malkolm
Użytkownik
Do połowy coś gwiazdą z NBA nie idzie i przegrywają 9 punktami do połowy. Włosi grają bardzo dobrze, może Amerykanie się przebudzą jeszcze ale nie jestem pewny czy dadzą rade na 20pkt do przodu.
masz rację że ze Słowenia mieli w pewnym momencie dużą przewagę ale pod koniec meczu gracze Słowenii zmusili ich do rzutów z dystansu i odrobili straty grajac z kontry i jeśli graliby tak dłużej to kto wie czy by nie przegrali małą ilością punktów a może wygrali i nie sądze że było to spowodowane rezerwowymi graczami ponieważ oni to też klasowi zawodnicy, gracze NBA. Ostatniej minuty nie widziałem ale chyba gracze USA się nieźle rozstrzelali bo wygrali 20pkt.Ze słowenią prowadzili nawet 30 punktami , troche stracili bo weszli rezerwowi ale i tak wygrali dużą ilośćią punktów
Dzisiaj z rana oglądałem cały mecz Chiny - Senegal. Choć Chińczycy wygrali to gra Senegalu mi się podobała. Meczu z Włochami nie widziałem ale drużyny brane za słabe pokazują że powinno się je trochę bardziej respektować bo co powiecie na trzy wygrane Angoli i równa gra z Hiszpanami ?a włosi męczyli się ze słabiutkim Senegalem