bardzo dobre , oddawał kolejno 1 , 2 , 2 , 1 ER (2-0 , 2.28 ERA). Widziałem mecze z Miami i Giants , bardzo dobra kontrola , fastball funkcjonuje jak należy i masa GO.
Morton wymusza niesamowitą ilość ground outs (80.1 %) - najwięcej w MLB , do tego nie oddał HR od 38.2 IP .
Przeciwko Brewers ma słabe liczby , 0-4 i 6.25 ERA ale w tym roku rzucał 2 IP przy 0 ER a więc nie ma co przykładać do tego większej wagi .
Starter Brewers Gorzellany po kilku startach kiedy dołączył do rotacji i grał dobrze , wreszcie zaczyna grać na miarę swoich możliwości . 2 ostatnie mecze to 8.1 IP i łącznie aż 12 ER i 4 HR . Wcześniej shootout vs Mariners i kolejno dwa słabiutkie starty : 4 i 5 ER vs Reds i Padres .
Brewers beznadziejny sezon , na wyjazdach jak zwykle od lat tracą połowę tego co grają u siebie .
Piraci jak myślą o PO (wątpię że im sie uda) muszą hurtem wygrywać u siebie i w takich seriach jak z Brewers nie mogą sobie pozwolić na 2 wtopy z rzędu .
Byrd i Buck powinni już dzisiaj zagrać , Buck się przyda jako catcher bo Martin cieniuje strasznie .
3 porażki z rzędu , czas przerwać serie .
Druga opcja na dziś , Yankees wiadomo gnębią Toronto strasznie . Kuroda po fatalnym meczu z Rays dzisiaj typowy bounce back , idealny rywal - 4-0 z 1.60 ERA w ostatnich startach vs Blue Jays .
Do tego gospodarze kolejny raz bez swoich 2z3 najlepszych pałkarzy a więc Bautisty i Rasmusa , kiedy ich nie ma w składzie to ofensywa Toronto wygląda bardzo blado .
Redmond może nie najgorsze wyniki ale nie jest to dobry miotacz , ostatnio 7 ER vs Astros . Wcześniej najwięcej oddawał 3 ER ale trzeba też zauważyć że rzadko kiedy rzuca wiecej niż 5 innings .

Otrzymane punkty reputacji: +1
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Betsson
White Sox - Astros
Sale powyżej 8 Strikeouts ✅ 12
1.72

Spotkania Astros z miotaczami lubiącymi narzucać K z ostatnich 2,5 do 3 miesięcy
Garza - 6.2 IP - 8 K
Dempster - 6 IP - 7 K
Garza - 7 IP - 8 K
Darvish - 8 IP - 15 K
Hernandez - 6 IP - 7 K
Iwakuma - 7 IP - 7 K
Wainwright - 7 IP - 9 K
Darvish - 6 IP - 6 K
Price - 7 IP - 10 K
Sale - 8 IP - 14 K
Linia ciekawa , ponieważ Astros nie ma w swych szeregach zawodników umiejących ładnie odbijać.
We wcześniejszych meczach - z Darvishem czy Verlanderem także ilośc K na poziomie &quot;rzeźniczym&quot;
Jak przychodzi jakiś Strikeout-miotacz to jest rzeźnia jednym słowem.
Sale minimum 6-7 IP dostanie. , więc z 6-7 K wyrobi na bank , pytanie czy będzie w stanie więcej.
ML nie gram , bo jak pokazuje historia taki mecze lubią być na styku...
Można tknąć moim zdaniem , pomimo ze linia spora

Otrzymane punkty reputacji: +15
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
LA Angels @ Milwaukee
LA Angels ✅ 5-0
1.82 @ Pinnacle

