I właśnie to jest ten poziom "wiedzy", który mnie osobiście przeraża wśród naszych rodaków. Brak umiejętności czytania ze zrozumieniem oraz brak jakiejkolwiek logiki w myśleniu. Później i ja cierpię na tym, bo na przykład chcę załatwić jakąś pilną sprawę na czacie angielskim ale jestem rozłączany, bo Polak - bo on nie potrafi myśleć, taki stereotyp już z góry ustalony.
A więc do rzeczy drogi kueronarew oraz inni pseudo bonusowcy. Bukmacher zaoferował 250 złotych gratis, po to aby można zagrać dodatkowy kupon, zwiększyć swoje szanse wygranej. Warunkiem koniecznym jest wpłata 500 złotych.
Ponieważ nikt nic nie daje za darmo (
wbić to sobie do pustych łbów) to bukmacher określił jasno zasady wypłaty:
konieczność zagrania ileś tam razy razy bonus po odpowiednich kursach.
Tak więc kueronarew i spółka, to nie jest tak, że jaśnie wielmożny pan przegrał bonus, nic nie zyskał i może pan wypłacić swoje środki. Chciałbym tak kupić batonika, zapłacić, następnie go zjeść, oddać opakowanie i zabrać pieniądze ze sklepu z powrotem. Bo batonik zjedzony a mi nie smakował. To nie tak drogie dzieci :grin:
Otrzymał pan tylko szansę ekstra dodatkowej wygranej, którą pan zmarnował, ale warunki podane przez bukmachera trzeba spełnić. Bukmacher zapłacił za to, że mógł pan zagrać tego bonusa. Wszystko jest kalkulowane i wliczane w pewne ryzyko rozdawania takich prezentów dla graczy. I nie jest to taka darmowa, wbrew pozorom, przysługa.
Zatem grać dalej, według warunków, a jak wypłata będzie się należała nic nie będzie zablokowane i czasami może się zdarzyć, że i skanów nie będzie trzeba.
Powodzenia w graniu