mjaurvcein
Użytkownik
Coś nie pyka. Jak w to pole dodać użytkownika jak po wpisaniu "Tomciomen" pokazuje brak wyników.
cytat z dnia 17 kwietnia 2019 15:26 przez mjaurvcein
Coś nie pyka. Jak w to pole dodać użytkownika jak po wpisaniu "Tomciomen" pokazuje brak wyników.
Dla potomnych - wielkość liter ma znaczenie dla tej wyszukiwarki
cytat z dnia 17 kwietnia 2019 17:36 przez jozzy22
Po tych.zmianach dość często pokazuje mi się coś takiego:
Error 502
Bad gateway
Po kilku minutach forum działa normalnie
cytat z dnia 17 kwietnia 2019 17:59 przez coinspinner
cytat z dnia 17 kwietnia 2019 17:36 przez jozzy22
Po tych.zmianach dość często pokazuje mi się coś takiego:
Error 502
Bad gateway
Po kilku minutach forum działa normalnie
Sorry, nasza wina, każdorazowa aktualizacja forum pokazuje na kilka sek stronę 502, będziemy starać się wykonywać aktualizację w godzinach, kiedy jest najmniejszy ruch na portalu.
cytat z dnia 2 kwietnia 2019 11:10 przez kuba72
Prowadzę sobie temat w dziale kupony. Przywiązywałem wagę do wyglądu strony. I proszę tak to od wczoraj wygląda: https://forum.bukmacherskie.com/temat/95930-malo-efektownie-ale-efektywnie/?page=36 . Dodam, że wcześniejsze posty też tak nie wyglądały, zostały z automatu "skompaktowane", ale i tak strona wyglądała bez porównania lepiej. Teraz jest totalny chaos i nie wiem czy to zasługa nowego forum czy ja może robię coś nie tak, ale wczoraj na czacie admin sam stwierdził, że jest nie halo.
Pokrótce:
1. nie mogę w dowolny sposób wpisać tekstu np. linijka pod linijką bez odstępu lub zrobić dowolnej wielkości odstęp (2,3 czy ile tam spacji). Teks ustawia sie z automatu po kolei z odstępem 1 spacji, dlatego wszystko się zlewa.
2. do tej pory podając kupony, wybrane mecze kopiowałem z livescore i potem bez problemu edytowałem. Teraz wkleja mi się cała tabelka z ramkami, z godzinami rozpoczęcia i nie mogę nic z tym zrobić. Pozostaje wklepywanie ręczne.
Podbijam temat - do tej pory nic się nie zmieniło.
cytat z dnia 25 kwietnia 2019 21:13 przez waldi1979
Wychodząc na przeciw oczekiwaniom użytkowników w działach: Kupony ze Statystykami oraz Kupony postanowiliśmy przywrócić pełną listę bukmacherów, z których można podawać typy w swoich tematach oraz zwiększyć zakres stawek do poziomu 1j-100j, pozostałe wytyczne pozostają bez zmian.
- Regulamin działu Kupony ze Statystykami
- Regulamin działu Kupony
Do końca kwietnia jest czas na oswojenie się z wprowadzonymi zmianami, a od 1 maja będziemy już wymagać stosowania się do nowych wytycznych.
cytat z dnia 27 kwietnia 2019 17:09 przez jozzy22
Pamiętacie o czyszczeniu poczty?
cytat z dnia 27 kwietnia 2019 20:13 przez naspokojnie
Widzę, że dużo osób narzeka tutaj na wygląd forum, czy jest możliwość abym zobaczył (z ciekawości) jak wyglądało wcześniej ?
cytat z dnia 27 kwietnia 2019 20:13 przez naspokojnie
Widzę, że dużo osób narzeka tutaj na wygląd forum, czy jest możliwość abym zobaczył (z ciekawości) jak wyglądało wcześniej ?