>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mecze towarzyskie - międzynarodowe w 2013

Status
Zamknięty.
D 0

drzewkooo

Użytkownik
Jutro odbedzie się mecz Włochy - San Marino, mecz towarzyski. Czy może ma ktoś info jaki to bedzie skład Włochów? Na jaki wynik się zanosi, że warto grać? Handicap 4.5 na Italiańców spokojnie siądzie?
Ja gram:
Włochy - San Marino
Both team to score? NO @ 1.28 Tobet
Nie wiem dlaczego aż taki duży kurs ale można wejść grubo.

elano07 1K

elano07

Użytkownik
Turcja- Słowenia 1 1,75 Bet365 200=350
Mecz zostanie rozegrany w Niemczech. Turcja walczy w El. MŚ ale jak na razie zawodzi, ostatnio zagrali bardzo rozczarowujący mecz z Łotwa który skończył się remisem 3-3 prowadząc nawet 3-1. Turcja ostatnio nie wygrała żadnego ważnego meczu. Ale wydaje mi się ze na ten mecz przyjdzie wiele Tureckich fanów i to może by bardzo motywujące dal drużyny która będzie się chciała w końcu przełamać i pokazać z dobrej strony. Słowenia w jeszcze gorszych nastrojach, przegrali 4 ostanie mecze i już praktycznie nie maja szans na awans do MŚ, jest to zespół który opiera się przede wszystkim na defensywie i nie powinna zagrozi Turkom, wiec wydaje mi się ze jest to dość dobry typ

luque 3,6K

luque

Użytkownik
Ja gram:
Włochy - San Marino
Both team to score? NO @ 1.28 Tobet
Nie wiem dlaczego aż taki duży kurs ale można wejść grubo.
no wlasnie taki kurs czesto bywal np. z anglikami byl kolo 1.20-1.25
a ze san marino strzela bramke raz na ..... nie ma sensu sprawdzac
poczekam na sklady i jak beda ok to chyba warto wejsc

K 358

koeman66

Użytkownik
Kurs 1.28 na to, ze nie strzeli bramki San Marino to jest jakis zart, patrzac na rywala. Gdyby wlosi stracili z nimi bramke to bylaby to swoista kompromitacja wloskiego calcio, slynacego z swietnej gry defensywnej... Ten mecz wlosi wygraja po prostu do zera i jedyna kwestia jest jego rozmiar. Skoro polacy grajac tak slabo, potrafili ustrzelic &quot;piataka&quot; to i Wlochy strzela minimum 5 bramek. Nawet te najslabsze zespoly europejskie maja swoje lepsze i gorsze okresy, a San Marino jest obecnie w totalnym dolku i takie Wyspy Owcze nie wspominajac o np. Malcie, wygraja z nimi pewnie. Zreszta wszystkie mecze z rywalami typu: Anglia, Holandia, Niemcy to sa bardzo wysokie porazki sanmarinczykow, przynajmniej 5 bramkami. Wlosi ostatnio strzelili 5 bramek w meczu z Wyspami Owczymi, czyli zespolem na poziomie San Marino i dzis powinni zdobyc te 5-6 bramek, a moze i wiecej. Z tego wzgledu azjatycki hc -5 na Italie po kursie 2.03 to dobra opcja, a jak bedzie 5-0 to mamy zwrot. Wlosi grali kiedys tam z tymi amatorami, wygrywajac 4-0, ale bylo to w... 1992 roku, najlepszym okresie w historii pilkarstwa tego europejskiego slabeusza.
Wlochy (-5) - San Marino 1 2.03 Pinnacle ⛔

elano07 1K

elano07

Użytkownik
Nigeria- Meksyk over 2,5 2,1 bet365
Mecz rozgrywany w Teksasie, jest to ostatni ważny test przed meczami El.MŚ. Jak na razie Meksyk nie zgromadził wystarczająco punktów żeby być pewnym awansu, trener Meksyku będzie miał do dyspozycji najsilniejszy skład. Jeśli chodzi o Nigerie to trochę lepiej stoi w El do MŚ, i także będzie grała za niedługo ważne mecze o punkty, w Nigerii zagra także najsilniejszy skald z niewielkimi wyjątkami ale nie one będę odrywały tutaj kluczowej roli. Ciężko będzie wytypować zwycięstwie w tym meczu wiec wydaje mi się ze będzie dosc duze zagazowanie z obu stron i padnie przynajmniej przynajmniej gol wiec wezmę over 2,5