Jered Weaver vs Wily Peralta

Typ nakierowany przez przewagę i umiejętności jednego miotacza nad drugim.
Przez ostatnie lata widziałem kilka razy zależność , że miotacze przyzwyczajeni do gry na West Coast nie lubią grać na Wschodzie...
Przytoczę to , ponieważ w ostatnim czasie Weaver musiał wizytować New York i dostał od Yankeesów 9 ER w 5 IP w tym 2 HR.
W Sierpniu Jered oddał łącznie 7 HR w 33 IP.
Przez cały sezon do początku Sierpnia oddał on też 7 HR , ale w prawie 88 IP.
5 z tych 7 Sierpniowych HR oddał na wyjazdach.
Dzisiaj tez możliwe , że coś odda , bo gramy w Milwaukee.
W ostatnim czasie najwięcej HR oddał Arroyo , bo 46 w 2011 roku [więcej w sezonie HR oddawali Jose Lima i Blyleven]
Do nagrody dla najlepszego miotacza sie nie załapie , bo raz ,że opuścił trochę z racji kontuzji , a dwa że kilka startów było wątpliwych.
Za sezon ERA 3.46 , WHIP 1.14 i masa Underów.
Weaverowi lepiej wychodzi gra w domu jednak.
Na wyjazdach ERA prawie 4.50 , WHIP 1.14 i OBP .289
Peralta w tym sezonie widzi całą masę słabych lub przeciętnych ofensyw.
Dodgers czy STL widział w Maju , więc od tamtej pory nikt ciekawy lub ekipy , które jak Rockies siłę pokazują w domu.
Od Meczu Gwiazd ERA 4.24 , linie .250/.325/.362 i WHIP prawie 1.30 w 40.1 IP
Zagrał 5 nawet dobrych gier i 2 tragiczne - na wyjeździe w Colorado i w domu z Reds.
Biorąc pod uwagę przeciętność Angels , wiem że czasami grają słabo , ale w mojej klasyfikacji nawet taki przeciętniak jak LAA jest wyżej jak przeciętniaki z National League.
Angels nie lubię grać w tym sezonie.
Ofensywa żałosna poza Mike&#39;m Troutem , ale punkty jakieś umie zdobywać.
Moim zdaniem po taki kursie na Weavera na wyjeździe można spróbować..
No panowie , do 50 Odpowiedzi w Sierpniu by docisnął ...

Otrzymane punkty reputacji: +5
hardison 3,9K

hardison

Użytkownik
No panowie , do 50 Odpowiedzi w Sierpniu by docisnął ...
Skoro tak ładnie prosisz to ja nie mogę przejść obojętnie ????

Cardinals @ Pirates
Lynn Lance (13-8) vs Burnett A.J. (6-9)

St. Louis Cardinals @2,23 Pinnacle

Nie jest dobrze. Jeszcze niedawno Piraci byli moją ulubioną ekipą do oglądania ale coś się zacięło. Pitching na słabym poziomie - głównie Locke bardzo zawodzi. Ofensywa też słabo. Ale żeby nie było zbyt różowo, goście również nie popisali się niedawno z Reds u siebie, a i Lynn jest 0-3 i 5,80 ERA w 4 ostatnich spotkaniach. Jednak cenię go dużo bardziej niż jego dzisiejszy matchup. Zresztą sam Burnett ostatnio zalicza również złe występy: 1-2 i 5,55 ERA. Dodając do tego słabą formę całego zespołu Piratów jest to moim zdaniem dobry moment na przełamanie się Lynn&#39;a.

Lynn: 4,02 ERA, 1,28 WHIP, .322 OBP, .248 BA
Burnett: 3,18 ERA, 1,242 WHIP, .309 OBP, .233 BA

Statystyki przemawiają jednak za pitcherem Piratów.
ALE: Lynn jest 2-0 z ERĄ na poziomie 3,86 w 4 występach przeciw Pirates w tym sezonie; Burnett w ostatnim meczu z STL podarował 5 R w 8 H podczas ledwie 4 IP! Czeka go ciężkie spotkanie przeciwko Holidayowi, który - jeśli utrzyma tak wysoką formę - w tym miesiącu notuje średnią na pałce .333, 5 HR i 21 RBI. Ładnie ???? Jeśli zagra podobnie jak w całym tym miesiącu, o wynik spotkania jestem raczej spokojny ????

Otrzymane punkty reputacji: +15
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom