>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mega Mundialowa Promocja w Betsson- 2 BONUSY: 200PLN Zakład bez Ryzyka+100% do 120zł!

K 0

korniluk89

Użytkownik
ten bonus to sciema, czekam juz prawie miesiac na bonus i nic nie ma, tak samo w betsafe nic nie dostalem, a 100% rejestrowalem sie z linku promocyjnego.

lars19 272

lars19

Użytkownik
Otrzymałem bonus, dzięki, podobno miało być 60 dni na obrót ale jest chyba tylko 30 dni? Da się to jakoś przedłużyć? ????
pozdrawiam

G 0

guralman22

Użytkownik
Cały czas czekam na dopisanie bonusu 120zł!!
Czekam już od 15 lipca - dlaczego tyle to trwa.
Jest już przeszło tydzień po 25 lipca.
Przed chwilą sprawdzałem stan konta betsson i wciąż nie mam bonusu - dlaczego?
Ja rozumiem okres urlopowy - jasne! Ale 3 tygodnie czekania i wciąż nie ma bonusu to już duża przesada.
Mój login betsson: guralman22[at]gmail

N 0

nowytomala

Użytkownik
no własnie ja też nie dostałem, a wysłałem podobnie zgłoszenie.
Dla pewności wysłałem również dziś.
Niestety nie mogę tu na forum podać swojego maila bo jakaś blokada jest, początek maila:
manmatos9.
Kiedy będzie dopisany ten bonsu 120 PLN?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Macie odpowiedź udzieloną w poście numer 58.
Wasze loginy były na liście, ale nie ma ich w systemie.
Możecie napisać do supportu i zadać pytanie, czy jesteście w systemie FORUMBUK. Potwierdzą to co napisałem wcześniej.
Pozdrawiam

G 0

gucio90

Użytkownik
ja czekam od 10go jakieś oszustwo z tym bonusem pewnie trzeba się pogodzić z tym, ale poczekam jeszcze na odpowiedź z betssona zobaczymy co odpiszą.

N 0

nowytomala

Użytkownik
Macie odpowiedź udzieloną w poście numer 58.
Wasze loginy były na liście, ale nie ma ich w systemie.
Możecie napisać do supportu i zadać pytanie, czy jesteście w systemie FORUMBUK. Potwierdzą to co napisałem wcześniej.

Pozdrawiam
Panie Marcinie rejestrowałem się z linka z forum.
Miejsca na wpisanie promo kodu nie było w ogóle do wpisania przy rejestracji.
Czy nie dziwi Pan, że sporo osób &quot;nagle&quot; nie było na liście?
Rejestrowałem się z wymaganego linka, spełniłem warunki jakie trzeba i bonus 120 PLN mi się należy!
Niech Pan sam pomyśli i zastanowi się dlaczego tyle osób &quot;źle&quot; się zarejestrowało?
To tak ma wyglądać pomoc?
Chyba Pan powinien &quot;upomnieć&quot; bukmachera i napisać, że coś tu jest nie tak prawda?

G 0

gucio90

Użytkownik
otrzymałem odpowiedź od betsson:
Uprzejmie informujemy, że Pana konto nie zostało zarejestrowane przezs link z forum w związku z czym nie jest ono przypisane do tej strony partnerskiej a co za tym idzie nie jest uprawnione do skorzystania z tej promocji. Czyli jest to ewidentna wina forum bukmacherskie, skoro rejestrowałem się przez wasz link, a nie widzi tego system to jest wasza wina

N 0

nowytomala

Użytkownik
Panie Marcinie dostał Pan wczoraj ode mnie maila z ponownym zgłoszeniem i zgodą od betsson na dopisanie bonusu.
Proszę przesłać im moje zgłoszenie bo czekają na nie, zanim dopiszą bonus.

G 0

gucio90

Użytkownik
Witam,
Udało mi się otrzymać bonus 120PLN.
Napisałem do betssona:
Rejestrowałem się na 100% przez link z forum. I tak jak zalecają czyściłem ciasteczka. Musiała to być wina linku. Przecież nie pisałbym o bonus jeżeli tak bym nie zrobił. Zgłoszenie wysłałem do promocjebukmacherskie[at].com 10go lipca. I do dzisiaj nie otrzymałem bonusu. Można to jakoś rozwiązać? Jeżeli tak to co mam zrobić?
Dzisiaj otrzymałem wiadomość od betsson:
Uprzejmie informujemy, iż właściwy Dział sprawdził Pana konto i w związku z tym został Panu dodany wspomniany bonus w wysokości 120 PLN.

Bonusem tym należy obrócić 35 razy w kasynie lub 6 razy na zakładach sportowych - w ciagu 30 dni.

N 0

nowytomala

Użytkownik
Panie Marcinie wciąż czekam na przesłanie listy z moimi danymi ????
może Pan to zrobić w miarę szybko, bo już kilka dni minęły od zmiany decyzji betsson ????

I 12

ikaesiak

Użytkownik
po rozmowie z livechatem zostałem poinformowany ze betsson czeka na odpowiedz admina forum i wtedy bonus zostanie dopisany tylko że nie mają narazie odpowiedzi ze strony admina

Do góry Bottom