M
0
matysboss007
Użytkownik
Więc gdy wpłace 50 zł i otrzymam bonus bede mial 75 zl wiec bede musial postawic w ciagu 180 dni 300 zl na ako wyzszym iz 1,7 zanim wyplace kase?? wytlumacz to ktos na chlopski rozum..
takWięc gdy wpłace 50 zł i otrzymam bonus bede mial 75 zl wiec bede musial postawic w ciagu 180 dni 300 zl na ako wyzszym iz 1,7 zanim wyplace kase?? wytlumacz to ktos na chlopski rozum..
tak , nadal chyba że wcześniej przegrasz wszystko.A co jeśli przegram pieniądze będące bonusem (25 zł, gdyż wpłaciłem 50 zł)? Dalej muszę postawić za 300 zł w ciągu 90 dni żebym mógł coś wypłacić, czy wtedy będę mógł to zrobić w każdej chwili?
Nie wiecie czy ten bonus dotyczy równierz wpłat poprzez bony?Teraz dają 50% do 800zł ???? nie wiem czy dla wszystkich czy tylko dla wybranych ale wielki plus za promocje będzie akurat na LM
i dla obecnychDla wszystkich nowych bo na oficjalnej jest.
Dla odbiorców maila chyba...Chyba, że wszyscy dostali. Ja osobiście dostałem.i dla obecnych
Warto dodać, że 4x (depo + bonus) czyli jeśli ktoś skorzystam z maxa wpłaci 1600 zł i dostanie 800 zł to obrót musi być w wysokości 9600 zł.*obrót 4x po kursie min 2 pojedyncze lub AKO
spokojnie, wszystko da się zrobić. grający w odpowiedni sposób spokojnie w takim okresie sobie obrócą to, a jak odpowiednio nie będzie wchodzić to i szybcieji weź tam znajdź surebeta (?!)