>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

MLB Postseason 2012

Status
Zamknięty.
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Miałem wrażenie , że w National miotacze wytrzymują dłużej.
Może poprzez to , że batterzy są słabsi , brak pozycji DH lub mają najbardziej underową dywizję w lidzę.
Jak na ligę AL - Yankees jak i Tigers mają w tym Postseason bardzo dobrze przygotowanych Starterów.
U Yankees nie działa ofensywa , ale to już inna historia.
Starterzy Detroit od 5 inningu 3 meczu ALDS nie dali punktu. Będzie to już 29.2 IP
Jutro Verlander miota w domu , więc ta seria może wzrosnąć , na dodatek Yankees gra bez Jetera do końca Postseason.
Ale wracając do NL
Giants potwierdza opinię , że Starterzy w tym roku nie są na takim poziomie jak w 2010 roku.
Bumgarner zdjęty po 3.2 IP , to samo Lynn.
Marne szansę w tym NLDS , że zobaczę Startera Giants miotającego powyżej 6 inningu.
Bumgarner już w drugim inningu rozpoczął punktowanie - dał HR Davidowi Freesowi , który ma zamiar być nowym Mr. October.
W 4 partii oba kluby zdobyły po 4 punkty , pozbyły się Starterów i od tego momentu nikt nie osiągnął 3 bazy w meczu.
Oba bullpenu grały tak dobrze
Lincecum 2 IP , 2 BB , 1 K , 0 H , o ER
Kolejny dobry relief apperance.
Dzisiaj starterzy
STL : Chris Carpenter
SFG : Ryan Vogelsong
Pomimo kontuzji przez pół sezonu - Carpenter wydaję się być bardziej doświadczony i bardziej odpowiednim zawodnikiem na to miejsce.
Nie powinien mieć wpadek jak jego koledzy lub miotacze Giants.
Z Washington 5.2 IP , 7 H , 2 BB ale skończyło się bez punktów w wygranym spotkaniu.
Paradoks. Carpenter w karierze nie przegrał w San Francisco [przynajmniej jego ekipa] , Vogelsong nie wygrał w meczu rozgrywanym w SF z Cardinals [oba mecze dawno temu].
W tym sezonie Ryan miotał w meczu w St.Louis , który Giants wygrali 15-0.
Starterem STL był Joe Kelly , który teraz miota jako reliever w ekipie Cardinals
Vogelsong w domu bardzo dobra linia. 7-4 , 2.56 za Regular.
Carpenter przeciwko batterom Giants AVG .247 , 2 HR , 6 BB.
Najlepsza linia przeciwko Ryanowi Theriotowi , ale ten w Postseason tylko 3 AB
Vogeslong przeciwko batterom STL - AVG .275 , HR , 6 BB.
Vogeslong ma nie najlepsza linię przeciwko Beltranowi.
4-for-11 , HR , 2 2B , 2 BB.
Obaj nie widzieli dzisiejszych batterów nazbyt dużo ilośc razy
Należy brać pod uwagę , że jak Giants dzisiaj przegra to naprawdę będzie im trudno powrócić do domu na mecze nr 5 i 6.
Under 7 @ 1.76

Nie przewiduję dzisiaj masy punktów.
Carpenter zagra swoje , Vogeslong tak samo , bullpen wejdzie w połowie meczu i podtrzyma wynik.

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Praktycznie wszystko już zostało napisane na temat game 2 w SF, dlatego ja tylko dodam typ od siebie i każdy zagra jak chce :razz: Ogółem odnosząc się do postu Grzesia to 100% poparcia dla opcji spod znaku under, idąc dalej stawiam dziś na przełamanie Giants na własnym stadionie w tym PO, ciężko mi uwierzyć w to by byli ekipą bez zwycięstwa na własnym podwórku. Wracając do moich wcześniejszych przemyśleń to tak jak pisałem czarny sen się ziścił Cardinals awansowali i z meczu na mecz są mocniejsi, Freese chyba bardzo lubi postseason ponieważ wtedy jego nazwisko jest na ustach całego świadka baseballowego, przechodząc jednak do meritum dziwię się że Lincecum nie dostaje szansy jako SP, Lynn miotał dobrze jako RP i zastąpił Garcia&#39;e, który co prawda ma DTD ale tak czy siak Lynn wypadał lepiej. Oczywiście Vogelsong to wielka nadzieja na lepsze jutro dla Gigantów i mam nadzieję że podobnie jak w serii z Reds jego dzisiejszy występ również okaże się zwycięski. Zadanie nie jest proste ale patrząc do rywalizacji Nets vs Cardinals tam była zasada tak że gdy WSH dobrze miotali zwycięstwo było po ich stronie, w innym przypadku nie ma szans na wygraną z St.Louis.

