>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Mistrzostwa Świata - mężczyzn (12.09.2025 - 28.09.2025)

pinio1111 408,9K

pinio1111

Użytkownik
Bułgaria - USA
under 19,5 bloków 1,85

Za wysoka ta linia na bloki. Christenson to magik i Bułgarzy nie będą mieli łatwo w bloku. Z drugiej strony Simeon, który potrafi kiwnąć bądź zaatakować dzięki swojemu zasięgowi. Bardziej liczę tu na złamanie linii pkt po serwisie.
W meczu Włochów z Belgią też była wystawiona taka kosmiczna linia na bloki, a skończyło się na siedmiu. Myślę że tu będzie ich trochę więcej, ale nie dwadzieścia.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4927
J 4,7K

jakxx88

Użytkownik
Miałem rację co do Czechów półfinale ale też pisałem kilka dni temu że jak dla mnie to Bułgaria finał z naszymi. I chyba to się złoży chyba że Polacy z Włochami przegrają.. dziwny ten turniej
Tak na szybko na jutro.
Bułgaria -1.5 seta , Polska.
Polecam taki dubelek!

vidal 34,1K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Włochy top3 @1.45 bet365

Lokomotywa dla wawo.

Są tutaj dwie opcje wygrania zakładu, a to już sporo. Albo Włosi wygrają już z nami w sobotę mecz bezpośrednio i mają już top3, albo w przypadku porażki zagrają prawdopodobnie z Czechami. A wtedy kurs to będzie z 1.10 zapewne. Myślę, że nie będzie odpuszczania, nie będzie zawodu. Każdy oczywiście walczy o złoto, ale oni przed turniejem, wiedzieli już, że na nas trafią, więc w głowie mogli sobie poustawiać pewne rzeczy, jak - no finał mamy w 1/2, więc jak przegramy, to ten brązowy medal, to nie będzie wstydem. W LN Polacy byli lepsi 3-0 DW, lecz ten turniej jest ważniejszy pod względem rangi. Ja gram w bet, bo mam taką możliwość, ale myślę, że można coś pododbnego znaleźć na polskim rynku, nie licząc STS, bo tam z tego co się orientuję to dramat te kursy.

Otrzymane punkty reputacji: +858
J 4,7K

jakxx88

Użytkownik
Włochy top3 @1.45 bet365

Lokomotywa dla wawo.

Są tutaj dwie opcje wygrania zakładu, a to już sporo. Albo Włosi wygrają już z nami w sobotę mecz bezpośrednio i mają już top3, albo w przypadku porażki zagrają prawdopodobnie z Czechami. A wtedy kurs to będzie z 1.10 zapewne. Myślę, że nie będzie odpuszczania, nie będzie zawodu. Każdy oczywiście walczy o złoto, ale oni przed turniejem, wiedzieli już, że na nas trafią, więc w głowie mogli sobie poustawiać pewne rzeczy, jak - no finał mamy w 1/2, więc jak przegramy, to ten brązowy medal, to nie będzie wstydem. W LN Polacy byli lepsi 3-0 DW, lecz ten turniej jest ważniejszy pod względem rangi. Ja gram w bet, bo mam taką możliwość, ale myślę, że można coś pododbnego znaleźć na polskim rynku, nie licząc STS, bo tam z tego co się orientuję to dramat te kursy.
Jak znajdziesz takie coś na polskim buku jakimś i w okolicy 1.45 daj znać!

