Wine poności cache. U tych, którzy nie wymuszą odświezenia to nie będzie się wyświetlać.Dokładnie tak jak u Ibisa nadal ikonki nie działają, jak to jest że jednym działa innym nie hmm ?
A moge wiedziec w jakim celu takie informacje sa potrzebne userowi, ktory dopiero co zalozyl nowe konto i w pierwszych wiadomosciach docieka o sklad ekipy tego miejsca? ???? Taka wiadomosc nie jest Ci potrzebna do udzielania sie na forum.Nie pytałem kto ostatnio poszerzył grono administracji, tylko kto jest teraz głównym adminem? Czyli do kogo należy ostatnie słowo w przypadku wprowadzania kluczowych zmian na forum?
Spróbuj wyczyścić dane przeglądania. Możliwe też, zę Cloudflare uznał Twój IP za spam i nie pozwala na dostęp do zasobów.Odświeżanie nic nie daje, próbowałem nawet DNS zresetować, proponuję znaleźć jeszcze inne rozwiązania
W przypadku gdy decyduję się na założenie konta na danym portalu, wolę na samym początku upewnić się kto jest odpowiedzialny za to miejsce. To chyba normalne, że np żyjąc w danym kraju wiemy jaki ośrodek decyzyjny podejmuje istotne z naszego punktu widzenia decyzje.A moge wiedziec w jakim celu takie informacje sa potrzebne userowi, ktory dopiero co zalozyl nowe konto i w pierwszych wiadomosciach docieka o sklad ekipy tego miejsca? ???? Taka wiadomosc nie jest Ci potrzebna do udzielania sie na forum.
Wielkie dzięki. Naprawdę nie wiem dlaczego tak trudno uzyskać tu taką informację.reina17 głównym jest xsebax
Zrobiłem tak jak mówisz i niestety dalej nic.Wine poności cache. U tych, którzy nie wymuszą odświezenia to nie będzie się wyświetlać.
::zoltakartka:???? Można spróbować CTRL+F5, CTRL+R na tej stronie (aktualnie na któej to czytacie).
Wyatarczy kliknac na nazwę tematu a zostaniesz przeniesiony do ostatniego nieprzeczytanego postu.Może warto by przywrócić linki do ostatniego postu? (załącznik)
Wszystkie powiadomienia? Czy tylko te dotyczące obserwowanych for/tematow?Jak zablokować powiadomienia, tak aby nie przychodziły na e-mail ?
Podpinam się pod pytanie, bo mam ten sam problem.Jak zablokować powiadomienia, tak aby nie przychodziły na e-mail ?