K
0
krolina3424
Użytkownik
jeśli się zarejestrowałam dzisiaj i dokonałam wpłaty i dzisiaj wysłałam do MARCINODRA email to też dostanę 120 pln ?
Prawdopodobnie tak, dzisiaj pojawi sie informacja na ten tematczy promocja będzie przedłużona w październiku?
Tablet Samsung Galaxy tab T700 na każdy dzień! Betsson stawia!A gdzie się podział temat o bonusie Betsson takim, że za depozyt bierze się udział w losowaniu tableta? Pytam, bo chciałbym się zapisać i potrzebuję linka.
Zgłoszenia wysłane pod koniec miesiąca zostaną zasilone w tym tygodniu, maksymalnie do środy.czy ktos nie dostal bonusu jak ja ?
Jak otrzymać zakład bez ryzka?
- Ta oferta jest dostępna jeśli stan Twojego konta wynosi minimum 75 PLN
- Wartość zakładu bez ryzyka to 75 PLN.
- Zakład bez ryzyka musi zawierać mecz Polska VS Niemcy.
- Zakład bez ryzyka można aktywować, zaznaczając odpowiednie pole na pasku zakładów, po dokonaniu swoich wyborów.
- Zakład bez ryzyka można odebrać jeden raz, tylko na jednym pasku zakładów i w pełnej kwocie.
- Wygrane netto na Zakładzie Bez Ryzyka (Wypłata-Stawka) muszą zostać obrócone 1 raz przy kursie 1,50 lub wyższym.
- Zakłady systemowe nie liczą się w tej promocji.Ta kampania trwa od 3. do 11. października 2014.Betsson zastrzega sobie prawo do anulowania tej kampanii w jakimkolwiek momencie i bez obowiązku wcześniejszego powiadomienia graczy.
Marcin, czy razem z zgłoszeniami z końca września? Zgłaszałem się chyba 30 września po bonus i nie wiem czy go otrzymam czy też mam jeszcze spokojnie poczekać?Lista zostanie wysłana w niedziele do zasilenia, na początku tygodnia zostaną bonusy dopisane.