>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Mistrzostwa Świata PDC 2026 (11.12.2025 - 3.01.2026)

lebron2134 8,2K

lebron2134

Użytkownik
Dolan over 99.5 checkout/1.72/22bet tylko dwa legi ugrane ale na plus. Cieszy tym bardziej że początkowa myśl Searle 110 by nie weszło

Nieźle na tych Mistrzostwach wchodzą mi checkouty to próbuje dalej. Początkowo miałam atakować Searle 110 ale daję Dolana. Obym nie żałował. Liczę że Dolan się przeciwstawi i będzie to długi mecz. Zawszę mi się kojarzył z solidnymi dablami. W pierwszej rundzie zrobił aż 3 takie zamknięcia. To żaden wyznacznik ale licze że takie minimum 100 zrobi choć raz

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1854
N 27K

najtmar

Użytkownik
1/64 mistrzostw za nami. Teraz jesteśmy trochę mądrzejsi, ale różnie może być, bo mecz mógł być dziełem przypadku, tzw. dnia konia, a nie świadczyć o wybitnej formie, ale jakieś wskazówki są.

Michael Smith - Niels Zonneveld

Edit: Holender wyraźnie lepszy na podwójnych i to zaważyło na wygranej 3:1. Szkoda, że przegrał Anglik, bo prywatnie lubię Smitha i życzę mu jak najlepiej.

Krótko: Obydwaj zawodnicy zagrali bardzo podobne mecze w pierwszej rundzie: po 3:0, zbliżona avg, taki sam procent c/o i rzucili po trzy maksy. Nie widzę tu zwycięstwa 3:0 dla żadnej ze stron, bo panowie będą mieli na bank przestoje.

Over setów powyżej 4.5@ 2.5 Betclic

Jeden jak i drugi potrafi rzucać maksy, a mecz moim zdaniem będzie miał przynajmniej cztery sety więc siłą rzeczy:

Łączna liczba 180 powyżej 8.5@ 1.70 Betclic

Chris Dobey - Andrew Gilding

Edit: brawo Andrew, po kiepskim pierwszym secie, ogarnął się w trzech kolejnych, wygrywając cały mecz 3:1.

Gilding solidnie się zaprezentował w poprzedniej rundzie, dobra średnia, przyzwoity procent c/o, oddał przeciwnikowi tylko 3 legi. Trochę na drugim biegunie jest Dobey, wygrał co prawda 3:1 z Chińczykiem, ale Azjata był zaskakująco blisko w wielu statystykach, a Chris miał problemy z zamykaniem.
Wiadomo, że może różnie być, każdy mecz jest inny, zresztą cytując Rataja, który ostatnio w wywiadzie powiedział: „To jest też kwestia dnia. Dzień dniowi nierówny, niestety. Nieraz widać to nawet na treningu. Czasami wszystko wchodzi, a podchodzi się drugiego dnia, zaczyna się i… Jezu, jakby kto inny rzucał."Mimo wszystko moim zdaniem nie warto pchać się na Chrisa po kursach rzędu 1.30, zresztą te MŚ dobitnie to pokazują. Liczę, że Andrew nie będzie dużo gorszy niż podczas swojego ostatniego meczu.

Set handicap Andrew Gilding +1.5@ 1.88 Betclic

Plus:
Zwycięzca meczu Andrew Gilding@ 3.20 Superbet (w superbecie jest superprzewaga: jeśli zawodnik, na którego postawiłem czystą wygraną, uzyska checkout 170, automatycznie zakład na czystą wygraną wchodzi, niezależnie od wyniku meczu)

Stephen Bunting - Nitin Kumar

Indus sprawił nie lada sensację ogrywając Veenstre 3:2. 75 procent na c/o w moim przekonaniu jest nie do powtórzenia, ale kto tam wie, na tych MŚ już nic mnie nie zdziwi. The Bullet podczas wygranego spotkania z Białeckim, miał duże przestoje i uważam, że takowe się też przytrafią Anglikowi, podczas spotkania z Kumarem. Wtedy sympatyczny zawodnik z Indii będzie miał szansę urwać jakiegoś seta, a może dwa.

