>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata Kobiet 2025, 22/08 - 07/09/2025 Tajlandia

S 40,4K

sobolekk

Użytkownik
Bardzo logiczny typ, bo faktycznie na papierze Wietnam mocniejszy, ale po pierwsze to jest tak bardzo niski poziom gry obu reprezentacji, że kurs rzędu 1.40 szkoda wgl rozważać, a po drugie to mecz o nic, nie wiadomo jakie podejście będą miały zespoły, mogą dać pograć rezerwowym, żeby zaliczyły występ na mistrzostwach świata. Jakby to był pierwszy mecz na mistrzostwach to jeszcze może można by to grać, ale na koniec moim zdaniem kompletnie nieopłacalne.
Dobry czuj, wyszły sobie tak o przegrać . Mają gdzieś ten mecz. Też tak czułem że kenijki prędzej się zmotywują ale nie zaryzykowałem

Pablito91 2,4M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Dominikana +1.5 s @1.73 superbet

Bardzo ważny mecz w grupie F. Mecz o 1 miejsce w grupie i uniknięcie Brazylijek w 1/8 finału. Patrząc na 2 mecze na tegorocznych mistrzostwach to lepiej zaprezentowały się Dominikanki, które wygrały oba spotkania bez straty seta. Chinkom natomiast zarowno Kolumbijki jak i Meksykanki urwały po secie. Idę tutaj że Dominkanki wygrają conajmniej 2 sety. W tegorocznej Lidze Światowej ich mecz był zacięty, gdzie Chinki wygrały 3:2 a akcje w tamtym spotkaniu Dominikanek stały o wiele niżej. W ekipie Dominikanek świetnie wygląda Brayelin Martinez, która punktowała odpowiednio 19 i 20 pkt. Odciążają ją Gaila Gonzalez i Yonkaira Pena, które również kręcą dwucyfrowe wyniki. Liczę w tym spotkaniu na Dominkanki, które bardzo pewnie bezpośrednio przed mistrzostwami wygrały turniej Panamerykański.

Ostatnia edycja:
BanksyGA 272,3K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Polska vs Niemcy powyżej 14,5 bloków @1,80 - 22bet 23 bloki

Polska - Niemcy = block fest. W każdym ich meczu pada OGROM bloków, niezależnie od ilości setów. W tym sezonie w VNL - 3:0 dla Polski i 18 bloków. W 2023 na ME - 3:0 dla Polski i 22 bloki. W 2023 w kwalifikacjach do IO - 3:2 dla Polski i 24 bloki. W 2024 w VNL - 3:0 dla Polski i 11 bloków (nie grała Kąkolewska czyli mistrzyni na siatce).

Statystyki jasno pokazują, że bloków jest mnóstwo - zresztą środkowe z obu stron mają znakomitą czutke na siatce. Nieco się obawiam wyniku 3:0 dla Polski, ale historia pokazuje, że nawet i przy trzech setach te linie są pokrywane ze znacznym zapasem. Przy 4 setach księgarnia z pewnością. Uważam, że jest to niezła perełka jeśli Niemki się postawią, a mają do tego możliwości.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1282
L 8,2K

luis11

Użytkownik
Panowie, macie jakieś info odnośnie Boskovic? Bo kursy dla mnie kosmiczne się zrobiły na Serbię w top 4, wczoraj z tą Japonią bez niej bardzo mocno powalczyły, z Tijana to Serbia top 4 bardzo prawdopodobne, a kursy absurdalne

BanksyGA 272,3K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Panowie, macie jakieś info odnośnie Boskovic? Bo kursy dla mnie kosmiczne się zrobiły na Serbię w top 4, wczoraj z tą Japonią bez niej bardzo mocno powalczyły, z Tijana to Serbia top 4 bardzo prawdopodobne, a kursy absurdalne
Jeśli będzie gotowa to raczej dopiero na ćwierćfinał. Żadnego "pewnego" info nie ma, są gdybania

BanksyGA 272,3K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Dzięki za info, a Ty jakie zdanie masz na ten temat? Jak dla mnie kurs 4.75 nawet bez Tijany to spora przesada, a zawsze jest szansa, że na ćwierćfinał wyjdzie.
Wyżej pisałem o meczu Serbii z Japonią. Jeśli uważałem, że powalczą z Japonią, to tym bardziej że Holandią

Otrzymane punkty reputacji: +111
BanksyGA 272,3K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Serbia vs Holandia:

Powyżej 15,5 bloków @1,80 - 22bet 25
Powyżej 183,5 pkt @1,92 - 22bet 220 pkt

Spodziewam się nieco dłuższego meczu, może nie aż tak jak Polska z Niemcami, ale nadal 4 sety. Głównym betem są bloki, fajna linia, a potencjał ogromny. Obie drużyny mają klasowe środkowe (oczywiście Serbia bardziej), które świetnie czują się w bloku. Tutaj po obu stronach piłka powinno dosyć często obijać się o ręce, bo - szczególnie Serbki - są dosyć zwinne i rzadko się spóźniają. 16 bloków do zrobienia i w 3 sety, ale myślę że w 3 setach to się nie skończy.

No i over punktowy jako bet poboczny, bo jak wyżej napisałem - mecz powinien należeć do tych bardziej wyrównanych, bo spodziewam się że Boskovic będzie gotowa dopiero na następny mecz. Chociaż nie zdziwię się jak i teraz wyjdzie na blokadzie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1450
sebastian-kowalczyk 0

sebastian-kowalczyk

Użytkownik
Nie widziałem żadnych nowych informacji żeby miała wrócić już dziś lub na ćwierćfinał ale kursy spadły z 4.75 na 2.5 więc chyba coś może być na rzeczy.
Myślę że z Holandia poradzą sobie bez problemu ale w ćwierćfinale ponownie z Japonią może być już ciężko bez Boskovic.

pinio1111 368,5K

pinio1111

Użytkownik
M. Czyrniańska over 10,5 pkt. 1,75 STS

Niska linia na Martynę. Sądzę, że dziś będzie ciut podrażniona tym, że ostatnio została zmieniona na Paulinę i zagra na 110%.
Myślę, że w 3 setach się to nie skończy, więc linia 10,5pkt będzie spokojnie do złamania.

Do tego for fun:

Zwycięstwo + najwięcej pkt w drużynie:
M. Czyrniańska 10,00 STS

BanksyGA 272,3K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Ja po drugiej stronie siatki:

Herbots over 16,5 pkt @1,85 - superbet 23

Britt w fazie grupowej średnio, ale z Kubankami nie trzeba było się wysilać, a z Włoszkami ciężko się wstrzelić/przebić (co pokaza nasze w następnej rundzie). Herbots powinna tutaj dostać 15-17 piłek w każdym secie. Spodziewam się, że przekroczy linię nawet przy 3 setach. Jeśli Van Sas nie będzie grać większości przez Herbots to znaczy, że przyjechały na wakacje. Monster game najlepszej belgijskiej zawodniczki to jedyna opcja, żeby były w stanie powalczyć

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2068
pinio1111 368,5K

pinio1111

Użytkownik
Ja po drugiej stronie siatki:

Herbots over 16,5 pkt @1,85 - superbet

Britt w fazie grupowej średnio, ale z Kubankami nie trzeba było się wysilać, a z Włoszkami ciężko się wstrzelić/przebić (co pokaza nasze w następnej rundzie). Herbots powinna tutaj dostać 15-17 piłek w każdym secie. Spodziewam się, że przekroczy linię nawet przy 3 setach. Jeśli Van Sas nie będzie grać większości przez Herbots to znaczy, że przyjechały na wakacje. Monster game najlepszej belgijskiej zawodniczki to jedyna opcja, żeby były w stanie powalczyć
To można to połączyć i zagrać w Superbet właśnie superbet:
Czyrna over 11,5 i Herbots over 16,5 z kursem 3,60.
Osobiście też to pograłem

husarz22 226,5K

husarz22

Forum VIP
Typ: Belgia handicap +1,5 seta
@2.80 betclic

Mecz za minutę. Gram ,że Belgia ugra przynajmniej dwa sety. Polki nie są w najlepszej formie. Wygrana z Niemkami po bardzo ciężkim meczu. Belgia ugrała seta na Włochy a dodatkowo nie są wygodnym rywalem dla naszych. Powodzenia

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2350
BanksyGA 272,3K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
To można to połączyć i zagrać w Superbet właśnie superbet:
Czyrna over 11,5 i Herbots over 16,5 z kursem 3,60.
Osobiście też to pograłem
Tylko ja nie zamierzałem grać Czyrnej. W takich fazach to trzeba grać liderki typu Herbots, Boskovic, Haak, Stysiak, Vargas bo to jest SKO, więc liderki muszą dostawać piłki.

A że Belgia wygrała teraz seta no to over Herbots już w banku, bo potrzeba 9 pkt w 3-4 setach

BanksyGA 272,3K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Włochy 3:0 @1,72

Nie no, tyle to nie. Włoszki są znacznie lepsze. Zdecydowanie. Na każdej pozycji mają lepszą zawodniczkę. W tym sezonie graliśmy przeciwko Włoszkom w półfinale VNL, bardzo niedawno i ani razu nie doszliśmy do 19 punktów 😂

Jeśli będzie inaczej niż zakładam to Włochy będą musiały zagrać bardzo słabego seta. Ponadto warto zauważyć, że nasza reprezentacja dosyć mocno spuchła po Lidze Narodów.

No widzi mi się tutaj powtórka z półfinału VNL i bardzo szybki mecz. Ani w ataku nie mamy odpowiedzi, ani w bloku/obronie nie gramy jakoś znakomicie, żeby Włochy zatrzymać

BanksyGA 272,3K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Turcja - Słowenia 2:0 po dwóch setach
Włochy - Polska 2:0 po dwóch setach

@1,90

Nieco bezpieczniejsze granie. Uważam, że w obu meczach będzie 3:0, tutaj się zabezpieczamy gdyby jednak któraś z drużyn nie dowiozła w 3 secie. Zdecydowana różnica klas w obu przypadkach

Do góry Bottom