>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Europy w Piłce Ręcznej Mężczyzn 19-31 stycznia 2010

Status
Zamknięty.
F 24

fibak90

Użytkownik
Poland - France
X
Poniżej/powyżej Poland: 24.5 over 1.85
jak dla mnie bardzo dobry typ na dzisiejsze spotkanie naszych rodakow,dla naszych to mecz jedynie o prestiz no i o wyjscie z grupy na lepszym miejscu,ale jak wiadomo pewny awans do przyszlorocznych ms zapewni nam o dziwo porazka z francja ,wedlug mnie dzis polacy zagraja na totalnym luzie i spokojnie rzuca 25 bramek .Polecam

akpocki 133

akpocki

Użytkownik
dobry typ w meczu Polska - Francja :

over 52,5 - 1,85

myśle ze nie bedziemy grali na maksa w obronie , co spowoduje ze wpadnie troche bramek , a w ataku w ostatnich dwóch meczach rzucaliśmy dużo i ogólna liczba bramek przekraczała 52,5 ( z hiszpanami 58 bramek , z czechami 69 , strzeliśmy 32 bramki hiszpanom i 35 czechom )

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
nie wiem na co wy jutro liczycie w meczu polska - francja, po pierwsze mamy juz pewny awans i jestem pewien ze zagraja Ci ktorzy do tej pory mniej grali, aby nie ryzykowac kontuzji tych bardziej podstawowych i poza tym niektorzy musza odpoczac a na kogo trafimy z tamtej grupy to chyba wszystko jedno bo grupa strasznie wyrownana i z kazdym jestesmy w stanie wygrac z tamtej grupy nawet z chorwacja ktora nie gra nic specjanego, po drugie francuzi musza ten mecz wygrac aby awansowac do polfinalu
Tak tylko że u nas jest podział w zespole na obrone i atak więc kogo mamy oszczędzac? Jakoś nie widze żeby Wyszomirski dostał dużo minut w tym meczu. To raczej prestiżowy mecz dla Nas i nie ma co mówic że Wenta odpusci go. Owszem może Bielecki mniej spędzi na parkiecie ale jego zastąpi Michal Jurecki. W ataku nie widze innej opcji na kole niż Bartosz Jurecki. Siódmiak i Żółtak są od defensywy. Moooże więej czasu dostanie Marcin Lijewski który narzeka na brak minut na parkiecie. Możemy oszczędzac również Jurasika ,ale reszta będzie grała. Francuzi grają słabo, może i się rozkręcają, ale to my gramy bez presji i na luzie może u nas to lepiej wygladac. To my jesteśmy bez porażki i kursy ponad 4 zdecydowanie zachęcają do grania więc czemu nie spróbowac. Dodatkowa adrenalina podczas meczu nie zaszkodzi ;)

▶POLSKA - Francja Typ : Polska @ 4,80 Betsafe

polska chce wejsc z pierszego miejsca zeby nie trefic na chorwatów wiec mecz bedzie o cos
Tutaj nie ma co gdybac na kogo mamy trafic a na kogo nie, akurat w obecnej sytuacji trafic na Chorwacje nie byłoby chyba tak złym rozwiązaniem biorąc pod uwage ich problemy wewnątrz zespołu.

B 0

bartolko

Użytkownik
Dużo osób musi na Polske stawiać bo kurs w Betsafe spadł do 4,35. Ja skorzystałem z bonusu od pierwszego depozytu i z 50 wpłaconych PLN jest szansa że zrobi się 480, także chyba warto było podjąć takie ryzyko. No i jakie emocje ????

