Ale kolega Pedro1994 nawet po zapoznaniu się z przepisami chce się przekonać jutro tzn. dzisiaj, że zagra... Niektórzy chcą być mądrzejsiZa czerwoną kartkę w tej dość dziwnej sytuacji na pewno nie będzie zawieszenia. Co innego gdyby Rutenka faulował z tyłu na prostych rękach, gdy ktoś by biegł sam na sam. Jutro Sarhei na pewno zagra.
Na Słowenię dało się złapać 1,60 FT ? Z tego co widzę kursy oscyluja ok, 1-30-1,40 max...Słowenia 1.60
Wczoraj po wystawieniu kursów można było tyle łapać. Szybko jednak poleciało.Na Słowenię dało się złapać 1,60 FT ? Z tego co widzę kursy oscyluja ok, 1-30-1,40 max...
Ani razu nie grali w Mistrzostwach, bo Bośnia debiutuje na tak wielkiej imprezie. Oni grali razem w fazie grupowej eliminacji Mistrzostw Europy.Oba zespoły spotykały się na imprezach mistrzowskiej rangi dwukrotnie. Trzy lata temu zdecydowanie lepsi byli dzisiejsi faworyci, rok później padł remis. Myślę, że dziś nie ma jednak sensu się tym wynikiem sugerować.
Tutaj muszę się przyznać do błędu. Informator musiał mieć niezłe insidery, bądź sam musiał podglądać treningi. Dla mnie podejście Lijka do pierwszego karnego było wielkim zaskoczeniem.Cytat:
Napisał Sztywny ->
Spain - Victor Tomas ( Cannelas or Rivera )
- Slovenia - Dragan Gajic
- Belarus - Siarhei Rutenka
- Croatia - Ivan Cupic
- Bosnia and Herzegovina - Karacic Ivan
- FYR Macedonia - Kiril Lazarov
- Austria - Szilagy Viktor
- Tunisia - Jallouz Wael
- France - Nikola Karabatic(Jolie,Gougie,Fernandez)
- Sweden - Kim Andersson(Ekberg)
- Czech Republic - Filip Jicha
- Iceland - Palmarsson (Sigurdsson)
- Denmark - Eggert
- Poland - Lijewski( B,Jurecki )
jeśli ktoś ogarnięty może zweryfikować tą listę to będę wdzięczny
Jakiś nieogar to pisał.
Hiszpania to ofc Canellas. W Polsce to nie wiem skąd on wziął Lijka. On nigdy karnych nie wykonuje. Powinno być Jurecki(Daszek). Palmarsson też nie podchodzi w pierwszej kolejności do 7-mki, tylko Sigurdsson. W Danii Eggert(Lindberg). W Szwecji na pewno nie Kim w pierwszej kolejności, a Ekberg, bądź Petersen.
Już nie chce się pastwić,ale z Białorusią gra SŁOWENIA.Nie jestem wielkim znawcą.
Słowacja - Białoruś over 61 1,884
Tak naprawdę wynik podobny jak w meczu Białorusi z Hiszpanią nie byłby tutaj zdziwieniem. Słowacja jak wiemy lubi grać szybko, szeroki skład.
Według przepisów ta czerwona kartka nie skutkuje zawieszeniem w kolejnym meczu - wiadomo sędziowie mogą za kasę wszystko wymyślić. Ale żeby nie mógł zagrać musiałoby być opisane w protokole tego spotkania, a taki opis się nie znalazł - protokół na stronie federacji, a nie mistrzostw. Jesteśmy w Katarze można wszystkiego się spodziewać ????Już nie chce się pastwić,ale z Białorusią gra SŁOWENIA.
A jeśli już jesteśmy przy tym meczu to jak to jest w końcu Siarhiej Rutenka zagra czy nie? Bo to kluczowa kwestia,oficjalnej stronie mistrzostw nie wierzę ,bo tam w składzie Czech był wczoraj cały mecz Jícha(dopiero po zakończeniu wyrzucili go ze składu), a Polska co chwilę miała inną flagę.
Na stronie stsu wszystkie mecze można oglądać za darmoPytanie z innej beczki. Gdzie wy oglądacie mecze MŚ w Katarze? Byłem do wczoraj przekonany, że wszystkie mecze ma TVP i będą lecieć na necie, a tu totalny klops. Chodzi też aby jakość była dobra bo to nie piłka nożna. Tu gra jest bardziej dynamiczna.