S 41,5K

sol

Użytkownik
Polska - Włochy Polska wygra i over 3.5 seta @2.35 sts

Fajna promka w sts, tzn imo to mecz typu 60-40 w stronę naszych, bo Włosi od fazy grupowej się strasznie rozpędzili, ale porównując kurs do zwykłej wygranej (@1.67 obecnie) to jest spora różnica, a osobiście nie wierzę w 3:0 w którąkolwiek stronę, wątpię, żeby to była powtórka z poprzedniego finału. Jak wspomniałem Włosi się rozkręcili, każdy zaczął grać na swoim poziomie, a Micheletto prawie nie do zatrzymania. U nas też to nieźle wygląda, chociaż te ostatnie mecze takie chodzone, zobaczymy jak to będzie wyglądać na pełnych obrotach, o braku Fornala nie ma co pisać, bo Semeniuk pięknie go zastępuje. Fajna opcja z wprowadzeniem drugiego libero jako przyjmującego, natomiast niepokoi mnie brak podwójnej zmiany, ja wiem, że przewagi w tych meczach z Turcją i Kanadą (chociaż z tymi seta straciliśmy), ale nawet tą zmianę dla treningu mógłby robić, będzie sytuacja przy zaciętej końcówce, że trzeba będzie rozgrywającego do 2. linii wstawić to Sasak nie będzie wiedział o co chodzi, imo powinni to czasem przetrenować, ale nie ma co się rozpisywać, w 3 sety nie wierzę, w naszych wierzę, stąd typ po fajnym kursie (@1.90 na złoty medal dla Polaków tak dla porównania)
+ jeszcze promke zrobili zwrot 50% stawki w przypadku przegranej

Ostatnia edycja:
Futurolog 34,5K

Futurolog

Użytkownik
Czechy - Bułgaria, Jan Galabov poniżej 11,5 pkt @ 1,75 STS 13 pkt

Czesi grają na tym turnieju swoją siatkówkę. Wykorzystali wszystkie nadarzające się sytuacje by tu trafić choć w ich grze bywały małe przestoje, nie tak wielkie jak u rywali. Faworytem bukmacherów jak i moim w tym meczu są Bułgarzy rozgrywający świetny turniej. Różnicę według mnie w tym spotkaniu zrobi serwis i blok. Czesi gdy mają dobre przyjęcie nieźle grają na siatce jednak, gdy dochodzi do trudności bywa różnie. W tym meczu będą musieli polegać na Indrze i Vasinie. Galabov choć w kilku meczach zaliczył niezłą zdobycz punktową według mnie w tym meczu nie powinien stanowić wartości dodanej. Szansą Czechów jest mecz w którym Bułgarzy dużo ryzykują na serwisie co jest prawdopodobne i nie trafiają oddając dużo punktów za free rywalowi. Gdy natomiast dojdzie do flota Czesi sobie dograją do siatki i będzie rywalizacja. Jednak z samym flotem Galabov pokazał, że miewa problemy. O ile Vasine i Indre postrzegam jako gości, którzy w trudnych momentach jak i przy sytuacyjnych piłkach będą w stanie podjąć rywalizację tak nie widzę tego przy Janie Galabovie.

Galabov w tym turnieju:

- 9 pkt z Serbią - 8 atakiem , 1 blokiem | 3 setowy mecz
- 9 pkt z Brazylią - 7 atakiem, 1 blok , 1 as | 3 setowy mecz
- 11 pkt z Chinami - 8 atakiem , 2 bloki, 1 as | 3 setowy mecz
- 13 pkt z Tunezją - 12 atakiem , 1 as | 3 setowy mecz
- 7 pkt z Iranem - 7 atakiem | 4 setowy mecz

Bukmacherzy tak wystawili linie jakby zakładali 4 setowy mecz. Tak może być choć 3:0 dla Bułgarii mnie nie zdziwi. Charakterystyka gry Bułgarów skłania mnie do przekonania, że Czesi zostaną złamani na przyjęciu i ktoś z dwójki Vasina, Galabov będzie strzelnicą dla rywala. Wtedy gra Czechów się uprości co będzie mieć przełożenie na grę na wysokiej piłce w której z dwójki przyjmujących Vasina jest w stanie sprostać. Galabov nie powinien zaskoczyć Bułgarów serwisem , ani blokiem. Jego atutem będzie atak na dobrze dogranej piłce do siatki. Choć uważam, że większość z tych piłek Bartunek rozegra do Indry.

Spójrzmy na karierę zawodniczą Galabova :
VK Lvi Praha -> Dukla Liberec -> Nice Volley-Ball -> BKS Visła Bydgoszcz -> Chaumont Volley-Ball 52 -> Sporting CP

Rodzima liga , rozwój jednak krótko we Francji i mały krok wstecz w kierunku Sportingu, który co prawda liczy się na rodzimym podwórku jednak w Europie nie odgrywa znaczącej roli. Według mnie Jan Galabov nie będzie miał wielu okazji do zdobyczy punktowych. Bułgarzy jeśli oddadzą punkty Czechom to własnymi błędami nie wprowadzając piłki do gry. Uważam, że na serwisie Galabov będzie pierwszym celem do sprawdzenia i zdziwię się jeśli wytrzyma ciężar tego pojedynku, bo stawka jest naprawdę wysoka.