A 47

all_in

Użytkownik
Włochy(-4,5)- San Marino 1.70 betcity
Włochy- San Marino over 13 rzutów rożnych 1.90 bet365
5:0 myślę że minimum mimo rangi meczu. W ostatnich latach San Marino przegrało tylko 3:0 z Czarnogórą reszta to wyniki z co najmniej 5-bramkową stratą( nie liczę słabych drużyn). Włosi co prawda nie lubią demolować przeciwników, ale te 5 bramek to praktycznie same może wpaść. Co do rzutów rożnych również ciekawa linia. Nasi nabili 19, Anglicy 17, Holendrzy 14, Czarnogórcy 11. Przykładowo w meczu Włochów z Maltą było ich 17. Wiem że inne składy itp ale uważam że warto takie bety zagrać z racji tego że z San Marino trzeba po prostu kilkoma bramkami wygrać i nie ma szans aby ten mecz nie został zdominowany przez Italie.

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Dzisiejszego wieczora w Waszyngtonie na RFK Stadium odbędzie się mecz towarzyski między reprezentacjami USA i Niemiec. Spotkanie ma dodatkowy smaczek bo będzie to pierwszy występ Jurgena Klinsmanna (obecnie szkoleniowca USA) przeciwko reprezentacji Niemiec prowadzonej przez Joachima Loewa, nota bene ucznia Klinsmanna. Amerykanie w całkiem niezłym składzie i wydaje mi się że powalczą z Niemcami. Zapowiada się ofensywny mecz i kilka bramek. W związku z tym że kursy na over i na bts są w Betsafe identyczne ja pobieram BTSa. Amerykanów na pewno stać na gola w takim składzie, szczególnie że grają przed własną publiką.
USA:
Bramkarze: Brad Guzan (Aston Villa), Tim Howard (Everton), Bill Hamid (D.C. United)
Obrońcy: DaMarcus Beasley (Puebla), Matt Besler (Sporting Kansas City), Geoff Cameron (Stoke City), Omar Gonzalez (LA Galaxy), Clarence Goodson (Brondby), Fabian Johnson (Hoffenheim), Michael Parkhurst (Augsburg)
Pomocnicy: Michael Bradley (AS Roma), Brad Davis (Houston Dynamo), Brad Evans (Seattle Sounders FC), Stuart Holden (Bolton), Jermaine Jones (Schalke), Sacha Kljestan (Anderlecht), Graham Zusi (Sporting Kansas City), Danny Williams (Hoffenheim)
Napastnicy: Jozy Altidore (AZ Alkmaar), Terrence Boyd (Rapid Vienna), Clint Dempsey (Tottenham Hotspur), Herculez Gomez (Santos), Eddie Johnson (Seattle Sounders FC)
Niemcy:
Bramkarze: Rene Adler (Hamburg), Ron-Robert Zieler (Hannover), Marc Andre ter-Stegen (Borussia Mönchengladbach)
Obrońcy: Dennis Aogo (Hamburg), Marcell Jansen (Hamburg), Heiko Westermann (Hamburg), Andreas Beck (Hoffenheim), Benedikt Höwedes (Schalke 04), Per Mertesacker (Arsenal), Philipp Wollscheid (Bayer Leverkusen)
Pomocnicy: Sven Bender (Borussia Dortmund), Julian Draxler (Schalke 04), Roman Neustädter ( Schalke 04), Kevin Großkreutz (Borussia Dortmund), Aaron Hunt (Werder Bremen), Nicolai Müller (Mainz ), Lukas Podolski (Arsenal), Stefan Reinartz (Bayer Leverkusen), Sidney Sam (Bayer Leverkusen), Andre Schürrle (Bayer Leverkusen), Lars Bender (Bayer Leverkusen)
Napastnicy: Max Kruse (Freiburg), Miroslav Klose (Lazio)
BTS @ 1,61 Betsafe