W 0

wiedzmin

Użytkownik
przy tych okolicznosciach tj. ze mamy zapewiony awans i z racji tego ze francja to jednak wciaz najlepsza druzyna na swiecie z wielkimi gwiazdami to kurs oferowany przez niektore naziemne @1.50 biore w ciemno i gram to 10/10

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
przy tych okolicznosciach tj. ze mamy zapewiony awans i z racji tego ze francja to jednak wciaz najlepsza druzyna na swiecie z wielkimi gwiazdami to kurs oferowany przez niektore naziemne @1.50 biore w ciemno i gram to 10/10
również się zgadzam że Polacy niekoniecznie wygrają to spotkanie, biorąc po uwagę ostatni mecz naszych w którym wszystko rozstrzygnęło się w końcówce, nie do końca im wychodziła ucieczka na większą różnice bramkową, uważam że jeśli na samym początku mecz Francja-Polska okaże się równie trudny to z powodu oszczędzania zawodników(a oszczędzać Wenta może wszystkich, robiąc bardzo częste zmiany i zabraniając mieszać się zawodnikom w ostro grę) Polacy odpuszczą sobie to spotkanie bo i tak awans mają w kieszeni

killuminati 0

killuminati

Użytkownik
To my jesteśmy bez porażki i kursy ponad 4 zdecydowanie zachęcają do grania więc czemu nie spróbowac. Dodatkowa adrenalina podczas meczu nie zaszkodzi ;)
▶POLSKA - Francja Typ : Polska @ 4,80 Betsafe
Właśnie, dlatego 100zł na Polskę i druga stówka na łączną liczbę goli Ponad(+51.5)
Nie ma co spekulować, bo w ręcznej cuda nieraz się działy
edit(po meczu;P): 15zł straty ;) ale za to emocje, pod koniec już nie liczyłem na wygraną Polski lecz ilość bramek, nasi odpuścili, podczas pierwszej przerwy Wenta dobrze powiedział

betsfree 0

betsfree

Użytkownik
przynajmniej awans do mistrzostw ;P

Wszystko się sprawdziło ..... gra na luzie i bez presji , a nasi lubią presję ????

Miałem +5 handi na Polskę więc zwrot.

W sobotę zacznie się ..... dopiero nerwówka

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
jak dla mnie dzis:
Żabojady ok. 1.4 - nie widze innej mozliwosci jak zwyciestwo francji. choc chodzi mi po głowie od jakichs paru minut wynik remisowy- jednakze nie chce mi sie wierzyc ze francuzi beda grali na styk bo wiadomo jak takie mecze sie koncza. francuzi i chorwaci to druzyny z ktorymi &quot;nie potrafimy &quot; grać. za wiele od ostatnich spotkan w obu ekipach sie nie zmieniło - dzis powinno byc podobnie. jak ktos juz napisał wczesniej Wenta zapewne da pograc tym którzy grali mniej - choc jak dla mnie to żaden argument na plus francuzów- mamy wyrównaną 16-ke i tyle.typ 3-5 bramek na korzysc zabojadów

Słowenia - Spain overek 61.5 - ok 1.8 - jak dla mnie chyba najlepszy typ dzisiejszego dnia. dlaczego? jesli w meczu z francuzami padło chyba jesli sie nie myle 65 bramek to tu linia 61,5 bez problemu powinna zostac pokryta. francuzi długo rozgrywaja piłke i w ich spotkaniach zwykle nie padało wiecej niz 55 bramek. po drugie trenerem słowenców jest serdarusic - były trener kilonii która strzelała w swoich meczach duzo ale to bardzo duzo bramek. serdarusic preferuje szybką grę - kto ogladał słowenców wie o czym mówie ???? (sam Wenta mowil w jednym z wywiadów zeby nie wdawac sie w grę słowenców bo źle na tym wyjdziemy - ultraofensywni nastawieni polacy nie sa a jednak 60 bramek w meczu polska-słowenia padło). nie wiem czy nie skusze sie na linie nawet moze powyzej 64.5 czy 65.5
Islandia - ok1.4 - tu sie waham- islandczycy graja naprawde swietnie - chyba najtwardsza obrona na tych mistrzostwach no i mocna druga linia - jedyny minus to bramkarz. jednak to mecz ze skandynawami - a tu moze byc roznie. powinni wygrac i nie oggladac sie na innych.prawdę mówiąc to islandczycy zrobili na mnie na tych mistrzostwach najlepsze wrażenie. gdyby nie brak koncentracji w ostatnich minutach spotkan z ich udziałem mieliby same zwyciestwa na tych mistrzostwach. za islandczykami przemawia jeszcze faktze norwegowie strasznie sie sfrajerzyli w meczu z dunczykami a taka porazka moze zostawic ślad w głowach handbalowców z norwegii - i poprostu moga ten mecz przegrać &quot;w głowach&quot;
jesli miałbym wybierac z kim chciałbym aby polacy zagrali w półfinale to najlepiej dunczycy później chorwacji a na końcu islandczycy .
pierwszy i drugi typ - gram napewno co do islandczyków - waham sie jeszcze,.
tak jak myslałem przegramy 3-5 bramkami i przegraliśmy ✅
overek na słowenców pokryty juz w 52 minucie ???? ✅
troche nerwówki było w meczu islndi -ale dobrze sie skonczylo ✅
szkoda ze dunczycy nie pokonali chorwatów- bo byłby to &quot;najłatwiejszy &quot;( o ile mozna tu wogóle mówić o łatwych) przeciwnik w półfinale.

