http://www.pudelek.pl/artykul/86042/dziennikarka_tvp_zostala_zawieszona_po_wywiadzie_z_glinskim_wasza_stacja_uprawia_propagande/
ogladalem wczoraj kilka minut tego,
twardo z nim szła momentami jak unikał odpowiedzi, pieprzył bajki
prawidłowo jak dziennikarz powinien
a dzis zawieszona,
ja pieprze...
"To jest program propagandowy, tak jak wasza stacja uprawia propagandę i manipulację od kilku lat. I to się zmieni."
Media kłamią ale publiczna bedzie prawiła proPISowską prawdę????
jedyną słuszną bo każda inna to bezczelna manipulacja i prowokacja hehe
natomiast ataki czy prowokacje to jedno a odpowiedzi to drugie
panna do niego o tym spktaklu we Wrocławiu (protestach / jego zakazie jako ministra?) a on ze to wina PO i PO robil zamach na demokracje
odpowiedz kompletnie z kosmosu wiec docisnela śrube
moze slyszalem wyrwane z kontekstu albo przestawiłem szyk czy cos
ale fakt ze rozmawia stanowczo i zostaje zawieszona jest mocno dyskusyjny i niepokojący,
no powinienes sie z tym zgodzic
w stylu 'rozmawia mocno za PO' - atak
dalej rozmawia mocno za PiS - zostaje odsunieta
reszta dziennikarzy - bójcie sie o chleb
e: moze faktycznie troche poleciałem hehe
ogladalem wczoraj kilka minut tego,
twardo z nim szła momentami jak unikał odpowiedzi, pieprzył bajki
prawidłowo jak dziennikarz powinien
a dzis zawieszona,
ja pieprze...
"To jest program propagandowy, tak jak wasza stacja uprawia propagandę i manipulację od kilku lat. I to się zmieni."
Media kłamią ale publiczna bedzie prawiła proPISowską prawdę????
jedyną słuszną bo każda inna to bezczelna manipulacja i prowokacja hehe
odnosze sie tylko co wczoraj chwile widzialem, nie ogladam TV wiec faktycznie nie mam porównaniaTo teraz dla przykładu obejrzyj sobie, rozmowę z jakimś politykiem PO i odpowiedz na pytanie czy jest ostra jak brzytwa czy kaja się przed swoim gościem.
Sorry ale sposób przeprowadzania rozmów w TVP Info z politykami PIS jest po prostu nie do obronienia, niezależnie od poglądów. Tak atakowani nie są posłowie inni niż PIS w Republice czy Trwam. A to TVP jest publiczną telewizją i tu ma być obiektywizm, w prywatnych stacjach typy Polsat czy TVN niech robią co chcą, TVP ma konkurować z tymi stacjami prawdą i wtedy zobaczymy kto będzie miał większą oglądalność.
natomiast ataki czy prowokacje to jedno a odpowiedzi to drugie
panna do niego o tym spktaklu we Wrocławiu (protestach / jego zakazie jako ministra?) a on ze to wina PO i PO robil zamach na demokracje
odpowiedz kompletnie z kosmosu wiec docisnela śrube
moze slyszalem wyrwane z kontekstu albo przestawiłem szyk czy cos
ale fakt ze rozmawia stanowczo i zostaje zawieszona jest mocno dyskusyjny i niepokojący,
no powinienes sie z tym zgodzic
w stylu 'rozmawia mocno za PO' - atak
dalej rozmawia mocno za PiS - zostaje odsunieta
reszta dziennikarzy - bójcie sie o chleb
e: moze faktycznie troche poleciałem hehe