al_capone
Gangster
Zgadza sięZ tego co pisali wyżej, to wpłacić możesz, ale wypłata musi być na konto bankowe z danymi takimi samymi jak konto w Expekt. Jeżeli źle mówie prosze mnie poprawić.
Zgadza sięZ tego co pisali wyżej, to wpłacić możesz, ale wypłata musi być na konto bankowe z danymi takimi samymi jak konto w Expekt. Jeżeli źle mówie prosze mnie poprawić.
Podbijam i może lekka edyta.Witam, mam pytanie. Mianowicie zagrałem za 50 zł zakład z telefonu na zwycięstwo w tenisa (zwrócą mi w poniedziałek stawkę, bo to pierwszy zakład). Nadal obowiązuje mnie bonus 200 zł, czyli ten darmowy zakład?
Faktycznie troszke przesada...Swoja droga jak dlugo trwa weryfikacja konta, po wyslaniu wszystkich dokumentow?Myslalem ze jak sie napisze wiadomosc do nich to od razu zwracaja te pieniadze a tu niespodzianka, trzeba najpierw wyslac odpowiednie zdjecia by zweryfikowac konto.Dowód przy twarzy jako weryfikacja... Trochę przesada.
Tylko pierwszy zakład jest refundowanyJa chciałbym zapytać - czy jeśli wpłaciłem 200zł i nie wykorzystam tego jako cashback, tz. postawie np. na tenis, to czy mogę z cashbacku skorzystać i tak; nawet mimo, że nie będzie to pierwszy zawarty zakład, ale drugi?
Nie, ale z tym dowodem to ostateczność i rzadkość w Expektjeszcze jakieś niespodzianki co do bonusu oprócz weryfikacji konta poprzez zdjęcie dowodu przy twarzy?..
Nigdy tgo nie rozumiałem. Tez gdzie niegdzie wysylalem z zamazanym zdjeciem i nie bylo to dozwolone. Po co im widok mojej facjaty ?Ode mnie też chcą zdjęcia dowodu przy twarzy,
Myślisz, że przy takiej ofercie (bez obrotu) nie będzie multikont? ????Nigdy tgo nie rozumiałem. Tez gdzie niegdzie wysylalem z zamazanym zdjeciem i nie bylo to dozwolone. Po co im widok mojej facjaty ?
W wyjątkowych ? Zawsze z każdego buka chcieli ze zdjęciem. I fajnie będzie jak kiedyś odeślą te dowody ze zdjęciami w pewne miejsca...dlatego w wyjątkowych sytuacjach chcą takie zdjęcie.