SF Giants win / 1.88 Pinnacle ✅ ???? Giants :!:

johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
Odnośnie meczu Tigers vs Yankees, to analiza pozniej, a tymczasem mecz, ktory rozpoczyna sie o 02.00 - Giants vs Cardinals.
Pitcherzy:
Ryan Vogelsong z Giants, swietny tamten sezon, w tym juz gorzej, ale sprawdzil sie w ostatnim meczu przeciwko Reds. Oczywiscie batterzy z Cardinals sa bardziej wymagajacy i ich potencjal oraz skutecznosc pozwala im wyciagac mecze przegrane( z Nationals do 9inningu 5-7 i 2 auty), ale Ryan potrafi w domu zagrac solidny mecz.
Carpenter Chris z Cardinals - ciekawa postac, w zasadniczym zagral 2 mecze i 0-2 bilans, ale Postseason to jego okres. Nie oddal z Nationals zadnego runa. Osobiscie nie uwazam ze podtrzyma serie i dzis powinien oddac kilka runow.
Giants przegrywaja 1-0 w serii, przegrali 3 mecze z rzedu u siebie w postseason, a ich domena jest gra w domu. Wynik u/o nieprzewidywalny, natomiast 1 to dobre wyjscie. Batterzy Cardinals sa w formie, widac to po liderach, zwlaszcza Beltran trzyma kapitalny poziom, ale nikt nie ma watpliwosci, ze mimo ich ogromnego potencjalu i gry, Cardinals maja sporo szczescia przy ost grach, nie wspominajac meczu z Nationals, ale i gre o wild card z Braves. Szczescie podobno sprzyja lepszym, ale kto powiedzial ze w tym meczu beda nim Cardinals ????
SF Giants vs SL Cardinals wynik 7-1 :+:
Typ 1
Bwin 1,87

johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
Detroit Tigers vs NY Yankees
O/U, Over 7.5
Kurs 2.4!!
Stan rywalizacji 2-0 dla Tigers. Yankees, faworyci do WC pod spora presja. Wszystko za sprawa slabszej gry ofensywnej, 0 runow w 8 pierwszych inningach w obu spotkaniach, co wola o pomste. Zwazywszy na pozycje i sile graczy Yankees, to rzecz malo widziana. Oczywsicie zarowno Sanchez jak i Fister jako pitcherzy startowi Tigers zagrali niezle, zwlaszcza Sanchez, bo Fister mial sporo szczescia przy zajetych wszytkich bazach w 1 meczu, ale byl widoczny jakis marazm w druzynie. Cano bez formy, Granderson strikeout co wyjscie, Teixeira po kontuzji jeszcze nie powrocil do dyspozycji, Rodriquez zagubiony. Strata Dereka Jetera to duzy bol, widac to bylo w II meczu, zmiany w line-up i problemy. Blad Girardiego z ustawieniem Martina zaraz za Ibanezem ktory jest w kapitalnej formie , 3HR, 5 RBI. Ta niemoc nie bedzie tak trwac, Suzuki nadrabia za liderow, jak i Ibanez, ale Yankees sa tak trudni do pokonania, bo u nich kazdy batter ma spora sile. Tam prawie kazdy ma niezle statystyki i jest mocny.
Faworyt bukmacherow to Tigers, bo:
Pitchuje Justin Verlander, czlowiek skala, gladiator, z Yankees Era 3. Dobrze gra na niego Rodriquez, Granderson, calkiem niezle ostatnio i Chavez, ktory powinien pojawic sie w line-up. Verlander ma 2-0, zagral kapitlanie z Athletics. Dawno nie ulegl, a teraz przed nim chyba najpowazniejsze wyzwanie. W Yankees Hughes, w skali poziomu, przyzwoity pitcher. Era 3.3 z Tigers. Detroit nie miewa wielu duzych wynikow w domu, choc ma kim straszyc bo Mikky Cabrera i Fielder sa zawsze najgrozniejsi, sila Tigers plus pitcherzy startowi. Tyle, ze Yankees moga przegrac znowu serie w postseason wlasnie z Tigers, jak rok temu, i do tego w haniebnym stylu. Trzeba wygrac, co jest rownoznaczne z runami i to kilkoma, bo Hughes na pewno odda ich pare, a w 4 spotkaniu liczyc na CC Sabathie, co jest juz bardzo prawdopodobne. Gdy Yankees w tamtym sezonie musieli i przegrywali 2-1 w I rundzie, wygrali 2-10 w Detroit! Teraz tez musza, choc bez kapitana, to powinni ruszyc z runami. Linia idealna, 6.5 mozna grac odwazniej.
Dodatek:
Yankees 2, bet365 , 2,70 kurs!