Otrzymane punkty reputacji: +2
hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
to pierwszy występ Jurgena Klinsmanna (obecnie szkoleniowca USA) przeciwko reprezentacji Niemiec prowadzonej przez Joachima Loewa, nota bene ucznia Klinsmanna.
Heh, kto był uczniem ten był uczniem.
02.06. 20:30
USA - Niemcy over 3,25 @2.26 4/10 Sbobet , over 4 @3.35 2/10 bet365, over 5,5 @9.5 1/10 wh
Składy na mecz:
USA:
Howard - Parkhurst, Cameron, Gonzalez, F. Johnson - Williams, J. Jones, Bradley - Dempsey, Gomez - Altidore
Niemcy:
ter Stegen - L. Bender, Mertesacker, Höwedes, Jansen - S. Bender, Reinartz - Schürrle, Draxler, Podolski - Klose
W USA zmiana w składzie w porównaniu do ostatniego towarzyskiego meczu z Belgią, przegranego 2-4. Tylko trzech zawodników, którzy byli w wyjściowej kadrze dzisiaj również zaczną od pierwszych minut. Słabo wygląda linia obrony, bo akurat Parkhursta i Johnsona znam bardzo dobrze. Dla USA to ostatni sparing przed meczem z Jamajką w ramach kwalifikacji do MŚ.
Niemcy wygrali w tym tygodniu z Ekwadorem 4-2, o ile pierwsza połowa świetna, to już w drugiej nic się nie kleiło. Też kilka zmian zaserwował Jorgi. W bramce stanie ter Stegen, co jest świetną informacją dla USA. Nie ma za sobą udanego sezonu. W porównaniu do poprzedniego kiedy Gladbach zajmowało 4 miejsce wyraźna obniżka formy. Nie można też wszystkiego zwalać na wyprzedaż w klubie. Dużo częściej przydarzały mu się babole. No ale młody jest, wyrobi się i będzie z niego pożytek w kadrze. Atak wygląda rewelacyjnie. Podolski, Klose, Draxler i Schurrle. To jest gwarancja kilku goli. A jeszcze jest Lars Bender, który wyskoczył z dwoma golami przeciwko Ekwadorowi. Gorzej z defensywnym. Reinartz? Serio? Jak można Wollscheida przesunąć do przodu. Obrona oprócz Jansena słaba. Mertesacker i Howedes to nie jest para, której bym zaufał.
W overy wg mnie warto się pakować. Widać, że obaj trenerzy postawili bardziej na ofensywę niż bawienie się w szachy. Zwłaszcza, że szachiści w defensywie mierni.
✅ ✅ ✅ 4-3, +18,5j.

Otrzymane punkty reputacji: +32
J 0

johan111

Użytkownik
witam
czy orientujesz się jak wygląda dalsza kolejność gier w turnieju w Tulonie ,, które miejsca ze sobą grają w półfinałach
pozdrawiam
J.

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Nie ma półfinałów. Zwycięzca grupy A gra w finale ze zwycięzcą grupy B. O 3 miejsce grają wicemistrzowie grup.

