@@@ Edi8 a tak swoją drogą to Ty od dłuższego czasu nic nie pokazałeś konkretnego na tym forum
:grin: ???? :wink: :grin: ???? :wink:
@Tyche, z tym poczuciem humoru to powinieneś karierę jako klown w cyrku robić - bo coraz lepsze numery tu odstawiasz.
Zanim wygrałem ten
konkurs, to byłem tam także na pudle - na 3. miejscu ????
A zatem odszedłem od takich zabaw dopiero po głównej wygranej w ostrej konkurencji z 13380 rywalami z całego świata - stąd płynie chyba wniosek, że moje typerskie doświadczenie wraz z czasem raczej rosło a nie malało.
Tak zupełnie na marginesie, ale w odniesieniu do mego własnego grania: zacząłem grać na jesieni 2001 i debiut w Totolotku miałem taki, że jak ostatni bukmacherski leszcz zagrałem na 2 kuponach po 300zł po kilka zdarzeń, powtarzając na obu ten sam typ uznany przeze mnie za "pewny" ????
Gdy wczoraj zobaczyłem tu na forum (a nawet w tym wątku) typowanie pewnego typera, który zrobił to samo co ja 14 lat temu, czyli ten sam elementarny błąd - to tylko się uśmiałem na wspomnienie mojej debiutanckiej gry, w której na obu kuponach weszło prawie wszystko - oczywiście za wyjątkiem "pewniaka".
I tak sobie o tym typerze pomyślałem: gdzie Ty dzieciaku jesteś na tej drabinie mającej 33 szczeble...
Bo jesteś dokładnie tam, gdzie ja byłem 14 lat temu!