valenciacf 572

valenciacf

Użytkownik
Johny, Sanchez wczoraj tez miał sporo szczęscia (a raczej sędziego) bo gdyby nie to, to emocje były by do samego końca. Batterzy obu ekip tez za duzo nie pobiegali. Yankesi mogli to spotkanie wygrać już bodajże w 4. czy 5.innie (fartowny chwyt Anibala) odwracając bieg wydarzeń Leyland zmieniłby SP i było by po zabawie. ARod jak zwykle spi, brak Jetera i morale jakby podupadły w ekipie Girardiego bo jakoś tak widać bez ducha walki wczoraj zagrali.

Spotkanie nr. 3 przed nami i niewiem czemu się tak dziwisz na wysoki kurs na over w tym meczu. Justin i spółka pewnie jak najmniejszym nakładem sił będa starali się wygrać to spotkanie. Ofens wiedząc że na talerzu miota JV nie musi za dużo sie wysilać. Poza tym słaby ofens Jankesów może im w tym pomóc. Chociaż nigdy nic nie wiadomo, a i Verlander lubi coś sknocic jak jest fawortyem (ja już tak miałem parę razy stawiając na niego).

Jak ktoś chce się bawić w u/o to niech się bawi. Moim zdaniem lepiej zagrać Tigers -1.5 kurs troszke mniejszy bo ok 2.2 do 2.3 gdzieniegdzie można jeszcze złapać. Yankesi już są wypaleni i nie ma w nich tej iskry (osoby) co by ich zmotywowała do dalszej walki.

Tutaj dziś taki fajny artykuł na ten temat ????
http://mlb.mlb.com/news/article.jsp?ymd=20121015&amp;amp;content_id=39832496&amp;amp;vkey=news_mlb&amp;amp;c_id=mlb