Set handicap Nitin Kumar +2.5@ 2.60 Betclic

Edit: Jednak to był jednorazowy wyskok Indusa w pierwszej rundzie. Mając średnią 75.18 , a przede wszystkim tylko 14.29% na zamknięciu, nawet w drugim secie gdy Bunting miał gorsze chwile, nie ma czego szukać.
Bunting potrafi rzucać maksy seriami, a do tego pewnie Kumar coś dorzuci więc over 6.5 maksów w meczu wygląda sensownie po 1.82 Betclic

I za drobne zagram na zwycięstwo Nitina, tak dla lepszego oglądania. A dlaczego by nie sprawić kolejnej niespodzianki?

Zwycięzca meczu Nitin Kumar@14 Superbet

Do tego taki kupon ako 5 puszczam po najmniejszej linii oporu, wydaję mi się, że na lajcie wejdzie:

Edit: zabrakło dwóch maksów Anglika, które mu dziś niestety nie leżały...

213.png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +821
lebron2134 8,2K

lebron2134

Użytkownik
Chisnall vs Pietraczko 180 w każdym secie/ 1.72/ 22 bet
Na czuja, Chisnall w maksy potrafi chodź w pierwszym meczu rzucił tylko 2. Teraz powinno być więcej. Pietraczko swoje dorzuci. Aby tylko to się rozłożyło na wszystkie sety

Ostatnia edycja:
piotrex007 373,9K

piotrex007

Użytkownik
Chisnall - Pietreczko
Typ: Najwyższy C/O over 127,5
Kurs: 1,83 w 1xbet

Ja w ostatnim meczu sesji popołudniowej próbuję zagrać na wysoki checkout. Zapowiada się długi i wyrównany mecz, uważam, że będzie sporo okazji do wysokich zamknięć. Chisnall już w pierwszej rundzie z Sherrock zamykał 160. Taka czutka, że i dziś coś wysokiego zamknie. A jak nie on, to może Pietreczko 😃

Zaczęło się obiecująco od 120 w pierwszym legu, były szanse na wysokie zamknięcie, ale pudłowali obaj na dablach 🙈

Ostatnia edycja:
N 27K

najtmar

Użytkownik
Joe Cullen - Mensur Suljovic

Joe Cullen 180's powyżej 4,[email protected] Betclic

Edit: Joe rzucił idealnie 5 maksów. Co do przebiegu meczu się nie wypowiem, bo niestety na dwa pierwsze spotkania się nie wyrobiłem i ich nie obejrzałem. Pozostają mi suche statystyki.

Anglik w pierwszej rundzie zaprezentował się wyraźnie lepiej od gracza urodzonego w dzisiejszej Serbii, lecz reprezentującego Austrię. Nie widzę tu 3:0, uważam, że zobaczymy co najmniej 4 sety więc okazji na wbicie pięciu maksów Anglika powinno być wystarczająco, tym bardziej, że jest zawodnikiem, który sporo ich rzuca. Myślałem też nad overem maxów w całym spotkaniu, ale pomyślałem - to przecież Suljovic... A już wiele lat temu sobie powiedziałem, że nigdy nic nie zagram w jego stronę, po jego różnych dziwnych zagrywkach na przestrzeni lat.

Gerwyn Price - Wesley Plaisier

Gerwyn Price suma checkoutów 100+ powyżej 1,5@ 2.10 Betclic

Edit: 0:3 i tylko 4 legi ugrane przez Gewryna. Ogromne zaskoczenie to rozmiar porażki i jego bezradność ...

