>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mega Promocja w Expekt - zakład bez ryzyka do 222zł (oferta bez obrotu)

P 0

prince84

Użytkownik
Witam.
Czy moim pierwszym zakładem bez ryzyka, może być obstawienie dokładnego wyniku meczu? Czy wówczas w razie przegranej zaliczam się do promocji?
I drugie pytanie: jak szybko w razie przegranej zostanie mi zwrócony cashback?
Dziękuje

bialyz 129

bialyz

Użytkownik
Dokładnie mam podobne pytanie co użytkownik kilka postów wyżej, czy jeżeli zagram np na tej promocji singla za 222zł na mecz z możliwym wynikiem 1/x/2 i postawię np X2 czyli podwójną szansę, to czy w wypadku przegranej zwrócą mi kase??

K 46

karny

Użytkownik
Czy dobrze rozumiem - wpłacam moim MasterCard&#39;em 222zł, stawiam np. na wygraną Meksyku: jak wygram to mogę sobie bez obracania wypłacić a jak przegram to dostaje z powrotem 222zł, które mogę od razu przelać z powrotem na swoje konto ? Tak prosto bez żadnych kruczków itp. ?

A 0

aigor

Użytkownik
Dobrze wygląda ta promocja na tle innych aż dziw mnie bierze że tak tutaj cicho. Przejrzałem regulamin i nie trafiłem na cokolwiek odnośnie obracaniu bonusem. Trzeba iść do operatora i wykupić własny adres IP żeby nie było potem rozczarowania podobnego do tego, które przeżyłem dzisiaj o czym wspomnę poniżej.
Tak przy okazji witam wszystkich. To mój pierwszy post. Zdenerwowałem się dzisiaj ponieważ chciałem skorzystać z cashbacku Betssona ale niestety dawno temu założyłem tam konto, czego nawet nie pamiętam (chodź mam dobrą pamięć do takich spraw), z którego w dodatku kompletnie nie korzystałem. No trudno, błąd z młodości. I to dosłownie, bo widzę, że musiałem wówczas minąć się z prawdą przy rejestracji - podałem rok urodzenia 1991 a nie 1992, a kończę w tym roku 22 lata.

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Witam, czy w przypadku a) wygranej, b) przegranej przed wyplata potrzebny jest obrot?
W przypadku wygranej - nie wiem, w przypadku przegranej nie - grałem na Ghane w meczu z Portugalią ,wieczorem się nie logowałem,rano kasa była z powrotem .Wypłata zlecona i zaakceptowana, na koncie jeszcze nie ma,no ale jest weekend.Także promocja wygląda jak najbardziej ok.

A 0

aigor

Użytkownik
Wczoraj wpłaciłem 222zł przez przedpłatę na przelewach24 ponieważ mojego banku nie było na liście ale i tak kasa doszła w kwadrans. Postawiłem na Argentynę i Niemcy. Z wypłatą nie było problemów żadnych, loguję się i jest 222 zł z powrotem. Pierwszy raz gram w internetowym bukmacherze, po meczu trochę się bałem czy całkiem nie zbankrutowałem jednak gorąco polecam.

D 0

damiannn

Użytkownik
Czy ktoś z was także miał problemy z wypłatami z expekta? Poleciłem dwóm znajomym tego bukmachera, zagrali. Jeden znajomy postawił 200 zł, zakład nie wszedł, otrzymał z powrotem kase (cashback) i zlecił wypłatę w niedzielę, tydzień temu (!), pieniądze do tej pory nie dotarły. Drugi znajomy wygrał około 900 zł, zlecił wypłatę we wtorek tydzień temu i także do tej pory nie ma pieniędzy. Tym bardziej nie rozumiem tej sytuacji ponieważ mi na moje konto w mBanku pieniądze z expekta docierały w ciągu 2 dni góra, a na ich konto w ING idzie już tyle czasu.

