Mimo, że moja dyscyplina obecnie zimuję nie oznacza, że nie zaglądam na forum i są wpisy o których przejść obojętnie się nie da.
To że, forum jeszcze jako tako fukcjonuję to cud, bo i tak liczba typerów na pozoiomie ciągle spada i spadać będzie bo jak inaczej reagować na tego typu posty:
Oczywiście że gratulacje się należą tylko połowa to są jakieś przemyślenia rozliczane na , a nie podawane typy.
Dokładnie kolega miał dużo szczęścia bo niby prawie same plusiki ale jak wczytasz się w całą analizę to jest 50/50.
1 mecz Argentyny całkowicie nietrafiony te słabe w destrukcji rzuciły 36 bramek.
2. Węgierki w tym meczu prowadziły tylko raz w pierwszej połowie jednym golem a tak spotkanie pod kontrolą Niemek więc przeczucie na Węgierki też zawiodło.
3. To bardziej Chorwacji zabrakło sił w końcówce niż Japonii.
Więc jakby tak oceniać analizę kolegi to jest bardziej 4/7 więc nic wielkiego
No przecież to odechciewa się wszystkiego nawet pisania większych analiz. Drodzy powyżsi użytkownicy oraz Ci co grają za firanki, bukamcherka to ciężki kawałek chleba i czasem potrzebny jest nos i szczęście. Czasem też myśli się, że dana druzyna nie ma kondycji czy nie umie odbić piłki a w kolejnym meczu jest tego przeciwieństwem. Właśnie to mają do siebie sporty zespołowe. Zdaję sobie sprawę, że bycie tutaj wiążę się z hejtem którego sam doświadczyłem, ale są jakieś granice bo tu mamy hejt po tym jak typy weszły. Przecież dla mnie to jest jakaś abstrakcja.
Najgorsze w tym wszystkim jest to, że władza forum
M
modteam nie reaguję jak powinna dając tym czasem przyzwolenie na takie zachowania.
Dziś miał szczęście jutro będzie miał typ podparty analizą doceń to daj reputację lub nie a swoje zdanie zostaw dla siebie. bo przed meczem nie kwestionowałeś takiego typu, siedziałeś cicho,
Ja też przepraszam wszystkich użytkowników, że czasem jak gram w żużlu handicapy np -8,5 pkt to jest wynik 50-40 po defekcie na ostatnim okrążeniu. Przepraszam że te moje typy trafione szczęśliwie nie skończyły się wynikiem 55-35
R
rabatko szacunek za docenienie jako jeden klasy
A
adams235 robi doskonałą robotę i sam go podziwiam bo ja siedzę tylko w jednej dyscyplinie a on z tego co widzę ogarnia
żużel, koszykówkę i piłkę ręczna i robi to dobrze oraz z zyskiem całkowicie za darmo dla Was.
Po raz kolejny proszę na Mikołaja moderatorów o tępienie takich zachowań a Was drodzy użytkownicy, którzy tylko wytykacie błędy skuteczność czy fart o docenienie, że ktoś to robi za nic w swoim wolnym czasie i nie zarobkowo. Proszę Was jeśli jeszcze chcecie mieć po co wchodzić na to forum nie niszczcie go swoimi opiniami, które mogą skutkować odejściem zacnych typerów. Nie ma z nami choćby
inzaghi78
rogerfederer i wielu wielu innych którzy z tych lub innych powodów typują zapewne tylko dla siebie.
Kolego
M
milosz_komar skoro tak ładnie wypunktowałeś typy mam nadzieję, że tym postem ja wypunktowałem Ciebie.
Ze swojej strony życzę każdemu takiej wiedzy i skuteczności jak
A
adams235 i nie jest to post dla hejtu a jedynie apel o przemyślenie sobie swojego zachowania zanim coś się napiszę. Krytyka jest potrzebna ale uzasadniona i konstruktywna. W całej ilości typów jaką wrzuca adams i to jak jest na zielono te argumenty powinny zostać Wam wytrącone z rak.