Podtrzymuje co napisałem o Walijczyku w poprzednim typie w jego stronę, z tym, że zmieniam typ z wysokości jego c/o na ilość zejść 100+. The Iceman ogólnie zaprezentował się dobrze, lecz miał w wygranym meczu z Czechem zadyszkę w drugim secie, mając tylko 18.75% na zamknięciu. Jeśli znowu mu się to przytrafi, to Holender może urwać mu seta. Lecz typ na over c/o wydaję mi się pewniejszy i ma lepszy kurs, bo Gerwyn często zalicza tyle zamków. A jak straci seta, to tym lepiej dla typu, bo będzie miał więcej okazji na wyzerowanie.

Damon Heta - Stefan Bellmont

Liczba setów powyżej 3,5@ 1.45 Betclic

Na koniec mały kurs, ale wydaję mi się pewny. Australijczyk w pierwszej rundzie zaprezentował się dużo lepiej jeśli chodzi o procent zamknięć, ale też mu się trafił przestój i trafi mu się znowu. Szwajcar, mimo 36 lat jest debiutantem na MŚ, zaprezentował się z Barneveldem dobrze, lecz w mojej opinii, to Holender nie dojechał na ten mecz, ale zwycięzców się nie ocenia. Nie widzę tu tylko trzech setów, gracze będą mieli przestoje, ważne aby w każdy w innym secie i zobaczymy tu przynajmniej 4 sety.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +821
vsky 186,1K

vsky

Użytkownik
Ratajski wygra, @1.90
Cullen wygra, @1.70
Hopp +1.5, @1.80 [ICONMINUS ]
Cross wygra, @1.35 - to gram grubo
Cross -1.5, @1.70

betclic

Wracam po krótkiej przerwie. Dzisiaj krótko, bo po co się rozpisywać.
Ratajski jest w dobrej formie, zagrał naprawdę solidnie ostatnio, a jego rywal to taka niewiadoma, zależy jak się wylosuje. Jedyne, czego się obawiam, to tej klątwy Krzysia na wielkich turniejach, że głowa nie dojeżdża i odpada. Oby tutaj tak nie było.
Cullen pięknie rozpoczął turniej, gdy ktoś dał na niego kurs 2.40 i pięknie można było zarobić. Joe to bestia, gdy się rozpędzi, więc liczę na to, że dzisiaj również będzie miał dobry dzień.
Hopp to trochę loteria, ale handi z takim kursem warto zagrać, bo to jednak value. Niemiec sypie maksami, jest solidny, więc na luzie może to nawet wygrać.
No i Cross, czyli mój najmocniejszy bet dzisiaj, bo kurs nie zachwyca, ale moim zdaniem Robcio nie ma jak tego przegrać. White musiałby mieć dzień konia, bo bez tego na średniej 80 nie będzie miał podjazdu.
Powodzenia!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1596
hiro 112,5K

hiro

Użytkownik
Woodhouse - Hopp
wszystko na Hoppa:
powyżej 3,5 maksa @ 1,44
do dubla 2
powyżej 4,5 maksa @ 2
powyżej 5,5 maksa @ 3
powyżej 6,5 maksa @ 5
powyżej 7,5 maksa @ 7
powyżej 8,5 maksa @ 12
superbet

Max - jak samo imię wskazuje - uwielbia Maxy ;) A teraz na serio. Niemiec kilka lat temu, gdy był w szerokiej czołówce PDC rzucał sporo maksów. Teraz, pomału wraca do rozgrywek PDC i nadal wie, jak się to robi. W pierwszej rundzie z Lukemanem rzucił 7 maksów. Martin wtedy nie postawił się za bardzo Niemcowi. Dziś będzie trudniej, bo Woodhouse jest solidniejszym zawodnikiem. Hopp pięknie grupuje lotki w polu T20. Maksy powinny być tylko kwestią czasu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +232
brodaty-zolw 118,4K

brodaty-zolw

Forum VIP
Nie mogę się doczekać Mensura w starciu z Littlerem xd ale to będą jaja, mam nadzieję, że stary alkus go dojedzie psychicznie.

