cytat z dnia 16 kwietnia 2019 18:15 przez waldi1979
Dobrze rozumiesz, więc nie rozumiem po co ta ironia w dalszej części wypowiedzi. W poście informującym o wprowadzeniu pisze jak tego używać, jeżeli będziesz się do tego stosował to wszystko będzie działać. Kilka rzeczy działa inaczej niż na starym forum, ale do tego trzeba się po prostu przyzwyczaić, hejtowanie każdej wprowadzonej zmiany nic Wam nie da, tym bardziej, że są to ciągle te same osoby, którym z góry wszystko przeszkadza, to samo było gdy zmienialiśmy szatę graficzną na starym forum, po niej też było wielu przeciwników, że stare było lepsze, a w nowej wszystko złe, dziś pewnie większość z tych osób nie akceptuje nowej wersji twierdząc, że stara była idealna. Dajcie nam pracować, a za jakiś czas to samo będziecie mówić o aktualnej wersji forum.
Pocieszę Was, to mój ostatni wpis w tym temacie więc jednego "hejtera" macie mniej. Zamiast się tu udzielać pójdę poczytać kolejne wpisy tomcioomena, ot taka nowa meta forum której nie da się obejść.
W tym temacie udziela się kilka osób, bo widocznie jeszcze im się chce. Pewnie zauważyłeś/zauważyliście, że zdecydowanie więcej osób napisało o funkcjonalności/ przejrzystości forum w działach tematycznych, w których się udzielali a następnie "zniknęli" z forum. W większości nie były to przypadkowe osoby, a takie które jeszcze coś wnosiły do jego życia. Rozumiem, że takie osoby są lepsze, bo siedzą cicho i się nie udzielają. Jasne, nie liczy się ilość tylko jakość. Obecnie stracone zostało i jedno i drugie. Ważne, że wpisy w konkursach się zgadzają i ktoś jest zadowolony.
Mówisz, że są tu sami "hejterzy". Tylko czemu Wy nie potraficie się przyznać, że wypuściliście niefunkcjonującego bubla, bo inaczej aktualnego stanu rzeczy nie można nazwać inaczej w porównaniu ze starą wersją.. Być może w domyślnej wersji będzie ok, ale obecnie nie jest ono w niczym lepsze od starego forum (no, ewentualnie to bezpieczeństwo o którym ciągle mówicie, jednak dla przeciętnego użytkownika jest ono najmniej znaczącą rzeczą), a większość funkcjonalności jeżeli już jest to korzystanie z nich jest utrudnione. Chyba nie tak powinny działać innowacje. Nie mam pojęcia jaki macie model biznesu (jeżeli w ogóle macie cokolwiek określonego) ale w żadnym standardzie nie powala się na wprowadzenie na rynek takiego produktu. Jeżeli się już to zrobi, wypadałoby w jakikolwiek sposób to uzasadnić, szczególnie jeżeli jest się/chce się być lidem na swoim rynku.
Tym ciekawsze jest to, że o większości rzeczy które były tutaj pisane mówicie, że wiedzieliście wcześniej. Skoro już (jeszcze?) jesteście największym forum to mając świadomość tak wielu niedociągnięć wypuszczenie takiego produktu na rynek wizerunkowo jest mega słabe. Rozumiem, że wynikało to z uwarunkowań biznesowych, ale skoro szło przełożyć otwarcie forum o tydzień to widocznie szło ugrać coś więcej.
Tyle ode mnie, bo i tak usłyszę że jestem hejterem i powinienem się przyzwyczaić (pewnie, przecież do wszystkiego można się przyzwyczaić
)) albo czekać na końcową wersję. Bez odbioru