malin157
Znawca - Sporty zimowe
dziś panbet i milenium najlepsza oferta jak dla mnie...
a stawiam przede wszystkim nadal przeciwko Bjoerndalenowi, który biegowo wygląda przyzwoicie, ale na strzelnicy wygląda bardzo słabo...
Shipulin - Bjoerndalen 1 1.63 panbet
Lindstroem - Bjoerndalen 1 1.86 panbet
obaj na strzelnicy wyglądają dużo lepiej, a i biegowo jakoś od Norwega nie odstają.
drugim zawodnikiem przeciwko któremu dziś gram to Garanichev, który też nie ma formy na tych mistrzostwach, biegowo średnio, na strzelnicy słabo...
Garanichev - Mesotitsch 2 1.94 panbet
Lindstroem - Garanichev 1 1.70 panbet
Mesotitsch na tych mistrzostwach świetna dyspozycja.
no i jeszcze w panbecie gram przeciwko Krysi Pałce, słabe mistrzostwa w jej wykonaniu.
Vitkova - Pałka 1 1.90 panbet
Pałka - Nowakowska 2 1.94 panbet
Vitkova lepiej biega od Pałki, myślę że nawet ok. minuty może dziś zyskać nad Polką, a jak Krysia strzela na tych mistrzostwach wiemy...
Nowakowska trochę mniej pewna dla mnie od Czeszki ale 1.94 to zdecydowanie za wysoki kurs (wiele buków wystawiło tą parę, ale przeważnie na Nowakowską mamy 1.65).
do tego warto w milenium wysłać kuponik...
Bjoerndalen - Mesotitsch 2 2.25
Garanichev top7 Nie 1.35
Brunet 1strz 5/5 1.35
Kuzmina - Pałka 1.22
AKO: 5.00 (4.40)
a stawiam przede wszystkim nadal przeciwko Bjoerndalenowi, który biegowo wygląda przyzwoicie, ale na strzelnicy wygląda bardzo słabo...
Shipulin - Bjoerndalen 1 1.63 panbet
Lindstroem - Bjoerndalen 1 1.86 panbet
obaj na strzelnicy wyglądają dużo lepiej, a i biegowo jakoś od Norwega nie odstają.
drugim zawodnikiem przeciwko któremu dziś gram to Garanichev, który też nie ma formy na tych mistrzostwach, biegowo średnio, na strzelnicy słabo...
Garanichev - Mesotitsch 2 1.94 panbet
Lindstroem - Garanichev 1 1.70 panbet
Mesotitsch na tych mistrzostwach świetna dyspozycja.
no i jeszcze w panbecie gram przeciwko Krysi Pałce, słabe mistrzostwa w jej wykonaniu.
Vitkova - Pałka 1 1.90 panbet
Pałka - Nowakowska 2 1.94 panbet
Vitkova lepiej biega od Pałki, myślę że nawet ok. minuty może dziś zyskać nad Polką, a jak Krysia strzela na tych mistrzostwach wiemy...
Nowakowska trochę mniej pewna dla mnie od Czeszki ale 1.94 to zdecydowanie za wysoki kurs (wiele buków wystawiło tą parę, ale przeważnie na Nowakowską mamy 1.65).
do tego warto w milenium wysłać kuponik...
Bjoerndalen - Mesotitsch 2 2.25
Garanichev top7 Nie 1.35
Brunet 1strz 5/5 1.35
Kuzmina - Pałka 1.22
AKO: 5.00 (4.40)