dreams dreams dreams
go get them Tigres​

johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
Valencia, O/U to jak zawsze rzecz, ktora moze sie roznie ulozyc. Zreszta jak wszystko inne w baeballu. Ale tu wchodza w gre ostatnie wyniki Yankees. Ich ofensywa to nie jakis sredniak, a baseball to nie pilka nozna, gdzie brak formy przechodzi w wynik czesto. Tu szybko mozna wstac z kolan!! A Yankees to potrafia i maja ku temu batterow. Jesli chodzi o morale, to jestem spokojny. Girardi wie, co mowi, gdy podkresla ze CC jest na 4 spotkanie, bo w 3 ma zamiar wywalczyc zwyciestwo. Verlander jest kapitalny, uwielbiam jego gre, ale nie jest idealem, popelnia bledy. Tigers wiedza ze dzis jest b.wazny mecz, sam Verlander nie wygra im meczu, a kazdy zna sile Yankees. Ja balbym sie dawac w jakikolwiek sposob na cokolwiek z Tigers win..a widze, ze wielu ujal stan 2-0 i Verlander, bo kursy leca na Tigers, zwodnicze rozumowanie w baseballu. Oczywiscie moge sie mylic, bo nie jestem w kadrze Girardiego i to czysty sport, ale znam Yankees na tyle, by wiedziec, ze ich nigdy nie wolno spisywac na straty! A czesto mozna przekonac sie o tym bardzo szybko. Jestes b.odwazny skoro dajesz na Tigers i to z handicapem, ale o 2.00 dopiero sie przekonamy, co sie stanie ????
Z Sanchezem, mimo wszystko uwazam ze zagral swietnie, oddal 3 hits tylko, mial raz zajeta 1 i 3 baze, raz 1 i 2. Mial tez troche szczescia, ale bez przesady. Kazdy pitcher w meczu troche musi je miec.
Notabene, ostatnio zauwazylem duzy progres gry na 1 inning z remisem! Kursy sa calkiem niezle jak na prawdopodobienstwo wejscia typu. 1.7-1.75. Z Yankees sam zastanawiam sie, czy nie pograc tego typu. Verlander w 1 inningu powinien nie stracic, a Hughes przy 1 inningu poczynajac od Jacksona moze wyjsc z 0. Trzeci jest Miggy Cabrera, a po nim Prince, ale Miggy zazwyczaj w 1 wejsciu nie robi szalu. Chetnie poslucham waszych opinii ????

valenciacf 572

valenciacf

Użytkownik
RedSox jakoś do tej pory nie potrafią się podnieść ???? ale to już inna historia.

Baseball jest najbardziej nieprzewidywalnym sportem i tam wszystko może się zdarzyć. &quot;Moim zdaniem&quot; Yankees już się nie podniosą chociaż mogę się mylić. Może zbytnio faworyzuję ekipę Tygrysów ale w tym roku nareszcie maja skład który może dać im WSCH.

Co do Sancheza może i zagrał świetnie ale gdyby nie ref. w 8innie to kto wie jak to mogło się skończyć.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Jak pisali fani Tigers - nie ważne co mówi się o Jeteru [wielu faów go nie lubi jako osobowość] - to jako zawodnik woleli by jakby grał w tej serii.
Class act i symbol współczesnych Yankees. Bez niego ta ekipa traci sporo , szczególnie że w ALDS grał bardzo dobrze.
@Johny Anthony
Miggy nie Mikky to raz. To skrót od Miguel.
Rok temu wynik 1-10 zawdzięcza się Rickowi Porcello oraz bullpenowi.
Porcello dostał L , w tym roku z racji że jest w okolicach w rotacji jako #5 to Jim Leyland postanowił go przenieść do bullpenu.
Słuszna racja.
Porcello przeciwko dobrym ofensywom szybko schodzi.
Tacy bullpenowi starterzy się przydają jak mecz wchodzi w extra innings. To samo z Drew Smyly&#39;m.
JV - Scherzer - Fister- Sanchez - Smyly - Porcello.
Coke kiedyś był używany jako starter , w tym sezonie wystarczy wspomnieć o Wilku czy Turnerze.
Na początku sezonu był problem z numerem #5 w rotacji , więc przewijało się kilka mniej znanych nazwisk.
Co od offense.
Zdejmij ze składu Fieldera i Cabrere.
Kogo masz ?
Teoretycznie najlepszy zawodnik połamał się przed sezonem - Victor Martinez.
A-Jax miał problemy ze Strikeouts , ale poprawiono mu ten element.
Dirks z bardzo dobym sezonem , ale nie dostawał wielu szans od Leylanda.
Do ściągnięcia Omara wieczny problem z 2B
Avila i Peralta mają regres po zeszłym sezonie.
Hughes we Wrześniu miał ERE powyżej 5 , 4 z 6 ekip , które widział miały bilans poniżej .500.
W tym sezonie dwa razy widział Tigers , raz rzucił complete game , za drugim razem nie poradził sobie dobrze i zszedł po 4.1 IP
3 razy w tym sezonie JV widział Yankees
Pierwszy mecz to complete game Hughes&#39;a
Drugi dość szybkie zejście jak na niego po przygodach na Yankee Stadium
Trzeci mecz ? 14 K , 0 ER w 8 inningach na Comerica Park gdy mecz był transmitowany w telewizji ogólnokrajowej.
Since that point, Verlander is 8-1 with a 2.31 ERA and has struck out 109 batters in 93 2/3 innings.
Pomińmy przygodę wyjazdową w Kansas , to od tego meczu gra rewelacyjnie.
W dwóch wyjazdach w Postseason Hughes dał 11 ER w 8.2 IP [oba w Texasie].
W tym sezonie ERA 4.76 w 16 grach poza Yankee Stadium.
Z obecnego line-upu Verlander przeciwko Yankees ma AVG .223 w 332 AB [sporo]. Dał 11 HR i 34 BB.
Jeśli chodzi o AVG to najlepiej wypada Suzuki - .309 [55 AB] , Gardner .455 [11 AB] i Martin [5-for-14]
Swisher ma 3 HR przeciwko niemu , ale 2 były na poczatku kariery , a jeden w pechowym 2008 roku.
Hughes widział batterów Tigers w 117 AB , najlepiej wypadają Cabrera , Peralta i Young.
Na papierze:
Zdecydowanie lepszy miotacz Detroit
Yankees mają kłopoty z batting , a Cano slump 0-for-26 w ostatnich AB.
Starterzy Tigers bez oddanego punktu przez 29.2 IP
Kurs bardzo niski jak na Postseason.
To wszystko powoduję , żeby nie stawiać dzisiaj.
Sam się parę razy przewiozłem na JV [większość na wyjazdach].