E 0

ernie9005

Użytkownik
typy na sobote???
Zastanawiam się co zagrać w sobotę...decydująca faza rozgrywki, wszystkie armaty zostaną wystawione na pierwszą linię ognia. Pierwszy mecz Dania-Hiszpania o 5 miejsce. Na pewno będzie to wyrównane spotkanie, ale sądzę, że nieco podłamani Duńczycy(wszak byli faworytami do gry w finale) mogą przejść obok meczu, gdyż to nie ta sama stawka. Obstawiam więc Hiszpanie po niezłym kursie 2.1. Następnie półfinały. Francja-Islandia, przestrzegam przed dopisywaniem do wszystkich kuponów Francji jako pewniaka...nie wydaje mi się, czy stac ich na taka gre na przestrzeni całego meczu jaka zaprezentowali w 2. polowie potyczki ze Slowenia i to na tle fantastycznie dysponowanej na tym turnieju Islandii( szczegolnie w defensywie) długi i wyrownany mecz) polecam typ na Islandie przy handi. +3.5. No i drugi polfinal. Polska-Chorwacja. Prawdziwy mecz walki...krew i pot naprzemiennie lsnic beda na twarzach zawodnikow obu ekip, a to nie sprzyja widowisku. Zagram ponizej 53.5 pkt. w meczu...Zapraszam do dyskusji. Pozdro:cool:

zapala81 228

zapala81

Użytkownik
Zastanawiam się co zagrać w sobotę...decydująca faza rozgrywki, wszystkie armaty zostaną wystawione na pierwszą linię ognia. Pierwszy mecz Dania-Hiszpania o 5 miejsce. Na pewno będzie to wyrównane spotkanie, ale sądzę, że nieco podłamani Duńczycy(wszak byli faworytami do gry w finale) mogą przejść obok meczu, gdyż to nie ta sama stawka. Obstawiam więc Hiszpanie po niezłym kursie 2.1. Następnie półfinały. Francja-Islandia, przestrzegam przed dopisywaniem do wszystkich kuponów Francji jako pewniaka...nie wydaje mi się, czy stac ich na taka gre na przestrzeni całego meczu jaka zaprezentowali w 2. polowie potyczki ze Slowenia i to na tle fantastycznie dysponowanej na tym turnieju Islandii( szczegolnie w defensywie) długi i wyrownany mecz) polecam typ na Islandie przy handi. +3.5. No i drugi polfinal. Polska-Chorwacja. Prawdziwy mecz walki...krew i pot naprzemiennie lsnic beda na twarzach zawodnikow obu ekip, a to nie sprzyja widowisku. Zagram ponizej 53.5 pkt. w meczu...Zapraszam do dyskusji. Pozdro:cool:
co do pierwszego typu zgodze się w zupełności.