Ostatnia edycja:
pinio1111 408,9K

pinio1111

Użytkownik
Kuraś under 16,5pkt 1,85 STS kontuzja

Bartek tylko raz przebił tą linię na MŚ w meczu z Holandią. Ogólnie prezentuje się całkiem nieźle i widać że fizycznie jest u niego wszystko ok.
Dlaczego więc under?......a dlatego, że jutro jeżeli będziemy chcieli powalczyć z Italią, to dystrybucja piłek od Marcina musi być bardzo urozmaicona. My nie jesteśmy repą typu Bułgarii, gdzie wszystko zależy od Nikołowa. Mamy na każdej pozycji ogromną siłę ataku i punkty się rozkładają. Do tego jest na ławce Sasak, który jest równorzędnym zmiennikiem Kurka i sądzę że jutro go również zobaczymy na parkiecie.
Również Wilfredo nie zagrał tu jeszcze na swoim poziomie i mam nadzieję, że jutro będzie to jego dzień i sowicie zapunktuje.
Ostatni aspekt to ten, że wg mnie Włosi prezentują się tu lepiej i sądzę że to ich zobaczymy w finale, a nasza reprezentacja powalczy o brąz.

Ostatnia edycja:
Cabron 163,4K

Cabron

Użytkownik
Mam w grze końcowy win Polaków, więc jutro idę w stronę Włoch.
Nie czuję tego meczu. Kursy też śmieszne. Uważam, że strzelamy sobie w kolano wychodząc Kurkiem na Włochów. Oczywiście teraz już za późno, żeby nagle wychodzić Sasakiem, który gra w tym turnieju jakieś ogony, ale decyzje personalne Grbica są zdumiewające. Było mnóstwo momentów, gdzie wygrana była w kieszeni i mógł dać więcej czasu na parkiecie Sasakowi, żeby był w rytmie.
Jutro, jeżeli Kurek nie będzie kończył, to co powtórka z igrzysk i co druga piłka na niego, żeby się przełamał?
Nawet nie chce o tym myśleć.
Chciałbym się mylić, ale uważam, że Bartkowi ten poziom już odjechał i będzie ogromną męczarnia z Włoskim blokiem i obrona. Jeżeli Wilfredo i Semeniuk nie zagrają na mistrzowskim poziomie + Kochanowski z Huberem również, to będzie bardzo ciężko bez atakującego wygrać ten mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +164
5xharoldx5 2,4M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Polska - Włochy

Typy:
Polska @1,61 etoto
Polska (z handicapem - 1,5 seta) @2,32 etoto
Polska wygra 3:1 @3,75 etoto

Wszyscy określają ten mecz mianem przedwczesnego finału. Zagrają ze sobą dwie najmocniejsze reprezentacje. Włosi jakoś mi nie imponowali na tym turnieju, ale ostatnie spotkanie z Belgią było rozegrane na bardzo wysokim poziomie z ich strony, aż takiego pogromu to mało kto się spodziewał. Mimo to w całym turnieju lepsze wrażenie sprawiają nasi siatkarze, nie mieli jeszcze żadnej wpadki, w przeciwieństwie do jutrzejszych rywali. Mamy piekielnie mocny bardzo szeroki skład, więc jak komuś nie będzie szło, to zmiennik zapewne stanie na wysokości zadania. Niedawno bez problemu ograliśmy Włochów w Lidze Narodów, choć jak wiadomo składy nie były optymalne, ale mimo wszystko takie zwycięstwo zawsze daje jakąś przewagę psychologiczną. Uważam, że zameldujemy się w finale i przegramy co najwyżej jednego seta. Widzę tutaj wynik 3:1 dla Polski.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +713
K 38K

kretmmz

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Semeniuk powyżej 0.5 bloku 1.63
Bułgaria - 1.5 seta 1.65

Na jutro taki dubelek. Semeniuk jest ostatnio w świetnej formie, liczę że zostanie na boisku w przypadku problemów i że w razie czego to Leon zostanie zmieniony. Myślę, że są duże szanse na długi mecz i że Kamil pokryje spokojnie tę linię, szczególnie że szczególnie do prostej to pięknie blokuje.

