gostyniak
Użytkownik
Ja robie tak: wysylam 3 maile pod rzad i mi po 5 minutach odpisuja, a jezeli wysylam jednego maila to czekam nieraz nawet 3 godzinyjak szybko wam support odpisuje ?
pozdro
Ja robie tak: wysylam 3 maile pod rzad i mi po 5 minutach odpisuja, a jezeli wysylam jednego maila to czekam nieraz nawet 3 godzinyjak szybko wam support odpisuje ?
W tej promocji chodzi o to iz wplacasz 40 do 200 zl, stawiasz zaklad od 40 do 200 zl, obojetnie czy zaklad jest wygrany, czy przegrany Expekt zwraca ci postawiona stawke.jak jest z tą promocją zwrotu 100% stawki ;> wpłacam 100 zł dostaje 100 zł i przysługuje mi jeszcze zwrot stawki 100% jak mi nie wejdzie ?
Tak, oczywiścienp. w przeciągu ostatnich 2-3 tygodni, ale nigdy nie dokonałem wpłaty ani nie korzystałem z żadnej promocji a chcę jutro wpłacić, to przysługuje mi ten bonus
Pytanie chyba jest źle sformułowane. Na konto w Expekt wpłacasz z dowolnego banku. A na które konto? Tam gdzie pisze że wpłaty w złotówkach a nie w euromoge wpłacic na 2 konta w Expekt z jednego konta w banku ?
najlepiej napisz maila do supportu, odpisza w ciagu godziny i bedziesz mial pewnosc do kiedy masz obrocic, jak odpisza daj znac co napisali....jeżeli wpłaciłem 100 zl na Expekt i postawie na mecz i mi nie wejdzie i mi zwrócą to 100 zł to do kiedy musze obrócic to 100 zł ze wzrotu do końca stycznia ?
Masz urazy do czytania?! :zy3ou: :zy3ou: :zy3ou:Witam
Do kiedy trwa ta promocja :?::?::?::?:
Jaką dokładną treść ma mieć ten meil? Może być tak
ID:XXXXXXXXXXXX
Kwota:54,00 PLN
Czy trzeba to napisać w jakieiś dokładnie określonej formie?
dokładnie tak może być. 8)Jaką dokładną treść ma mieć ten meil? Może być tak
ID:XXXXXXXXXXXX
Kwota:54,00 PLN
Czy trzeba to napisać w jakieiś dokładnie określonej formie?