>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MiniTour -> Edition: 2st [ZapisY -> 05.01.2008 21:30]

drago 108

drago

Użytkownik
Grupa A
sawas | 2 | 3-2 | 4 |
HouseKloc | 2 | 4-4 | 2 |

matex34 | 2 | 4-5 | 1 |
Grupa B

Patrolinho | 1 | 1-0 | 3 |
Drago | 0 | 0-0 | 0 |
pawlikn | 1 | 0-1 | 0 |

Ustalmy, że termin do soboty...

drago 108

drago

Użytkownik
Grupa A
sawas | 2 | 3-2 | 4 |
HouseKloc | 2 | 4-4 | 2 |

matex34 | 2 | 4-5 | 1 |

Grupa B

Drago | 2 | 5-1 | 4 |
Patrolinho | 2 | 2-1 | 4 |

pawlikn | 2 | 0-5 | 0 |

PÓŁFINAŁ
sawas - : - Patrolinho
Drago - : - HouseKloc
Termin: 16.01.08
Liczba meczy: 1

drago 108

drago

Użytkownik
Wybaczcie, ale ten week mam jakiś ciężki, sam nie wiem czemu. I proszę o przedłużenie terminu. Postaram się zagrać szybciej, ale ciężko będzie.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Wybaczcie, ale ten week mam jakiś ciężki, sam nie wiem czemu. I proszę o przedłużenie terminu. Postaram się zagrać szybciej, ale ciężko będzie.
I kiedy zagracie ? Bo widzę, że w innym turnieju nie ma problemu na rozegranie i zagrałeś 2 meczyki ;) Więc nie widzę przeszkód żeby rozegrać i ten ... To, że nie masz formy i Ci nie idzie nie uprawnia Cię do tego żeby przekładać mecze ... No sorki młody .... Jak się bawić to fair i w terminie ;) Dobrze było by już to rozegrać bo niektórzy czekają na NEW EDITION ;)

drago 108

drago

Użytkownik
I kiedy zagracie ? Bo widzę, że w innym turnieju nie ma problemu na rozegranie i zagrałeś 2 meczyki ;) Więc nie widzę przeszkód żeby rozegrać i ten ... To, że nie masz formy i Ci nie idzie nie uprawnia Cię do tego żeby przekładać mecze ... No sorki młody .... Jak się bawić to fair i w terminie ;) Dobrze było by już to rozegrać bo niektórzy czekają na NEW EDITION ;)
Po 1. nie patrze na to czy mam forme czy nie... jak sam napisałeś jak mam sie bawic to fair.
Po 2. zagrałem w tym tygodniu dosłownie 2 mecze... mało czasu.
Po 3. miałem kilka chwil na rozegranie spotkania, ale Housa nie było.
Po 4. postaram sie jeszcze dzisiaj zagrać (mimo, że pół przytomny jestem) albo jakoś jutro rano.
Po 5. Pozdrawiam ????

drago 108

drago

Użytkownik
PÓŁFINAŁ
sawas 1 : 0 Patrolinho
Drago 4 : 3 HouseKloc
FINAŁ
sawas - : - Drago
o 3 Miejsce
Patrolinho - : - HouseKloc

Termin:
22.01.08
Liczba meczy: 1

drago 108

drago

Użytkownik
FINAŁ
sawas 3 : 2 Drago

No gdyby nie choroba mogło być lepiej. Dobry meczyk...
Czekamy, więc na mecz o 3 miejsce...
Patrolinho i HouseKloc zagrają o dobre rozstawienie już w 3 edycji turnieju, która będzie prowadzona również przeze mnie.

drago 108

drago

Użytkownik
Finaliści i zwycięzca meczu o 3 miejsce mogą w tym temacie potwierdzić swój udział w 3 edycji turnieju.
Mogę powiedzieć, że w 3 edycji będziemy mogli grać tylko drużynami do 4 gwiazdek włącznie.

Do góry Bottom