Bułgaria mam nadzieję, że nie zawiedzie i że od początku postawi na mocną zagrywkę. Po wygranej z USA mam nadzieję , że zostanie z nimi ten dobry duch i dodatkowo zmotywuje by walczyć o finał.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2122
pinio1111 408,9K

pinio1111

Użytkownik
Czechy under 7,5 punktowych bloków 1,85

Czesi tylko raz pokonali tą linię w meczu z Chinami. Bułgarzy z kolei tylko raz stracili więcej niż 7 pkt po blokach przeciwnika w pięciosetówce ze Słowenią.
W ćwierćfinale USA, pomimo 5 setów, zdobyło tylko 6pkt w tym elemencie.
Dziś sądzę że Czesi zostaną dość dotkliwie zweryfikowani i gładko przegrają, a to by sprzyjało mojemu betowi.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3929
N 435K

niewierny-janek

Użytkownik
Czechy under 7,5 punktowych bloków 1,85

Czesi tylko raz pokonali tą linię w meczu z Chinami. Bułgarzy z kolei tylko raz stracili więcej niż 7 pkt po blokach przeciwnika w pięciosetówce ze Słowenią.
W ćwierćfinale USA, pomimo 5 setów, zdobyło tylko 6pkt w tym elemencie.
Dziś sądzę że Czesi zostaną dość dotkliwie zweryfikowani i gładko przegrają, a to by sprzyjało mojemu betowi.
A te typy to bierzesz z kosmosu czy od jakiegoś konkretnego bukmachera?

Typy bez podanego bukmachera powinny trafić do kosza.

Otrzymane punkty reputacji: +181
J 4,7K

jakxx88

Użytkownik
Po meczu było widać na hali ojca braci nikolov i gościa z federacji w koszuli ( dosyć duży ) czy to jakiś były siatkarz bułgarski?

pinio1111 408,9K

pinio1111

Użytkownik
A te typy to bierzesz z kosmosu czy od jakiegoś konkretnego bukmachera?

Typy bez podanego bukmachera powinny trafić do kosza.
No tak jeszcze może na priv napisać typ, godzinę i bukmachera.
W większości typów podaje buka, tu zapomniałem, ale sprawdzić sobie to przecież taki wielki wysiłek🤣
Ktoś kto się interesuje siatkówką wie że Superbet ma tego typu bety w ofercie.

B 47,2K

bunio

Użytkownik
No tak jeszcze może na priv napisać typ, godzinę i bukmachera.
W większości typów podaje buka, tu zapomniałem, ale sprawdzić sobie to przecież taki wielki wysiłek🤣
Ktoś kto się interesuje siatkówką wie że Superbet ma tego typu bety w ofercie.
Co Ty Pinio jeszcze zagraj mu za swoje ;) i wypłać w wypadku wygranej całość wraz z stawką

husarz22 327,3K

husarz22

Forum VIP
Leon vs Michieletto
kusi postawić na Włocha w tym, że zdobędzie więcej punktów od Leona. W betclic jest @1.90 wiec bez podatku to ładny kurs nawet na singla
Co sądzicie?

pinio1111 408,9K

pinio1111

Użytkownik
Leon vs Michieletto
kusi postawić na Włocha w tym, że zdobędzie więcej punktów od Leona. W betclic jest @1.90 wiec bez podatku to ładny kurs nawet na singla
Co sądzicie?
Trudny typ moim zdaniem.
Fakt że Wilfredo tu nie błyszczy, ale to gość który w każdej chwili może odpalić.
Michieletto w fajnej dyspozycji, ale niekoniecznie zdobywa w każdym meczu najwięcej pkt w drużynie.
Oba zespoły mają mnóstwo możliwości ofensywnych i atak się rozkłada na wiele pozycji, więc tu mogą decydować detale jak zagrywka czy blok.

Otrzymane punkty reputacji: +210
Do góry Bottom