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Wpadł mi w oko typ na J.V. pod względem strikeout&#39;s w dwóch potyczkach przeciwko OAK nazbierał ich aż 22, solidarnie po 11 na mecz, dziś MarathonBet wystawił linię 6,5 co w mojej ocenie jest do przyjęcia ale tylko i wyłącznie z tego powodu iż ofensywa NYY jest daleko w lesie i chyba tak słabego ofensa dawno nie mieli. Najśmieszniejsze jest to że czołowe postacie ofensywy Yankees to np. Suzuki czy Ibanez czyli ludzie którzy tak naprawdę powinni być uzupełnieniem dla Grandersona, Cano czy Swishera. Niestety jak dla mnie NYY totalnie są w tym momencie pod formą i raczej nie postawie, ani nie postawiłbym na nich żadnej złotówki. Jeśli wygrają 1-2 mecze w tej serii to będzie maks, a zadanie będzie trudne bo pewnie w game 4 wystąpi Scherzer który w PO również lubi mocno połapać K&#39;s bez oddawania run&#39;s ;)
Justin Verlander over 6.5 strikeouts / 1.90 MarathonBet ⛔

johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
Grzesio, dzieki za rozlozenie na konkretne 0staty, wszystko masz ladnie rozpisane. To mi sie podoba.
Miggy, moze pokrecilo mi sie przy zdrobnieniu..Mecz typowy do postseason, moze wydarzyc sie wszystko, ale bekompleksowe dawanie na Tigers tylko ze wzgledu na Verlandera mija sie z celem, dla mnie za duze ryzyko, wrecz przeciwnie widze spore value na Yankees. Jesli Verlander bedzie rzucal na poziomie najlepszej gry, to bedzie ciezko, ale on ostatnio ma serie wygranych i nawet u niego jest to juz duza dawka winow. Dla mnie mecz rozegra sie o gre Rodriqueza i Grandersona, oni musza odnalezc sie. Nie licze na Martina, ktory mimo dobrych not, jako catcher ma spora nieregularnosc. Czasami oprocz stat, indywidualnych zbiorowych itd. trzeba miec przeczucie i intuicje do druzyny w danym meczu. Ja uwazam ze ten mecz wygraja Yankees, a jak nie to z 3-0 jak pamietam nikomu nie udalo sie w historii odrobic wyniku..ale z CC powinni wygrac i nawiazac walke..tyle, ze to przyszly mecz dopiero.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
@up
Seria ALCS 2004
Yankees prowadziło 3-0 i było 3 outy w meczu nr 4 od finałów World Series.
Boston zdobył runa przez słynny steal Robertsa.
Mecz wygrał Boston poprzez HR Ortiza.
Mecz nr 6 to słynna zakrwawiona skarpeta Schillinga.
W finałach Boston wygrał z Cardinals i pierwszy raz od 1918 roku zodbył trofeum
Nie wiem czy tak wygrają.
Jak Leyland będzie musiał użyć bullpenu to prędzej.
Jedynym sposobem sensownym są długie sytuację At Bat graczy Yankees i nabijanie pitch count Verlanderowi.
Leyland go zdejmie pewnie koło 125 narzutów - może dalej , ale to już będzie podchodzić pod uraz/kontuzję.
Im wcześniej go zdjemię tym lepiej dla graczy Nowego Yorku.
Coke , Benoit , Alburquerque czy Dotel - ich może spokojnie użyć Jim.
Valverde raczej osoba niporządana przy SV situation.
Sporo osób w tym ja przewiduję minimum 8 inningów Verlanderowi.
Mecz ze względu na kurs nie do ruszenia.
Można spróbować Yankees +1.5
http://www.baseball-reference.com/players/a/albural01.shtml

johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
Jest szansa na powtorzenie wyczynu, tylko w odwrotna strone ???? Mysle, ze nawet przy stracie 3-4 runow, Verlander pozostalby, chyba ze to bedzie w okolicy 5 inningu i w jednej kolejce batterow Yankees. Przydalyby sie walks, im wiecej tym lepiej, Verlander musialby narzucac duzo wiecej. Hughes tak czy inaczej 3-4 zapewne straci, wiec dla mnie tu obrym wyjsciem jest over 7.4, ktory juz proponowalem i podawalem.
A jak myslisz Grzesio, 1 inning na remis, tu juz spore ryzyko, bo wystarczy jeden zly narzut i moze byc szybki HR i po sprawie z X na 1 inning?

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Nie sadze zę będzie w drugą stronę.
Kibicujesz Yankeesom i nie patrzysz racjonalnie.
Ofensywa Yankees nie gra nic.
Boston w tych 3 meczach , gdy przegrał w 2004 roku dwukrotnie zdobywał w meczu 10 Hitów i przynjamniej było paru zawodników z AVG ponad .250.
Miał kto uderzać
Meczami domowymi były mecze 3,4,5.
Tutaj Tigers gra w domu , gdzie jest piekielnie groźno.
Sam widziałem wiele spotkań , że nawet jak przychodziło co do czego to wygrywali przez walk-off czy bullpen ich wyratował.
Home Field w Postseason daje sporo.

johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
Ogolnie nie kibicuje Yankees, ale Rangers. W tej serii uwazalem i uwazam, ze Yankees wygraja, i to tylko konsekwencja mojego zdania, ze daje na Yankees. Poza tym mam do nich ogromny szacunek, bo wiele razy potrafili zdobywac i wygrywac w ostatnich inningach, z nimi trzeba uwazac do 9 inningu 3 autow. Do Tigers nie mam takiego, bo nie przekonywali w calym sezonie i gdyby nie fatalna gra White Sox, to dawno by ich nie bylo, z gra o Wild Card nie mieliby szans przy takim bilansie, wiec w zasadzie nie zaslugiwali zbytnio na postseason. Nie przekonywali mnie i mimo ich gry pitcherow, sily Cabrery i Fieldera oraz duzego szczescia, nie dalbym na nich, wiec to dalej konsekwencja wnioskow, ktore zalozylem.
To tylko moj punkt widzenia, choc wiem tez ze Yankees sa w slabej dyspozycji i bez Jetera, dlatego Tigers moga awansowac.
Dlatego takie oto typy:
O/U over 7.5 ⛔
2.4! PinnacleSports
Yankees 2 ⛔
2.70 Bet365
Oczywiscie zycze wejscia innym typow, przynajmiej ktos z nas wygra..
Girardi ma odwage i nie boi sie posadzic gwiazd, choc powinien jzu wczesniej to robic i to nie tylko do A-Roda: Rodriquez nie wychodzi w wyjsciowej kolejce, tak samo Swisher. Swisher gral bardzo slabo w 2 ostatnich meczach, Rodriquez kompletnie zgubil forme, za to tak jak myslalem, na 3 bazie Chavez i to plus, Gardner za Swishera, zobaczymy, trzeba cos zmieniac. Coraz ciekawiej przed meczem ???? Nawet Nunez zalapal sie, bedzie zabawa przy kradziezy baz..