co do drugiego typu:racja islandczycy grają bardzo dobrze na tych mistrzostwach jednakze nie mieli jeszcze słabego meczu - czy utrzymają taka dyspozycje jutro?- a pamietajmy ze beda to juz 7 mecze dla obu ekip.jesli utrzymaja taka dyspozycję to patrzac przez pryzmat tego co pokazały obie ekipy na mistrzostwach rozsadny wydaje sie typ +3,5 na islandie.jednakze do myslenia daje wynik z 17 stycznia tego roku w turnieju towarzyskim z paryza w ktorym padł wynik 35-25 dla zabojadów. z tego spotkania zagram zapewne jedynie overa 53,5- dlaczego? dwa ostatnie spotkania islandczyków pokazały ich prawdziwe oblicze - szybkie akcje , szybko oddawane rzuty.

no i trzecie spotkanie - powiem szczerze zaskoczyły mnie bardzo kursy na to spotkanie 1.9 na chorwcje , 2.3 na polske.spodziewałem się na chorwatów w granicach 1.4-1.5 a tu prosze.pisałem juz wczesniej ze francuzi i chorwaci to druzyny z którymi nie potrafimy grać - potwierdziło sie to w meczu towarzyskim przed samymi mistrzostwami 25-21 dla balicia i spółki. jak dla mnie no bet. wole spokojnie obejrzec mecz (taaaa polacy i spokojny mecz ???? )w tym spotkaniu moze byc wszystko (odkryłem ameryke co ???? ).

W pamieci mam ostatnie mistrzostwa swiata z chorwacji, na ktorych pary półfinałowe były nastpujace: chorwacja - polska , francja-dania. oby nie powtorzył sie scenariusz z tych mistrzostw i obysmy nie grali o braz po raz kolejny ze skandynawami

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Hiszpania-Dania
Typ: Połowa/Koniec: Hiszpania/Hiszpania
Kurs: 2,9
Buk: Betsafe

Moim zdaniem Hiszpanie zdecydowanie bardziej zasłużyli sobie na grę o 5te miejsce niż Duńczycy. Bardzo słabo spisuje się Kasper Hvidt w bramce, a Lars Christiansen i Hans Lindberg niby znaleźli następców, ale to chyba wciąż nie ten poziom. W drugiej linii największym problemem była pozycja środkowego rozegrania, gdzie powołany został zawodnik kieleckiego Vive Henrik Knudsen, który gra jednak niewiele.
Hiszpanie mają bardzo dobrą drużynę z gwiazdami Ciudad Real, Portland San Antonio czy Barcelony na czele. Karne kapitalnie wykonuje Iker Romero, a bardzo dobrze z drugiej linii rzuca Alberto Entrerrios. Oprócz tego, świetny kołowy, Julien Aguinagalde.
Hiszpanie na przestrzeni całego turnieju spisują się bardzo dobrze. Napewno do dziś plują sobie w brodę za roztrwonienie przewagi z meczu z Francją. Rozgromili Słowenię, Czechów , Węgrów różnicą +/- 10 bramek.
Duńczycy spisują się średnio. Bardzo szczęśliwa wygrana nad Norwegią i zasłużona porażka z Islandczykami. 6 bramek różnicy , to największe ich zwycięstwo. Jednak grali oni przeciwko Rosjanom, którzy chyba przeszli obok meczu.
Opróćz tego, niektórzy piszą o odpuszczeniu meczu przez Danię, ja myślę, że tak nie będzie, ale wielce prawdopodobne jest, że Hiszpanie wybiją im z głowy zwycięstwo w tym meczu bardzo szybko.

Co do półfinałów , jakoś mi się wydaje, że w niedzielę będzie rewanż za czwartek i Polacy z Francją zagrają o złoto.

A 220

andrzej78

Użytkownik
Islandia miała słaby mecz z austrią, tak frajersko stracić punkt ze średniakami nie wypada.
Dobry typ na dzisiaj to:
Chor-pol ilość kar 8,5- over
To będzie twardy bój i moim zdaniem 9 dminutowek bedzie na pewno

kochan 0

kochan

Użytkownik
Ja mam takie pytanie z innej beczki do osób które orientują się w temacie co i jak a mianowicie czy ktoś wie jaką muzykę puszczają organizatorzy chodzi mi o ten moment gdy Hiszpanie mają karny ? (w ogóle jeżeli ktoś zna wszystkie utwory które leciały na ME i mógłby mi napisać tytuły tutaj albo na PW byłbym wdzięczny)
P.S do Moderatora mam nadzieję że moja wiadomość przetrwa przynajmniej do czau jak ktoś odpowie a nie zaraz zostanie skasowana. Dziękuję

wojas 11

wojas

Użytkownik
Chorwacja - Polska
Typ: 1
Kurs: 1.9 ✅
Dzisiaj typ na Chorwatow, bo niepodobala mi sie gra w meczu z Francja, Polacy mowili ze nie odpuszcza tymczasem nastawienie mentalne w 1 polowie było jakie było. Kto jest silny ten wygrywa a nie odpuszcza, zwyciestwa buduja, porazki wprowadzaja niepewnosc, tej pewnosci z Chorwatami nam bedzie bardzo brakowac. Chorwaci niby z problemami, ale jak wychodza na boisko to stanowia druzyne i krocza od zwyciestwa do zwyciestwa. Mam nadzieje ze sie pomyle dzisiaj i wygramy czego wszystkim Polakom zycze, ale czy znajdziemy recepte na obrone Chorwatow??

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Hmm... Dzisiaj bardzo cięzkie mecze do obstawiania. Wraczamy w decydującą fazę i tak naprawdę wszystko się może zdarzyć.

Pierwszy Półfinał to spotkanie Francja - Islandia. Nie wydaje mi się, żeby Francuzi nie zagrali jutro w Finale Mistrzostw Europy, aczkolwiek z drugiej strony na tym turnieju Islandia gra bardzo dobrze. Dwie &quot;wpadki&quot; z Serbią i Austrią. Ale obecnie grają bardzo pewnie. Atlason, Stefansson, Gunnarsson, Sigurdsson i bramkarz Gustavsson są w kapitalnej dyspozycji. Trzeba jednak pamiętać, że Francuzi ze znakomitym w bramce Omeyerem są naprawde klasową drużyną, która takich ważnych spotkań rozegrała już wiele. Do tego dochodzi dobra postawa Narcissa i Karabticia, który może ostatnio nie rzucał za wiele, ale znakomicie asystował.

Gdybym miał obstawiać skłoniłbym się ku zwycięstwu Islandczyków. Mam nadzieje, że będzie ogromna niespodzianka.

Drugi półfinał to spotkanie Polska - Chorwacja. Polacy niepotrafią grać z reprezentacjami Chorwacji i Francji, które poprostu im nie leżą. Chorwacja na tych Mistrzostwach nie zachwyca, ale trzeba pamiętać, że w ich szeregach nadal są znakomici zawodnicy, którzy w każdej chwili mogą &quot;eksplodować&quot;. Vori, Balić, Cupić, Duvnjak czy będący w dobrej dyspozycji Alilović to zawodnicy światowej klasy. Nasza drużyna jest bardziej wyrównana. Każdy z 14 zawodników może pojawić się na boisku i dać z siebie wszystko. Mam nadzieje, że dzisiaj Nasi zawodnicy pomogą Sławkowi Szmalowi i będą wykorzystywać swoje okazje, po obronach Naszego bramkarza, który dwoi się i troi, żebyśmy nie stracili bramki. Wiele zawdzięczamy Naszemu wspaniałemu Trenerowi Bogdanowi Wencie, który żyje każdą sytuacją, każdą minutą na boisku. Mam nadzieje, że dzisiaj ułoży dobrą taktykę pod Chorwatów i to my zagramy jutro w Wielkim Finale.

Będzie bardzo, bardzo trudno, ale po kapitalnym meczu pełnym zwrotów akcji i dramaturgii to Chorwaci zedją z boiska jako pokonani ????

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Jak nie zagramy o niebo lepiej niz z Francja to nas zjedza juz w 1 połowie w drugiej sie cofna beda i kontrowac
Ja optymista nie jestem, nasi nigdy za daleko nie lubia dochodzic, przeciez juz wywalczyli ten historyczny awans mentalnie sa rozgrzeszeni....moze za rok podniosa poprzeczke o jeden szczebel

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom