Ba mysle ze mozna by to puscic system 2z8 czy 3z8 na przeciwstawne typy bo kursy na nie to w wiekszosci 3.00-5.00 ????Zawsze kibicuję takim wariatom ???? Przy poprzednich kuponach trzymałem kciuki, ale z powyższą taśmą nie masz szans. Chyba nawet nie wiesz w co się wpakowałeś i nie mam tutaj na myśli ilości spotkań, kursów itd. ale twoje wybory przy tym kuponie są bardzo złe.
Lens, Torino, Celta to raczej spodziewane niespodzianki, 3 ewidentne miny na ten weekend, a ty władowałeś wszystkie 3 ???? Atletico z Realem w LM też może zrobić niespodziankę. Napoli w LE ma taką zaliczkę bramkową, że może przegrać 0:2 i przechodzi dalej.
Właściwie to dla jaj wezmę sobie te typy, których nie odrzuciłem i też puszczę tasiemkę żeby o tym nie zapomnieć. https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=OTk5MDI1MTExNjU4ODYwMDpxf2Pz%2BvIY372mIgo%3D&kind=MAIN
A tak naprawdę to jedyny typ do grania to ten Bayern.
@Tyche>>>a kto temu winien?Najpierw sprowokowales klotnie,pozniej zaczales sie chwalic jaki z ciebie super typer,na koniec sam wyznaczyles....sobie kosmiczny cel by doprowadzic do pojedynku z edi8.I jakos droga do tego pojedynku coraz dluzsza...A ze ludzie chwalipiet nie lubia to...pijesz piwo ktore sam uwarzyles????