valenciacf 572

valenciacf

Użytkownik
@up
Seria ALCS 2004
Yankees prowadziło 3-0 i było 3 outy w meczu nr 4 od finałów World Series.
Boston zdobył runa przez słynny steal Robertsa.
Mecz wygrał Boston poprzez HR Ortiza.
Mecz nr 6 to słynna zakrwawiona skarpeta Schillinga.
W finałach Boston wygrał z Cardinals i pierwszy raz od 1918 roku zodbył trofeum
&quot;Four Days in October&quot; jak ktoś nie widział to niech obejrzy - AMAZING ????

J 7K

juanroman08

Forum VIP
Prawda jest taka że Girardi chwyta się już każdej możliwej opcji by &quot;wskrzesić&quot; swoją drużynę, Chavez, Nunez i Martin teoretycznie mają bardzo dobrą średnią odbić vs Verlander ale nie sądzę by był to strzał w 10, jak dla mnie Tigers dziś wyjdą na 3:0 i pomimo tego że kursy są tragiczne, to jestem zdania że Justin dopełni tu formalności, to nie jest regular season żeby doszukiwać się nagłego spadku formy u tak świetnego i doświadczonego miotacza, NYY at bat są aktualnie bezsilni, a więc jest J.V. by ich dobić i prawdopodobnie jeśli dziś Yankees nie wyjdą z 2-3 run&#39;s to będzie to ich gwóźdź do trumny, najlepszym byłby tu jakiś perfect, ale to mało prawdopodobne, jedyne co to fakt że Justin może odczuwać ostatnie spotkanie i tak jak napisał Grzesio zbytnie żyłowanie go w tym pojedynku może wyjść tylko na złe Detroit. Podsumowując nie przekreślam Yankees, ale jak dla mnie są aktualnie słabi i jeden lepszy mecz tego nie zmieni, idąc dalej Tigers i ich ofensywa, również nie rzuca na kolana ale pitching ratuje im pupę, a jak wiadomo w postseason to podstawa, co do samego Verlandera to jak dla mnie główny kandydat na MVP całego PO i WS jeśli Tigers tam dotrą, dlatego chwile słabości owszem ale już nie w tym sezonie :razz:

johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
Gratuluję kibicom i typerom, którzy dali na Tigers.
Yankees nie potrafili wskrzesić w sobie ducha walki, a brak formy Grandersona i Cano jest niewiarygodny. Verlander rozegrał świetne spotkanie, szybko autował i nie pozwolił na zajęcie wielu baz, co doprowadzało do frustracji Yankesow.
Mały wynik końcowy, co mnie trochę dziwi, bo Hughes miał już na początku spore problemy i mógl spokojnie stracić 2-3 runy. Tigers nie brylują w ofensywie, ale w porównaniu do Yankees to mają powody do zadowolenia, szczególnie z wyniku w serii.
Dziś od poczatku wybiegnie CC Sabathia i honorowa wygrana jest w zasięgu, tym bardziej że Tigers wystawiają Scherzera. Pitcher, który rozegrał dobry sezon, jednak nie jest asem pokroju Verlandera. Ofensywa Yankees słaba, jednakże przy Sabathii być może wystarczą 3 runy na wygranie meczu. Kurs wysoki jak na mecz, w którym pitchuje CC, wiec można próbować. Sweep możliwy, ale bardziej pasuje mi tu dalsza walka i mecz nr.5 powinien zdecydowac o wstępnych losach serii!
Tigers vs Yankees
Typ na 2, kurs 1.95
Bet365

