Osobiście uważam że warto w takiej opcji zagrać na Kanade, nie sądzę by ktoś inny z dwójki
Rosja/Kanada tutaj miał moc aby sięgnąć po złoto, tym bardziej jeśli Caps odpadną w kolejnym meczu to nie zdziwi mnie przybycie Kuznetsova i Oviechkina, co w bardzo dużym stopniu wzmocni kadre Rosjan
Oczywiście można się bawić w zabezpieczenia ale jak dla mnie Finowie nie mają na tym turnieju topowego bramkarza, Backstrom i Koskinen to trochę za mało. Szwedzi niby napakowani, ale to głównie gracze z Europy więc do końca też to do mnie nie przemawia, myślę że po cichu jest wiara w to że może dojedzie Backstrom czy Burakovsky.
Ja na chwilę obecną proponuje zakład na ov 3.5 bramki strzelonej podczas PP w rozgrywkach grupowych przez Kazachów. Kazachowie na pewno nie są na straconej pozycji i ja nie umieszczałbym ich przed turniejem na ostatnim miejsu w grupie ponieważ ta drużyna ma spory potencjał zwłaszcza ofensywny. Świetne trio z Barysu czyli Boyd, Dawes i Bochenski sprawią na pewno sporo porblemów każdej z defensyw, a zwłaszcza podczas PP, warto dodać że skład Kazachów to parktycznie cały Barys, a więc problemów ze zrozumieniem się podczas PP na pewno nie będą mieli. Linia 3.5 jak dla mnie śmieszna ponieważ uważam że Kazachowie będą zdobywać bramki, ogólnie to może byc ekipa w meczach której będzie wiele się działo.
Kazachstan over 3.5 bramki podczas PP w grupie / 2.00 1xBet
Kolejny zakład, który myślę że jest warty uwagi to zestawienie panów Grigensons oraz Draisaitl w kontekście zdobyczy bramkowych w tym turnieju. W mojej ocenie to Leon ma za sobą lepszy sezon w
NHL i to on będzie motorem napędowym Niemców, a jak wiadomo reprezentacja Niemiec co roku zaskakuje co raz lepszymi wynikami więc stawiam ich na pewno neico wyżej niż Łotyszy, inna sprawa że w ekipie Łotwy jest Daugavins czy Redlihs czyli gracze na pewno bardziej doświadczenii w kontekście wystepów w reprezentacji i wydaje mi się że oni lepiej wpasują się w ten turniej jeśli chodzi o zdobywanie bramek. Inna sprawa, że Zemgus długi czas leczył kontuzje i tak naprawdę sezon w
NHL wypadł w jego wykonaniu bardzo marnie, MŚ na poprawienie humoru, no ok, ale tutaj wcale łatwiej nie będzie, chociaż chłopak ma niemały talent, to jednak uważam że Leon go przeskoczy
To score most goals in the Tournament
Leon Draisaitl / 1.85 Unibet zwrot