matex
Użytkownik
sorry no to możesz nam w takim bądź razie przyznac po 1 pkt....W grupie są remisy...
... n/c ...
matex34 3:3 HouseKloc
sorry no to możesz nam w takim bądź razie przyznac po 1 pkt....W grupie są remisy...
... n/c ...
I kiedy zagracie ? Bo widzę, że w innym turnieju nie ma problemu na rozegranie i zagrałeś 2 meczyki Więc nie widzę przeszkód żeby rozegrać i ten ... To, że nie masz formy i Ci nie idzie nie uprawnia Cię do tego żeby przekładać mecze ... No sorki młody .... Jak się bawić to fair i w terminie Dobrze było by już to rozegrać bo niektórzy czekają na NEW EDITIONWybaczcie, ale ten week mam jakiś ciężki, sam nie wiem czemu. I proszę o przedłużenie terminu. Postaram się zagrać szybciej, ale ciężko będzie.
Po 1. nie patrze na to czy mam forme czy nie... jak sam napisałeś jak mam sie bawic to fair.I kiedy zagracie ? Bo widzę, że w innym turnieju nie ma problemu na rozegranie i zagrałeś 2 meczyki Więc nie widzę przeszkód żeby rozegrać i ten ... To, że nie masz formy i Ci nie idzie nie uprawnia Cię do tego żeby przekładać mecze ... No sorki młody .... Jak się bawić to fair i w terminie Dobrze było by już to rozegrać bo niektórzy czekają na NEW EDITION