Jakby ktoś do mnie pisał takim językiem, to po pierwszym zdaniu bym mu konto zablokował... na amenkręcą ostro. oto zapis z rozmowy sprzed chwili
Oni nie są tam od tego zeby ucinac sobie miłe pogawędki tylko żeby robić co do nich należy...Jakby ktoś do mnie pisał takim językiem, to po pierwszym zdaniu bym mu konto zablokował... na amen
napisałem do nich bez grzecznosci bo na takową nie zasłuzyli.to nie jest moja pierwsza rozmowa z nimi.a po zatym czemu mam byc dla nich miły? od tygodna nie wyplacaja hajsu fakt ze darmowy ale skoro go dali to powinni wyplacic.ile czasu juz poswiecilem na te rozmowy z nimi na live chat wiec nie dziw sie ze niejestem dla nich tak uprzejmy jak dla pani w sklepie spozywczymJakby ktoś do mnie pisał takim językiem, to po pierwszym zdaniu bym mu konto zablokował... na amen
jesli oni kreca to i ty spróbuj. powiedz im ze robiles depozyt przez mooneybookers. i chcesz odzyskac swoja kase.Danitsja: You have never make a purchase with your money bookers account in order for us to have your Money bookers account registered with us
Danitsja: In order for your Money bookers account to be registered with us ,you will need to make a purchase using this method first
krecą jak ch..
pisałem wcześniej że odemnie chcieli depozyt to chyba jasne że odwas też będą chcielia chcieli skany od ciebie? a juz doczytalem ze wyslales. to walek jawny .wczesniej o depo nic nie mowili.
dają potwierdzam czekałem 24 h i nie było .Zagadałem na chacie babka dała mi tylko Piątaka którego przegrałem.... Po paru godzinach przyszedł mail a tu niespodzianka $10Trzeba było nie grać tylko czekać...
Dają jeszcze ta kase wogule?
to jest wiadomo! a gdzie wypłacicie bez depozytu z bonusowych pieniędzy?? przecież depozyt musi być w celu potwierdzenia danych i w każdym kasynie tak jest!Pamiętajcie nie wypłacicie bez depozytu!!!
Jak nie jest wiarygodne jak musisz wyslac skan dowodu, zeby zweryfikowac konto? :-?depozyt to nie potwierdzenie danych, bo moneybookers nie jest wiarygodne i mozna je zalozyc w kilka min, w dodatku po co skany ?
depozyt to nie potwierdzenie danych, bo moneybookers nie jest wiarygodne i mozna je zalozyc w kilka min, w dodatku po co skany ?
założyć w kilka min można, ale jeśli chce sie przeprowadzać transkacje w internecie to trzeba miec zweyfikowane konto MB naprzykład wysyłając skany rób rejestrując konto bankowe wiec nie pisz bzdur.