>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mega Promocja w Winmasters - Bonus 100% aż do 250PLN na start!

Status
Zamknięty.
W 84

winmasters

Użytkownik
Mam pytanko. Czy Winmasters wystawią ofertę na College Football ??? Zaczynają się &quot;Bowle&quot; i aktualnie nie widzę tych meczy w ofercie. Jest szansa, że się pojawią ??

Thx za odp i pozdrawiam.
Firma Winmasters planuje poszerzać swoja ofertę zakładów. Prawdopodobnie wkrótce pojawi się oferta zdarzeń na Bowle.

W sprawie wpłat i wypłat to trwają zaawansowane rozmowy z firmą Skrill na temat wprowadzenia lokalnych walut, w tym PLN.
Na ten czas obniżyliśmy wysokość opłaty za wypłatę z 3% do 0,5%.

pagni 138

pagni

Użytkownik
Firma Winmasters planuje poszerzać swoja ofertę zakładów. Prawdopodobnie wkrótce pojawi się oferta zdarzeń na Bowle.

W sprawie wpłat i wypłat to trwają zaawansowane rozmowy z firmą Skrill na temat wprowadzenia lokalnych walut, w tym PLN.
Na ten czas obniżyliśmy wysokość opłaty za wypłatę z 3% do 0,5%.
A co z wpłatami ? chcąc przelać do Was 250 zł a później z konta głównego przerzucić 250 zł na konto zakładów to ile muszę dopłacić ?

ulatek 2,5K

ulatek

Użytkownik
A ja mam pytanie do supportu.Mianowicie w sobote wyslalem dokumenty do weryfikacji otrzymalem maila, ze zgloszenie zostalo przyjete i ze konsultant sie odezwie i do dzis cisza zero odpowiedzi.Wczoraj ponowilem maila i ta sama informacja.I dalej cisza

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
Jak to mozliwe ... wplacilem 250 zl, dostalem na gre rzekomo 499 zl z groszami, nie pamietam dokladnie ile. Postawilem 2 zaklady po 100 zl, jeden nie wszedl, drugi wszedl po kursie 2,02 czyli teoretycznie powinieniem miec w granicach ~500 zl, a mam tylko 493,29. Potracana tez jest kasa przy rozliczaniu kuponu ?! Az taka parodia sie tam dzieje ?

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Jak to mozliwe ... wplacilem 250 zl, dostalem na gre rzekomo 499 zl z groszami, nie pamietam dokladnie ile. Postawilem 2 zaklady po 100 zl, jeden nie wszedl, drugi wszedl po kursie 2,02 czyli teoretycznie powinieniem miec w granicach ~500 zl, a mam tylko 493,29. Potracana tez jest kasa przy rozliczaniu kuponu ?! Az taka parodia sie tam dzieje ?
Wg mnie ten 1 kupon miales cos mniejszy kurs niz 2,0 stad taka roznica policz to dobrze i potem pisz na forum.....Jakbym mial twoja historie zakladow moglbym to sprawdzic ja z rozliczeniem u nich nie mialem problemow!
Najlepiej wrzuc screena

pagni 138

pagni

Użytkownik
A jak przelewałeś te 499 z groszami z konta głównego na konto zakładów to zabrali ci coś ?

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Z konta glownego przelewasz 250 i dopisuja ci bonus prawie 250 bez ok 6 groszy cos takiego.....i nic nie zabieraja.Koles wg mnie cos zle policzyl niech pokaze screeny zakladow to sami policzymy....

Otrzymane punkty reputacji: +2
S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
No prosze bardzo, niestety nie mam screena, ze przed postawieniem zakladow mialem 499 z groszami, no ale musicie mi wierzyc na slowo. http://zapodaj.net/b6a3cfe799fa6.jpg.html
http://zapodaj.net/f62436039ad5b.jpg.html
Wiec gdzie reszta ?
Chyba wiem czemu tak wyszlo....Bo bonus jest brany w walucie euro mimo iz grasz w pln i na podstawie przelicznika wyszlo ci ok 10zl mniej....Moge sie mylic oczywiscie bo ja tam nie pracuje ale tak moglo byc najlepiej spytaj support??
e-mail [email protected] ewentualnie pisze po angielsku bez tego pl przed znakiem@ to ci odpowiedza ale wydaje mi sie ze tak jest faktycznie dziwna sprawa ja tak nigdy nie mialem a robilem obrot starym bonusem na sume prawie 9k!!!

krisbarca_92 481

krisbarca_92

Użytkownik
I znowu ta sama sytuacja ... 493 na koncie - puszczone 2 kupony po 100 zl kazdy i na koncie 291. Winmasters mozesz to jakos logicznie wytlumaczyc? ...

P 0

probettor

Użytkownik
Jak w końcu wygląda sytuacja z opłatami związanymi z wnoszeniem depozytu w Winmasters? Czy bardziej opłaca się wybrać jakąś konkretną metodę wpłaty (np. karta kredytowa), żeby uniknąć jakichś ukrytych/dodatkowych opłat?

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Przed przystąpieniem do skomponowania zwycięskiego kuponu, gracz nie może umieścić stawki wyższej niż jego inicjalny depozyt. Kwota bonusu nie może być postawiona wspólnie z depozytem jako jedna stawka łączna
Co to znaczy w praktyce?
Max stawka każdego zakładu &lt; kwota depozytu?

S 440

straszaksam

Użytkownik
Co to znaczy w praktyce?

Max stawka każdego zakładu &lt; kwota depozytu?
Ja to rozumiem tak, że przykładowo wpłacasz 250zł i dostajesz drugie tyle jako bonus - masz 500zł.

Teraz maksymalny zakład jaki możesz postawić to 250zł, bo taki był Twój depozyt. Dopiero później możesz kolejne 250zł z bonusu.
No i oczywiście po obrocie można już grać &#39;normalnie&#39; ;)

naajlepszyy 13

naajlepszyy

Użytkownik
Czyli nie można wpłacić 250 - mieć 500... i zagrać od razu za 500 po kursie 1.8 na EW 900 i w razie wygranej 900 po kursie 1.8 na EW 1620 zł?

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
3% tj min co pobieraja kwoty od 3 tys jest 2% a od 6 tys chyba 1% ja widze ze na koncie mam to nadal....w mayplay dla przykladu jest ponad 4% plus jakas oplata 1,22 nie wiem za co....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom