Nie rozumiem, pytam się babki przed założeniem konta czy moje konto obowiązuje promocja na cash back, oczywiście bez problemów, owy cash back dostałem wczoraj wieczorem, grałem sobie za niego bez problemów wszystko było, okej do 10, dostałem maila że niestety musimy Ci odebrać bonus i wszystkie z nim wygrane ponieważ Pańskie konto Z przykrością informuję, że nie przysługuje Ci możliwość skorzystania z Oferty Powitalnej, z uwagi na to, że Twoje konto powiązane jest z innym, na którym wykorzystano tę promocję. Bonus , a także wygrane z niego pochodzące zostały skonfiskowane, zgodnie z postanowieniami naszego regulaminu.
Pragnę przypomnieć, że przyznanie tego bonusu lub jakiejkolwiek innej promocji pozostaje w wyłącznej gestii Expekt.com. Ważne jest również, aby pamiętać, że jeden bonus przypada na jedną osobę jedno gospodarstwo domowe, jeden komputer i adres IP. Zachęcamy do zapoznania się z regulaminem dotyczącym ‘Promocji Sportowych’ mam osiedlowy internet, nie rozumiem o co im chodzi, jak z nimi wygrać zeby zwrócili mi kase ?