adqs
Forum VIP
Francja musi dziś powalczyć, uważam, że są baaaaaaardzo mocni w tym turnieju, dwaj bramkarze, którzy mogą dziś zamurować, Landin jest równie mocny, ale jak jest dwóch chłopa to prędzej któryś zamuruje niż sam Niklas. Druga linia z zagrożeniem z kaaażdej strony: Grebille, Porte, Accambray, Karabatić, Fernandez i Narcisse. No ludzie, moc jest. Do tego Sorhaindo (czemu Julen wybrany do all star:? ???? , Guigou i Abalo... No tu szesnastka jest mocarna. Duńczycy również mają tę ekipę. Ale tu chyba nie ma sensu analizować, ja po prostu jestem pod wrażeniem gry Les Blues w tym turnieju, stąd chciałem coś o tym nawinąć. Nie ma co analizować kadr, nie ma co gadać o potencjale itd. Francja od 21 lat nie przegrała finału MŚ, ME czy IO. Jest to mnóstwo lat, a finałów chyba koło 7-8 było, nie wiem. Gospodarza również pokonali: 2009 Chorwacja (mowa o finałach). Dania również robi dobre wrażenie, niepokonana. Powiem tak: lepiej przegrać jeden mecz niż wygrać wszystkie i przegrać ostatni. Tak może być. Dania na pewno nie wygra zbyt wysoko.
Francja +2.5 @ 1.62 betsafe
W meczu o 3. miejsce będzie ciekawie, ale jednak ja bym uderzył w dużą liczbę goli. 55 gola po kursie to naprawdę niedużo, a pamiętajmy, jaka jest specyfika tych meczów o brąz. Chorwacja gra w nich często, dokładnie w trzech ostatnich, każdy wygrywała.
31:27 z Hiszpanią, 33:26 z Węgrami i 31:26 ze Słowenią. I wg mnie tak będzie i dziś, szczerze to i Francja i Chorwacja, słynące z meeeeeeeeeega obrony są w tym elemencie nieco gorsze. Do przodu Hiszpania bardzo dobra gra, bramka słaba, zwłaszcza w meczach z Francją i Danią. Dziś trzeci z tych takich meczów pomiędzy tą czwórką. Pewnie będzie na styku, ale goli będzie sporo. Losert broni przeciętnie, Alilović pewnie się za mocno się nie zepnie, obrony zbyt mocnej nie przewiduję.
Over 54.5 @ 1.65 pinnacle
Francja +2.5 @ 1.62 betsafe
W meczu o 3. miejsce będzie ciekawie, ale jednak ja bym uderzył w dużą liczbę goli. 55 gola po kursie to naprawdę niedużo, a pamiętajmy, jaka jest specyfika tych meczów o brąz. Chorwacja gra w nich często, dokładnie w trzech ostatnich, każdy wygrywała.
31:27 z Hiszpanią, 33:26 z Węgrami i 31:26 ze Słowenią. I wg mnie tak będzie i dziś, szczerze to i Francja i Chorwacja, słynące z meeeeeeeeeega obrony są w tym elemencie nieco gorsze. Do przodu Hiszpania bardzo dobra gra, bramka słaba, zwłaszcza w meczach z Francją i Danią. Dziś trzeci z tych takich meczów pomiędzy tą czwórką. Pewnie będzie na styku, ale goli będzie sporo. Losert broni przeciętnie, Alilović pewnie się za mocno się nie zepnie, obrony zbyt mocnej nie przewiduję.
Over 54.5 @ 1.65 pinnacle