Srednio udany dzien za mna, duzo mnie uratowalo pogranie
live na potentata po pierwszym wtopionym secie. A poza tym? Nie bylo najgorzej ale 3 mecze mnie zdziwily. Porazka Tunezji dala mi nauczke ze nie gra sie druzyn ktorych nie oglada sie zbyt czesto, druga niespodzianka to
Argentyna - zagrali duzo gorzej niz sie spodziewalem. No i
Serbia mocno postawila sie potentatowi, a w zasadzie to potentat sam sie chwilami gubil. Jutro gramy dalej
Brazylia vs
Francja 1 2,25 ++
Nie sposob przejsc obojetnie obok takiego kursu. Niedosc ze nie uwazam Francji jak juz wiecie kompletnie za potentata to jeszcze Ngapeth ewidentnie nie wrocil do formy. Tyle juz pisalem wczesniej o tym meczu ze chyba nie ma sensu sie powtarzac. Przez kontuzje
Brazylia wyglada najslabiej z czworki potentatow ale wydaje mi sie ze na Francje to i tak wystarczy Ze stawka poki co ostroznie cisne glownie z tego wzgledu ze jest to dopiero pierwsza faza mistrzostw i rozne wybryki moga sie dziac.
Iran vs Bulgaria 2 2,05 --
Bulgaria - gospodarz. Potencjal personalny druzyn - podobny. Podejrzewam ze jeszcze kilka miesiecy temu bardziej bylbym sklonny postawic na Iran ale wydaje mi sie ze jednak to juz nie ten sam Iran co w ostatnich latach. Zauwazam ewidentny regres formy. Bulgarzy mimo wewnetrznych problemow bardzo mocno weszli w ten turniej, do tego dochodzi atut wlasnego boiska. Widze w tym typie value.
Wlochy (-1,5) vs
Belgia 1 1,52 ++
Belgowie zaskoczyli mnie troszeczke dzisiaj ale wciaz uwazam ze patrzac na personalia tego zespolu sa wciaz zdecydowanie za bardzo przeceniani przez bukmacherow. Wlosi dla mnie w tym momencie najmocniejsza druzyna personalnie obok Rosji (oceniajac tylko pierwsza szostke). Typ dosc pewny
Tak poza tym to proponuje lapac Holandie po 1,45 poki jeszcze nie spada. Nie ugraja za wiele na tych mistrzostwach ale wydaje mi sie ze na
Chiny (tym bardziej po tym co zobaczylem w dzisiejszym meczu) na spokojnie wystarczy. Poza tym w siatkowce nigdy nie mialem przekonania do azjatyckich druzyn
kursy z
1xbet