Cabron 163,4K

Cabron

Użytkownik
Nie mogę się doczekać Mensura w starciu z Littlerem xd ale to będą jaja, mam nadzieję, że stary alkus go dojedzie psychicznie.
Nie dojedzie.
Lubię Mensura, ale Littler to jest absolutny kozak i takie gierki go nie ruszają. Podejdzie i zrobi swoje, a poza tym lepiej dla nas kibiców, żeby Littler grał jak najdłużej, bo oglądanie go przy tarczy, to czysta przyjemność.
Jedyny finał, którego oczekuje, to Price vs Littler.

vsky 186,1K

vsky

Użytkownik
Price poza turniejem, a taki Mensur czy inni amatorzy na średnich 80 grają dalej XD Typowe MŚ.

piotrex007 373,9K

piotrex007

Użytkownik
I ogr jak ponownie tak zagra to przejdzie Polaka bez dwóch zdań.
Jak Littler też przegra to już mi szczena opadnie i będę tylko oglądał, bez obstawiania 🫣
Kwestia, czy powtórzy taki mecz? Ileż takich historii już świat sportu widział - nie tylko odnośnie do Darta - że zawodnik/drużyna sprawiła sensację, żeby w kolejnej rundzie odpaść 🤔 Nie zmienia to faktu, że dla całej czwórki w tej części drabinki powstała ogromna szansa na ćwierćfinał i mecz z - prawdopodobnie, bo pokazują te Mistrzostwa, żeby nie brać nic za pewnik - Littlerem 😎🎯

H 26

harrows

Użytkownik
Po tym zwycięstwie myślę że na plaisiera będzie ciążyła taka presja otoczka medialna ,że dla Krzyśka to tylko lepiej

N 27K

najtmar

Użytkownik
Kwestia, czy powtórzy taki mecz? Ileż takich historii już świat sportu widział - nie tylko odnośnie do Darta - że zawodnik/drużyna sprawiła sensację, żeby w kolejnej rundzie odpaść 🤔 Nie zmienia to faktu, że dla całej czwórki w tej części drabinki powstała ogromna szansa na ćwierćfinał i mecz z - prawdopodobnie, bo pokazują te Mistrzostwa, żeby nie brać nic za pewnik - Littlerem 😎🎯
Zgoda, dlatego napisem „jak ponownie". Dwa dobre mecze z rzędu tylko najlepsi z reguły grają, ale tu nic nie wiadomo, wszystko się może zdarzyć 😅

Edit: Jednak wygrał Littler, ale gdyby Davies miał trochę więcej niż 20% c/o, to różnie mogłoby być, bo wynik 3:0 może być trochę mylący gdyż miał dużo szans na zamykanie.

Ostatnia edycja:
Cabron 163,4K

Cabron

Użytkownik
Ależ szkoda tego Gerwyna... Okej niespodzianki się zdarzają, ale na tym tylko traci atrakcyjność mistrzostw. Potem w ćwierćfinale znajdzie się jakiś przypadek, który grał dobrze wcześniej i zamiast dobrego meczu z Littlerem dostanie szybkie lanie grając na średniej 85.

N 27K

najtmar

Użytkownik
Ależ szkoda tego Gerwyna... Okej niespodzianki się zdarzają, ale na tym tylko traci atrakcyjność mistrzostw. Potem w ćwierćfinale znajdzie się jakiś przypadek, który grał dobrze wcześniej i zamiast dobrego meczu z Littlerem dostanie szybkie lanie grając na średniej 85.
Dokładnie.W sobotę idealny przykład z Kumarem, dostał w czapę 3:0, ugrał 2 legi i zagrał na średniej 75. Dziś pewnie podobnie będzie z Kenijczykiem. Rano już coś pomyślę w tę stronę i poszukam zakładów, może coś się trafi wartego uwagi.

Do góry Bottom