valenciacf 572

valenciacf

Użytkownik
Gratuluję kibicom i typerom, którzy dali na Tigers.
Yankees nie potrafili wskrzesić w sobie ducha walki, a brak formy Grandersona i Cano jest niewiarygodny. Verlander rozegrał świetne spotkanie, szybko autował i nie pozwolił na zajęcie wielu baz, co doprowadzało do frustracji Yankesow.
Mały wynik końcowy, co mnie trochę dziwi, bo Hughes miał już na początku spore problemy i mógl spokojnie stracić 2-3 runy. Tigers nie brylują w ofensywie, ale w porównaniu do Yankees to mają powody do zadowolenia, szczególnie z wyniku w serii.
Dziś od poczatku wybiegnie CC Sabathia i honorowa wygrana jest w zasięgu, tym bardziej że Tigers wystawiają Scherzera. Pitcher, który rozegrał dobry sezon, jednak nie jest asem pokroju Verlandera. Ofensywa Yankees słaba, jednakże przy Sabathii być może wystarczą 3 runy na wygranie meczu. Kurs wysoki jak na mecz, w którym pitchuje CC, wiec można próbować. Sweep możliwy, ale bardziej pasuje mi tu dalsza walka i mecz nr.5 powinien zdecydowac o wstępnych losach serii!

Tigers vs Yankees
Typ na 2, kurs 1.95
Bet365
a pisałem o tym wcześniej :razz: ale nikt mnie nie słucha :-(

johny-anthony 592

johny-anthony

Użytkownik
W nocy zapowiada się świetna lokata 20-minutowa w meczu Cardinals vs Giants. Chodzi o 1 inning w tym spotkaniu.
Cardinals i Giants wystawiają najlepszych obecnie pitcherów w swoich drużynach. Po stronie Cardinals - Lohse, a Giants reprezentuje Cain.
Lohse z Erą 1.29, grał o awans do postseason z Braves i to był b.dobry występ( 1 inning na czysto). W fazie postseason walczył z Nationals i stracił 1 run( 1 inning czysty).
Cain z Giants ma Erę 5 i noty 1-1 w postseason. W meczu nr.1 z Reds oddał 3 runy( 1 inning czysty), a w meczu nr.5 oddał podobnie 3 runy( 1 inning czysty).
W serii między tymi ekipami jest remis 1-1 i grają dwaj silni pitcherzy.
Oczywiście to tylko sport i może okazać się, że Beltranowi wyjdzie HR od razu przy pierwszym wejściu, ale to mało prawdopodobne. Giants rzadko rozpoczynają 1 inning w postseason runem.
Kurs w okolicy 1,65-1,70.
Mecz o 22.00h ✅ 0-0

Otrzymane punkty reputacji: +10
J 7K

juanroman08

Forum VIP
Odnośnie drugiego meczu to ja bym Scherzer&#39;a tu w żadnym wypadku nie lekceważył, Max według mnie jest zaraz po Justinie, a na równi z Fisterem jeśli chodzi o efektywność miotania w tym PO, oczywiście można się czepić że gdy on miotał to Tigers przegrali z OAK, ale patrząc na jego staty i 8 K&#39;s w ciągu 5.1 inna to naprawdę robi wrażenie, poza tym 0 ER, a teraz dodając do jego dyspozycji z jedynego jak na razie meczu to jak sobie radzi vs NYY czyli średnia odbić baterów z Bronxu na poziomie .214 to ja nie mam wątpliwości co do tego że dziś pożegnamy Yankees. Oczywiście będzie miotał CC, który niejako ma run support, ale Sabathia tutaj cudów nie zdziała, tym bardziej jeśli wziąć pod uwagę że Cabarera i Fielder odbijają przeciwko niemu ze średnią powyżej .300, a to już może wróżyć spore kłopoty. Nie mam nic przeciwko NYY ale są po prostu słabi w tym postseason, jak widać nie ma lidera który by pociągnął batting, Ibanez jest tylko jeden w tej drużynie, reszta daleko w lesie. Przy takiej dyspozycji ofensywnej NYY, Scherzer może tu dzisiaj zrobić ładną &quot;rzeź&quot; i wcale mnie to nie zdziwi.
Detroit Tigers win / 2.03 Pinnacle

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom