krisbarca_92
Użytkownik
Jesli zalozylem konto miesiac, nic nie wplacalem do tej pory to moge jeszcze skorzystac z bonusu 100% do 250 zl ?
Tak, możesz skorzystać z bonusuJesli zalozylem konto miesiac, nic nie wplacalem do tej pory to moge jeszcze skorzystac z bonusu 100% do 250 zl ?
Tak, na obecną chwilę promocja trwa do końca roku 2014.Promocja 100% do 250 PLN jest tylko do końca bieżącego miesiąca ?
Jest, oferta może pojawić się kilka godzin przed spotkaniami.PHL jest w ofercie tego bukmachera?
Skąd ta kwota 59,56 euro skoro Pan ma w Winmasters oraz na Skrill walutę w PLN?
Zabierze Ci sumę jaką wypłacisz ...... ????O co chodzi z tymi przewalutowaniami? Jak mam Skrilla w PLN i konto w tym buku tez zaloze w PLN to cos mi zabierze kasy przy wplacie lub wyplacie?
Chciałem przelać 250 zł przez skrill wchodzę w odpowiednią zakładkę wpisuję 250 zł i tuż przed otwarciem okienka skrill pojawia się napis zostanie pobrana kwota 59,56 euro !!!!! Więc na razie wstrzymałem się i poszedłem do konkurencji tam napisałem 222 zł i 222zł przelało ze skrilaJest, oferta może pojawić się kilka godzin przed spotkaniami.
Skąd ta kwota 59,56 euro skoro Pan ma w Winmasters oraz na Skrill walutę w PLN?
No wlasnie nas tez to dziwi ... mam podobna sytuacje, mialem wplacic, ale ostatecznie zrezygnowalem bo nie bede placil prawie 10 zl za nic praktycznie ...Skąd ta kwota 59,56 euro skoro Pan ma w Winmasters oraz na Skrill walutę w PLN?
Hmm cisza w temacieNo wlasnie nas tez to dziwi ... mam podobna sytuacje, mialem wplacic, ale ostatecznie zrezygnowalem bo nie bede placil prawie 10 zl za nic praktycznie ...