Kilka uwag ode mnie, nie pretensje, tylko zwracam uwagę na małe błędy.
1 - Reputacja chyba coś kuleje, od momentu przełączenia się na nowy soft dostałem parę punktów a liczba dalej jest taka sama.
2 - Logo forum tylko w lewej połowie jest odnośnikiem do strony głównej. W dzisiejszych czasach już chyba każdy jest przyzwyczajony, że całe kliknięcie na logo przenosi na główną. Tutaj tylko połowa po lewej stronie.
3 - Czy belka z nazwami buków w logo nie jest trochę nieaktualna? Mam znajomego, który może edytować Wam to za darmo z mojego polecenia. Bo obecność Tobet czy
BetClick (stara nazwa) trochę razi
4 - Emotki. Nowe nie znaczy lepsze. Ja od lat jestem przywiązany do znanego ???? i innych klasyków które były na starej wersji forum. Nowości, wiadomo, trzeba iść do przodu, ale to co sprawdzało się idealnie powinno zostać. Obecne emoty średnio wyglądają i dopiero po bliższym przyjrzeniu się widać, że to coś więcej niż żółte kółko
Trochę trudno się przyzwyczaić, ale wiadomo, że nie można tkwić przez lata w tym samym, szczególnie jeśli chodzi o internet i zmiana była nieunikniona. Przemo odszedł do lamusa, VBulletin też musiało to spotkać