Bardzo fajny typ na Norwegie wcześniej, osobiście pograłem 1.5 hd do 1 połowy i ciekawy typ z kursem niezły na Katar. Arabowie mają lepszy skład, lepszego trenera i motywacje.
Argentyna nie mogła się w ogóle postawić tuzom z Europy. Katar zmiótł Bahrajn i powrócił do gry. Dziś myślę, że do w pierwszej połowie będzie wyrównany pojedynek, lecz w drugiej połowie będzie to samo co w Irun i Katar pewnie zwycięży.
Czas coś od siebie dodać:
Polska under 28.5 bramki Uni 1.71
Polacy mają straszne przestoje w grze. Nie potrafimy rzucić bramki przez kilka dobrych minut. Aby zbliżyć się do granicy 30 bramek trzeba trafiać regularnie. Wraca temat karnych, które zwyczajnie wykonywaliśmy źle obijając Bogadanova. Mało bramek rzucamy z szybkich ataków. W drugie tempo robimy masę błędów i tracimy piłkę.
Japonia gra wysoką obroną, która nam bardzo nie leży. Nie mamy, aż taki zwrotnych zawodników. Zgranie też nie jest na wysokim poziomie, więc ciężko będzie akcje dwójkowe naszych graczy. Nasi zawodnicy odpali z walki o wyższe cele i może im brakować zwyczajnie motywacji do walki. Odpoczywaliśmy znacznie, krócej przez co nie będziemy forsować tempa. Zmieniamy zawodników do ataku, więc będzie to kosztować w każdej akcji kilka sekund, co działa na korzyść typu. Jest to tyle argumentów, że zdecydowałem się grać poniżej wysokiej linii bramek.
Francja - Rosja over 53.5 1.8 Betclic over 54.5 1.95 Uni
Obie drużyny mają duży potencjał w ataku. Wielu zawodników, którzy mogą zdobyć bramki z 2 linii, zagrać indywidualną akcje. Oba zespoły potrafią przechwycić piłkę i zagrać kontrę.
Francja nie zwalnia tempa, nie rozgrywa akcji bardzo długo, oddaje wiele rzutów grając pod publikę. Myślę, że gospodarze spokojnie mogą rzucić ponad 30 bramek, a Rosjanie muszą walczyć i też atakować, bo nic im nie pozostaje z mega mocną Francją.
Pograłem też Francję powyżej 14.5 bramki w pierwszej połowie za 1.65 w Uni, gdyż trójkolorowi starają się w każdy mecz mocno wejść i ustawić od razu spotkanie.
Edit: wszystko na plus, mam nadzieję, że ktoś skorzystał