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Mecze towarzyskie
Spotkanie: Szwecja - Macedonia
Typ: Ilośc goli - I połowa - Poniżej 1,5 ✅✅✅ (1:0)
Kurs: 1,50
Bukmacher: Unibet
Analiza:

Tak na szybko bo za chwilę mecz. Dla mnie to świetny bet. Niedoceniana przez wszystkich Macedonia zagra w Malmoe z faworyzowaną Szwecją. Czy w pierwszej połowie ujrzymy już 2 bramki?? Szczerze wątpię, nie wiem czy wg zobaczymy bramki. A to za sprawą dobrze zorganizowanej w obronie drużyny z Macedonii. W ramach eliminacji MŚ Belgowie, Szkoci i Chorwaci strzelali im u siebie tylko po 1 bramce. Wcześniej Macedończycy towarzysko zremisowali bezbramkowo wyjazd z Portugalią. Te wyniki + to że jest to mecz towarzyski przekonują mnie do grania undera w pierwszej połowie po dość dobrym kursie jak na takie zdarzenie. Powodzenia !

H 187

h778

Użytkownik
Wystarczy spojrzeć na ich ostatnie mecze, tu lista od 2011:
San Marino 1:0
Czechy 0:2
Litwa 2:0
Szwajcaria 1:2
Litwa 0:0
Hiszpania 0:6
Szkocja 0:1
Węgry 0:5
Malta 1:2
Andora 1:0
Bośnia i Hercegowina 1:8
Słowacja 0:2
Litwa 0:2
Łotwa 0:2
Malta 0:1
Azerbejdżan 0:1
Łotwa 1:1
Nie licząc trzech wpadek, wszędzie indziej przegrali nie więcej niż dwoma bramkami, to nie są ogórki pokroju San Marino.

elano07 1K

elano07

Użytkownik
Japonia- Australia 2DNB 3,00 100=300 bet365
Japonia jest już prawie gotowa na MŚ brakuje im tylko 1 ptk, ostatnio zagrali bardzo słaby mecz z Bułgaria (0-2), przegrali także 1-2 z Jordania na wyjeździe ale była to ich jedyna porażka w grupie. Japonii wystarczy tylko punkt żeby być już na MŚ. U Japończyków drobny uraz ma Honda ale powinien być gotowy do gry. Jeśli chodzi o Australie to także niezbyt dobre wyniki ostatni mecz w grupie zremisowali z Omanem 2-2. Australi musi tutaj wygrać albo zremisować żeby nawiązać walkę o MŚ. Jeśli chodzi o osłabienie u gosic to zabraknie Jedinaka z Crystla Plalace, nie wiem jak wygląda sytuacja z Cahill, Neille i Holmmanem. Czuje tez ze w tym meczu może paść jakiś over ale zagram jednak na Australie

elano07 1K

elano07

Użytkownik
Kazachstan- Bułgaria 2 2,00 bet365
Kazachstan już bez szans na MŚ, jako sukces do El.MŚ zespół może sobie zapisać remis z Austria, ale zespół z każdym rokiem idzie do góry i już nie przegrywa po 5 czy 10 zero. Jeśli chodzi o Bułgarie to zespół naprawdę dobrze gra i zmiana pokoleniowa w drużynie im służy. Faworytem w tym meczu sa Bułgarzy którzy są w gazie jednie czego się boje to zmęczenie podróżami gdyż musieli pokonać dosc długa drogę z Japonii do Kazachstanu, trener na pewno da odpocząć niektórym zawodnikom wejdą rezerwowi ale wydaje mi się ze przy obecnej formie Bułgaria powinna sobie poradzić z Kazachstanem.

mzrm 13

mzrm

Użytkownik
co taki duzy kurs na Polske na -2,5 &gt;? jakim oni skladem maja grac ze sa kursy ok @1.7 na to ...
Na Bet365 jest 1.90.

Ja tu myślałem nad handi -3.5 a tu mi takie kursiwo na -2.5 zaoferowali. No chyba, że coś w tym jest i rzeczywiście gra jakiś bardzo rezerwowy skład, albo przeciwnicy dobrze się prezentują - w co wątpie ...

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Świat - Mecze Towarzyskie
Spotkanie: Urugwaj - Francja
Typ: BTS- yes ⛔ (1:0)
Kurs: 2,05
Bukmacher: William Hill
Analiza:

Mecz odbędzie się o 21:00 w Montevideo. Dla Francji będzie to jedno z dwóch spotkań towarzyskich (pod koniec tygodnia wybiorą się jeszcze do Porto Alegre na sparing z Brazylią) dla gospodarzy zaś przygotowanie przed pucharem konfederacji oraz meczem eliminacji do MŚ 2014 z Wenezuelą (11 czerwca).
Jako argumentacje typu już na wstępie muszę podać niesamowitą statystykę a mianowicie 4 ostatnie mecze pomiędzy zespołami ( na 6 w całej historii gier między ekipami) zakończyło się bezbramkowymi remisami. Jak dla mnie to coś niewiarygodnego i nie chce mi się wierzyć, ze znowu będzie bez bramek (więc tak jakby połowę poprawności typu mamy załatwioną), teraz tylko żeby druga drużyna potrafiła wyrównać lub w ogóle coś strzelić. I tak sobie myślę, kto by nie strzelił pierwszy to każda ze stron ma czym i kim odpowiedzieć.
Urugwaj prawdopodobnie wyjdzie z przodu Suarezem i Cavanim. Do tego mamy weterana Forlana więc gospodarze powinni u siebie coś ukłuć. Goście zaś w przodzie także mają czym straszyć z Benzemą, Giroud, Valbeueną na czele. Do tego Deschamps zapowiada, że chce się przyjrzeć młodym zawodnikom więc na pewno da im szanse a ambicji i walki z ich strony nie powinno zabraknąć.
Koniec końców po dobrym kursie wychodzi mi na BTS. Powodzenia !

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Dania - Gruzja 1.28 5.7 8.5
Dania za 6 dni rozegra mecz w ramach eliminacji do Mundialu. Spodziewam się, że w tym meczu będą grać na totalnym luzie, nie ryzykując kontuzji, potraktują to spotkanie jako delikatny rozruch przed starciem z Armenią, poćwiczą założenia taktyczne etc. Gruzja może dać z siebie wszystko, gdyż w tej rundzie nie rozgrywają spotkania eliminacyjnego. Zatem przy rozprężonych Duńczykach łatwiej będzie o zdobycz bramkową.

Gruzja strzeli gola 1.95 STS ✅

Otrzymane punkty reputacji: +7
barca14 84

barca14

Użytkownik
Absencje w meczu Urugwaj - Francja po streonie gości:
atak: Menez, Remy
Pomoc: Ribery!, Sissoko, Nasri
Obrona: Varane, Clichy, Evra
Bramka: Landreau

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Urugwaj vs Francja
Urugwaj kurs: 2,56 buk: Pinnacle ✅ (edit po meczu: po wejściu w II poł Suareza jeszcze dołożyłem więc jestem happy)
Urugwaj (DNB) kurs: 1,79 buk: Marathon ✅ (edit po meczu: wreszcie nie ma 0:0)
powyżej 2 goli (azjany) kurs: 1,825 buk: Bet365 ⛔ (edit po meczu: niestety zasugerowałem się innym użytkownikiem typującym BTS więc sobie pomyślałem, w razie czego będzie zwrot. Niestety tak naprawdę obie drużyny grały na pół gwizdka, tak to jest z towarzyskimi i tylko Suarez coś wniósł bo było znowu 0:0)

Zagrałem to jeszcze wczoraj, kiedy nie były podane składy. W tej chwili kursy znacznie spadły, pewno przez składy, właśnie. Nie dziwię się bukom. Francja bez takich zawodników jak Ribery, Sissoko, Nasri czy Varane to Francja wykastrowana. Urugwaj już w meczu z Polską pokazał, że gra walecznie nawet towarzyskie no i w końcu chyba czas na co innego niż 0:0. A tak na marginesie gdybym to wczoraj pograł grubo miałbym dzisiaj ładny surebet ok 4%. Tak się zmieniły kursy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom