Myślę, ze jest to równoznaczne z wygraniem meczu z Tunezją, a tutaj bukmacher proponuje nam kursy w okolicach 2.00. Do ludzi interesujących się na bieżąco piłką ręczną: Czy nasza reprezentacja przechodzi aż tak ogromny kryzys, ze nie jest wyraźnym faworytem w meczu z Tunezją? Rozumiem zmianę pokoleniową, przebudowę reprezentacji ale to chyba mała przesada.Orientuje się ktoś czy znajdę gdzieś w PL zakłady na miejsca w grupach chodzi mi np o miejsce Polski w grupie 1-3 czy Urugwaju 1-3? Bo patrzyłem i wszędzie widzę tylko zwycięzców grup
Tu jest powód, ogólnie to Czesi mają problemy z COVIDem: https://www.idnes.cz/sport/hazena/c...akazeni-koronavirus.A210108_151644_hazena_tenA może ktoś wie dlaczego kurs na Szwecję tak mocno spadł w dół z Czechami? Ze 1,27 na 1,13 a z tego co pisze to Szwecja jedzie mocno osłabiona, Czesi - nie są potentatem ale są drużyną solidną na ostatnich Mistrzostwa Europy mieli bardzo trudną grupę co prawda przegrali wszystkie mecze ale nie przegrali ani jednego meczu -7 bramkami a grali z Hiszpanią, Chorwacją czy Niemcami.
Kurs na +6,5 zachęca...
A jak widzisz grę reprezentacji Brazylii, ogólnie ma ktoś wiedzę pojęcie o trzech drużynach z naszej grupy które będą walczyły o drugie i trzecie miejsce bo Hiszpania jednak poza zasięgiem. Chodzi mi o kadry, osłabienia, potencjał itd. Jakby ktoś mógł po krótce opisać faworytów do awansu z naszej, polskiej grupy - byłbym dozgonnie wdzięczny.Tunezja ma poważny problem bo przez covid wypada im bardzo ważne ogniwo na kole - Amine Bannour stąd się kursy wyrównały bo do tej pory faworytem była Tunezja, chociaż widzę że dzisiaj poszły mocne spadki na Polaków, ale powodów nie znam bo Bannour to info z przed paru dni.
Moim zdaniem igrzysk w tym roku nie będzie ...Nie zdziwię się jak te mistrzostwa będą traktowane przez drużyny z top po macoszemu skoro wchodzi rok igrzysk przeważnie drużyny odpuszczały MŚ gdyż i tak jest napięty terminarz. Mogą być niespodzianki
Czesi nie dali rady z covidem, ich miejsce w turnieju zastępuje MacedoniaJeszcze taka jedna kwestia według livescore reprezentacja Czech wycofała się z mistrzostw prawda to ?