Może być ciężko znaleźć takiego buka. Podałeś 2 bardzo trudne warunki: obsługujący skrilla i jeszcze który daje kursy na mecze snookera między sesjami. Ja nie znam takiego, chyba że gdzieś na live dadzą.Nie potrzebnie się takim czymś chwalisz. Ja rozumiem, że na forum trzeba sobie pomagać, ale to przy nawet kilku zakładach na pewno zdejmą (o ile już nie zdjęli), bo tego nie widzę. Ogólnie jest jakiś polski buk, który pozwala grać snookera po danej sesji, zaliczając wyniki np. wczorajsze i korygując przy tym kursy?
Jeśli jest Proszę o podanie, bo na STS, Forbet, E-Toto, Fortunie nic takiego nie widzę. Jeśli nie ma to może jakiś zagraniczny? (ale tutaj warunek — MUSI być opcja wpłaty przez Skrilla, a to coraz rzadsze).
=======
T.Pengfei vs C.Wakelin (stan meczu 1-8)
Wygrana z handicapem: Pengfei, Tian (+7.5) @ 1.65 1-10 kompletna pomyłka, Chinol olał sprawę..
Wygrana z handicapem: Pengfei, Tian (+6.5) @ 2.18
Wygrana z handicapem: Pengfei, Tian (+5.5) @ 3.10
Wynik meczu szokująco zły dla Chińczyka, ale też w wielu frejmach miał trochę pecha lub wykazał się niefrasobliwością. Dość powiedzieć, że na 8 wygranych frejmów przez Wakelina w aż 5 Tian wbijał co najmniej 50pkt, w tym 2 razy dawał sobie wyrwać frejma na ostatniej czarnej a raz na różowej. Piszę to po to żeby było wiadomo że ten mecz jest duuużo bardziej wyrównany niż wskazuje wynik. http://livescores.worldsnookerdata.com/Matches/Result/14004/600054 Pomyślmy: wystarczyłoby żeby 3 z 5 wyrównanych frejmów (a przecież brakowało do tego tylko jednej bili) padły łupem Chińczyka i wynik byłby dosłownie na styku. Dlatego myślę, że jeszcze parę dobrych frejmów przed nami, wysokie prowadzenie też trochę rozleniwia lidera i może nie być od początku sesji skoncentrowany na maksa.
M.Holt vs R.Milkins (stan meczu 2-7)
Wygrana z handicapem: Holt, Michael (+5.5) @ 1.75 3-10
Wygrana z handicapem: Holt, Michael (+4.5) @ 2.38
Holt już zaczął mały powrót w 1 sesji, bo przecież przegrywał już 0-7, 2 ostatnie frejmy udało mu się wygrać i przynajmniej ma jakiś punkt zaczepienia na drugą sesję. Szanse na sukces małe, ale już na napsucie krwi Milkinsowi już tak, bo to przecież nie jest najbardziej chłodna głowa w tourze, delikatnie mówiąc. Holt zresztą też, ale teraz nie ma nic do stracenia. Spodziewam się dużo bardziej wyrównanej sesji, 3-4 frejmy dla Holta moim zdaniem całkiem możliwe, zwłaszcza przy dobrym starcie.
A.Higginson vs R.Walden (stan meczu 4-5)
Łącznie frejmów: Powyżej 16.5 @ 1.51 6-10
Łącznie frejmów: Powyżej 17.5 @ 2.25
Ja tu widzę zacięty mecz do końca, a może i niespodziankę, Walden w każdej rundzie się męczył, był blisko deciderów ze słabszymi rywalami niż dzisiaj (Swail, Walker), więc czemu dzisiaj miałoby być z górki. Plus ta kwestia nie w pełni sprawności Waldena który zdaje się mu cały czas doskwiera i ma wpływ na poziom jego gry i liczbę błędów. Higginson to podobna charakterystyka, też potrafi wysoko punktować (wbił już 3 setki w tych kwalach i 3 razy tyle brejków 50+) i na tym opiera swoją grę, wiec ewentualne szanse od rywala powinny być zamieniane na frejmy. Dla mnie scenariusz overowy najbardziej prawdopodobny.
Marathon