strasznik
Użytkownik
Taki jest mały problem, że jednocześnie w trójkę to oni nie zagrają, a Sidibe do poziomu europejskiego trochę brakuje.przypatrzmy sie francuzom na młocie Rouzier ktory jak ma dzień konczy wiekszosc piłek Ngapeth i Sidibe to tez zawodnicy z dobrej europejskiej pólki
Wydaje mi się, że w tej chwili Francja jest jedyną drużyną, która może pokonać Rosję, pod warunkiem, że będą przyjmować i bronić tak jak do tej pory, myślałem o jakimś +2,5 lub powyżej 3,5, ale jednak odpuszczam sobie.
Belgia-Serbia Ft 1:3
Serbia 1.43 Pinnacle
O Serbii pisałem trochę przed meczem z Danią.
Pomimo tego, że nie był to jakiś wybitny występ w ich wykonaniu to wygrali w sposób bardzo bezpieczny.
Dobrze Atanasijevic, później zastąpił go Starović i swoje zadania wykonywał poprawnie.
Chyba najlepiej tym razem wyglądał Nikić, trochę słabszy występ N.Kovacevicia, dobre zmiany za to dawał Ivović.
Trochę szkoda środkowych, bo (standadowo) nie pograli sobie.
A tak w ogóle to brawa dla Ditlevsena za ten mecz.
Belgia za pozwoleniem Włochów wygrała grupę i wdepnęli na piękną minę w 1/4.
Mają bardzo solidny skład, ale to raczej będzie za mało na Serbów.
Przewaga po ich stronie na pewno na rozegraniu, Depestele to klasa sama w sobie i potwierdza to na tym turnieju.
Van den Dries na ataku jak na razie bardzo dobrze.
Trochę nie przekonuje mnie para przyjmujących, Deroo ma w sumie słaby sezon reprezentacyjny, a Klinkenberg nie jest pewną opcją w ataku.
Para środkowych bardzo ciekawa, Van de Voorde i Verhees, ale w porównaniu ze Stankoviciem i Podrascaninem wypadają no chyba blado.
Kurs ot taki sobie, na lepszy nie ma co liczyć.