Chcesz zobaczyć FAME 23 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 23 - zawalcz o PPV od Betclic!
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Jak poszło Waszym teamom?
Nam się udało i wylądowaliśmy w najwyższej klasie. Widze że jest sporo dobrych graczy w ekstraklasie, ale powalczymy o mistrzostwo jak już tu jesteśmy.
Ktoś jeszcze w ekstraklasie z forium?
Ja ze sharksami. W kwalifikacjach 18 ale prawdziwe wyzwanie dopiero czeka. 1 kolejka z liderem w dodatku pojedynek z graczem ktory ma wlasna historie na wikipedii a ostatnio zajal 2 miejsce w Rydze. Ale nie po to sie gra w mistrzostwach by sie przed kims uginac. TU osiagniecia nie graja a dyspozycja dnia i odrobina szczescia
Jak oceniacie rozgrywki w ramach Mistrzostw Polski, poziom organizacji itp?
Coś chyba nowego, a zarazem ciekawego.
Domyślam się, że bez problemów organizacyjnych się nie obeszło?
Jeśli chodzi o organizacje to wszystko jak w najlepszym porządku przynajmniej teraz, na początku były problemy z stroną czy też z zapisami, maile nie chciały dochodzić. Nieoficjalne wyniki były już dostępne dzień po turnieju więc jak na 735 graczy poszło im to sprawnie. Co do poziomu to się nie wypowiem po jednym turnieju bo miałem tylko jeden stolik i to naprawdę dobry bez festynu donków. Gra z rodakami cieszy bardzo
A ja sie natomiast zarejestrowałem do ligi na stronie, dostałem maila, ale nie mogłem się później zalgoować i nic dalej zrobić. Przypomnienie hasła działało ale dalej miałem to samo i olałem.
i dość duże turbo w późniejszej fazie nie ma już za dużo gry, ale i tak jak dla mnie super inicjatywa szansa sprawdzenia sie z innymi Polakami i powalczenie o tytuł ????