W przypadku wygranej - nie wiem, w przypadku przegranej nie - grałem na Ghane w meczu z Portugalią ,wieczorem się nie logowałem,rano kasa była z powrotem .Wypłata zlecona i zaakceptowana, na koncie jeszcze nie ma,no ale jest weekend.Także promocja wygląda jak najbardziej ok.Witam, czy w przypadku a) wygranej, b) przegranej przed wyplata potrzebny jest obrot?
a) nieWitam, czy w przypadku a) wygranej, b) przegranej przed wyplata potrzebny jest obrot?
tydzien temu wplaciłem 200 zł, zagrałem - wygrałem coś koło 600, wyslalem zdjęcia dowodu z obu stron, zleciłem wypłate i w ciągu 3 dni roboczych kasa wpłyneła na konto, nie mam nic do tego bukaCzy ktoś z was także miał problemy z wypłatami z expekta? Poleciłem dwóm znajomym tego bukmachera, zagrali. Jeden znajomy postawił 200 zł, zakład nie wszedł, otrzymał z powrotem kase (cashback) i zlecił wypłatę w niedzielę, tydzień temu (!), pieniądze do tej pory nie dotarły. Drugi znajomy wygrał około 900 zł, zlecił wypłatę we wtorek tydzień temu i także do tej pory nie ma pieniędzy. Tym bardziej nie rozumiem tej sytuacji ponieważ mi na moje konto w mBanku pieniądze z expekta docierały w ciągu 2 dni góra, a na ich konto w ING idzie już tyle czasu.
Napisze krotko jesli masz zmienne ip i wyczyszczone cookies powinno przejsc...Ale jesli stale to lepiej nie kombinuj bo nawet zwrotu ci depozytu nie dadza tyle w temacie????Czy założenie konta z tego samego komputera z którego było zakładane kiedys inne konto unieważnia bonus ?
W regulaminie tak jest a w praktyce ?
Jesli założyłem konto ze swojego komputera, inny internet inne dane inna karta płatnicza to nie dostanę zwrotu ?
Ma ktoś doświadczenie ?
Za takie cos masz bana z miejsca na konto wlasciciela wyplac i tyle pytasz sie glupio jakbys nie wiedzialZmienne ip, bo przeprowadziłem sie do innego miasta.
Tylko komputer ten sam
A jak jest z przelewem zwrotnym ? Jak juz "wygram" moge zgłosić swoje konto na które juz kiedys wysylali