Z 2

ziutek11113

Użytkownik
Gadałem teraz z kobietą na czacie w expekcie, i powiedziała mi że Cashback 222zł ma być stałą promocją taką jak w betclicku, nie planują jej wycofać, więc ja osobiście zaczekam z obstawianiem tego na ligę ????
I jescze takie pytanie, czy mam jakiś określony czas na wykorzystanie tego bonusa od momentu rejestracji?

raveman 736

raveman

Użytkownik
Czy ktoś z was także miał problemy z wypłatami z expekta? Poleciłem dwóm znajomym tego bukmachera, zagrali. Jeden znajomy postawił 200 zł, zakład nie wszedł, otrzymał z powrotem kase (cashback) i zlecił wypłatę w niedzielę, tydzień temu (!), pieniądze do tej pory nie dotarły. Drugi znajomy wygrał około 900 zł, zlecił wypłatę we wtorek tydzień temu i także do tej pory nie ma pieniędzy. Tym bardziej nie rozumiem tej sytuacji ponieważ mi na moje konto w mBanku pieniądze z expekta docierały w ciągu 2 dni góra, a na ich konto w ING idzie już tyle czasu.
tydzien temu wplaciłem 200 zł, zagrałem - wygrałem coś koło 600, wyslalem zdjęcia dowodu z obu stron, zleciłem wypłate i w ciągu 3 dni roboczych kasa wpłyneła na konto, nie mam nic do tego buka

teraz czekam na zwrot kasy w betclick poniewaz przegrałem te dwie stówki. Oba buki to jedna firma wiec nie powinno byc problemu

yaszura 55

yaszura

Użytkownik
Ktoś mi powie czy mogę obstawiać tenisa, snookera, mlb czy tylko piłka nożna 1, X lub 2? Czy mogę że np Brazylia zakwalifikuje się dalej czy tylko konkretny typ na mecz? I czy mają jakieś minimum z kursów, że np zakłądy tylko &gt;1.50 kurs?

firel 142

firel

Użytkownik
Czytałem regulamin i tak sie zastanawiam.
mecz Brazylia vs Niemcy, zakład: Niemcy i BTS/ Niemcy i nieBTS
Na Expekcie Niemcy i BTS po kursie bodajze @6, a na betclic Niemcy i nieBTS po @4,8? Zakładając, że Niemcy wygrają, wygrywamy troche pieniędzy tak czy inaczej. Oczywiscie wymaga to utraty ofert cashback na obu bukach.
Można tak zagrać? Z tego co wyczytałem w regulaminach, nie powinno być z tym problemu, ale wolalbym sie upewinc

K 0

kuba112004

Użytkownik
Czy założenie konta z tego samego komputera z którego było zakładane kiedys inne konto unieważnia bonus ?
W regulaminie tak jest a w praktyce ?

Jesli założyłem konto ze swojego komputera, inny internet inne dane inna karta płatnicza to nie dostanę zwrotu ?

Ma ktoś doświadczenie ?

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Czy założenie konta z tego samego komputera z którego było zakładane kiedys inne konto unieważnia bonus ?
W regulaminie tak jest a w praktyce ?

Jesli założyłem konto ze swojego komputera, inny internet inne dane inna karta płatnicza to nie dostanę zwrotu ?

Ma ktoś doświadczenie ?
Napisze krotko jesli masz zmienne ip i wyczyszczone cookies powinno przejsc...Ale jesli stale to lepiej nie kombinuj bo nawet zwrotu ci depozytu nie dadza tyle w temacie????

K 0

kuba112004

Użytkownik
Zmienne ip, bo przeprowadziłem sie do innego miasta.
Tylko komputer ten sam
A jak jest z przelewem zwrotnym ? Jak juz &quot;wygram&quot; moge zgłosić swoje konto na które juz kiedys wysylali

S 1,1K

slukasz123

Użytkownik
Zmienne ip, bo przeprowadziłem sie do innego miasta.

Tylko komputer ten sam

A jak jest z przelewem zwrotnym ? Jak juz &quot;wygram&quot; moge zgłosić swoje konto na które juz kiedys wysylali
Za takie cos masz bana z miejsca na konto wlasciciela wyplac i tyle pytasz sie glupio jakbys nie wiedzial

K 0

kuba112004

Użytkownik
Dzieki, ale na inna osobę niż Wlasicicel mozna wypłacić ?

Numer konta moge podać inny? Np kolegi a dane innej osoby i tak przelew dochodzi po numerze konta a nie imieniu czy nazwisku

Do góry Bottom