cytat z dnia 11 maja 2019 17:17 przez egreg
Jak pisze się post, robią się podwójne odstępy między wierszami.
cytat z dnia 11 maja 2019 14:23 przez mjaurvcein
Jakie dane statystyczne Ci podpowiadają, że tylko promil użytkowników uważa to nowe forum za słabsze od starego? Może zróbcie ankietę (tylko uczciwa a nie taka rodem z zsrr) i dowiecie się jaki promil (hehe) uwaza podobnie jak Prezes.
cytat z dnia 12 maja 2019 13:51 przez adamo80
Cały czas mam problem z logowaniem ! Poprawnie zmienione hasło, a nie jestem w stanie na nie wejść po wylogowaniu. Muszę kliknąć na "nie pamiętam hasła" po czym resetuję na dokładnie to samo co było wcześniej i tak w kółko. Sprawdźcie logi i w czym problem.
cytat z dnia 12 maja 2019 11:45 przez quantum
Jak w danym temacie poruszać się dalej/wstecz ? Bo wyświetlają mi się stare posty a chciałbym najnowsze albo jedne z nowszych ?
Wcześniej to były klasyczne strzałki (lub numer podstrony) a teraz ?
cytat z dnia 12 maja 2019 14:08 przez waldi1979
cytat z dnia 12 maja 2019 13:51 przez adamo80
Cały czas mam problem z logowaniem ! Poprawnie zmienione hasło, a nie jestem w stanie na nie wejść po wylogowaniu. Muszę kliknąć na "nie pamiętam hasła" po czym resetuję na dokładnie to samo co było wcześniej i tak w kółko. Sprawdźcie logi i w czym problem.
wszystkie Twoje nieudane próby logowania wynikają z tego, że wpisywałeś Adamo80 z wielkiej litery, może masz zrobioną zakładkę, przy poprawnym loginie z małej litery wszystkie próby są udane, więc to nie wina hasła, a błędnie wpisanego loginu.
cytat z dnia 12 maja 2019 15:16 przez gy_gy_craveel
licznik wyswitlen nie dziala - albo jest mocno opozniony
cytat z dnia 13 maja 2019 09:14 przez casuals
Czy forum zmieni wygląd na normalny czy będzie taka padaka jak teraz ?
cytat z dnia 13 maja 2019 10:20 przez coinspinner
cytat z dnia 13 maja 2019 09:14 przez casuals
Czy forum zmieni wygląd na normalny czy będzie taka padaka jak teraz ?
Będzie taka padaka jak teraz, z zastrzeżeniem, ze tę padakę będziemy zmieniać nalepszegorsze.