>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Mecze towarzyskie - międzynarodowe w 2013

Status
Zamknięty.
m1cha1008 1,5K

m1cha1008

Użytkownik
Na dzisiaj ze spotkań towarzyskich wybrałem dwa mecze. W pierwszym gra nasza reprezentacja, w tym przypadku podam suche typy bo wszystko jest opisane w odpowiednim dziale, a moja trochę powierzchowna analiza w typach dnia, dodam, że jeszcze nie zapomniałem o słabości polaków w defensywie dlatego nie gram w którąś ze stron tylko na bramki.

over 2,5 @ 2,35 ⛔
BTS @ 1,90 ⛔
Lewandowski strzeli @ 2,50⛔
Polska over 1,5 @ 2,75⛔
Polska strzeli @ 1,40 - jak dla mnie lokata ⛔
Wszystkie typy bet365
////jako kibic Barcelony staram się nie typować ich spotkań, jako Polak od dzisiaj wprowadzam tą samą zasadę na mecze reprezentacji.

Oprócz meczu Polaków w oko wpadło mi spotkanie Hiszpania - Urugwaj, rozgrywane w Katarze spotkanie będzie swego rodzaju show dla tamtejszej publiczności i zapowiedzią &quot;wspaniałych&quot; (według organizatorów) mistrzostw świata w 2022 r. Jak to w takich meczach bywa oczywiście nie może zabraknąć bramek. O gola mistrzów świata powinniśmy być raczej spokojni, mimo braku Xaviego i tak w linii ofensywnej będzie to raczej Barcelona + mózg Manchesteru City David Silva, a jak Barcelona to bramki padną i to prawdopodobnie dla obu drużyn. Mistrzowie Ameryki Południowej przyjadą do Kataru z dwoma imponującymi strzelbami - Luisem Suarezem oraz Edinsonem Cavanim, dodatkowo do kadry wróci Forlan ale skupmy się na tej dwójce. Jeden jest liderem strzelców we Włoszech a drugi wiceliderem w Anglii, Każdy kto ogląda te ligi wie, że są teraz w imponującej formie i nawet w pojedynkę są wstanie wykreować sytuacją przeciwko takim markom jak United, City, Arsenal czy solidnym drużynom włoskim. Dzisiaj będą mieli ułatwione zadanie gdyż nie zobaczymy Casillasa oraz Xabiego Alonso ... czyli zostaje radosna defensywa Barcelony : Valdes + Puyol i Pique. Skoro prawie każda drużyna w La Liga jest w stanie strzelić tej trójce to urugwajski super duet też sobie poradzi.

BTS @1,83✅
Urugwaj over 1,5 @4,00 - Za małą stawkę warte ryzyka ⛔
over 2,5 @1,85 ✅
Też wszystko bet365

S 202

szymontom

Użytkownik
Dyscyplina.Piłka Nożna - Mecze Towarzyskie - Międzynarodowe Mecze Towarzyskie
Spotkanie.Szwecja - Argentyna
Typ.obie strzela gola
Kurs.1,70
Bukmacher.William Hill
Data.06.02.2013 g.20.30
Analiza.
Dzisiaj w Sztokholmie odbedzie sie bardzo ciekawe spotkanie pomiedzy ekipami Szwecja - Argentyna .W tym spotkaniu trudno wytypowac zwyciezce i o wiele latwiejszym typem wydaje sie byc typ,ze obie ekipy strzela po bramce.W ekipie gospodarzy zobaczymy supersnajpera Zlatana Ibrahimovicia ktory jest ostatnio w super formie i na pewno cos ustrzeli,tym bardziej,ze defensywa Argentyny do monolitu nie nalezy.Natomiast po drugiej stronie barykady mamy takie gwiazdy jak Lionel Messi ,Pablo Zabaletę, Sergio Aguero, Javiera Mascherano i Angela di Marię.Tak wiec ktos z wymienionych wyzej pilkarzy takze powinien wpisac sie na liste strzelcow.A,ze spotkanie ma charakter towarzyski,to nikt tu gryzc ziemi nie bedzie i mam nadzieje,ze zobaczymy tutaj pare goli dla obu zespolow.Analiza krotka,ale co tu duzo mowic,kurs wart gry.Polecam.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
W tym spotkaniu trudno wytypowac zwyciezce
No rzeczywiście trudno, jak cholera. Naszpikowana gwiazdami Argentyna która niszczy wszystkich jak chce od jakiegoś czasu, kontra drewniaki ze Szwecji. Na ostatnich 10 spotkań Argentyna wygrała 8, w tym jedna wpadka w niepoważnym meczu z Arabią. Sparingów młodzieży z Brazylią nie liczę.
Argentyna gra fantastycznie w towarzyskich meczach. W ostatnim czasie ich łupem padły takie reprezentacje jak Brazylia, Niemcy czy Szwajcaria.
Szwecja? co tu dużo mówić, ta drużyna to drewna. Długie piły na Zltana, zero technicznej gry. Jak oni będą mieli w tym meczu 30% posiadania piłki to już będzie to dla nich sukces. Argentyna na nich siądzie i będzie ich ostrzeliwała, tak to powinno wyglądać. Nie można pisać o żadnym pewniaku, bo to w końcu mecz towarzyski, ale po takim kursie aż żal tego nie dotknąć. Mówimy tutaj o pojedynku jednej z najlepszych drużyn świata z Europejskim średniakiem, a kurs mamy powyżej 2.00.
Argentyna (2.10) WillHill ✅

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Francja - Niemcy Typ: Gomez strzeli Kurs:2,95 Tobet

Kidy jak nie dziś, a jak nie to wówczas? Prosta sprawa, pozycja Mario w ostatnim czasie została mocno podkopana, straciła pozycję numer jeden wśród napastników w Bayernie, w reprezentacji też nigdy nie był ulubieńcem Löwa. Bundestrener zawsze wolał - choć rzadko o tym się mówi Kolose, a jeszcze lepiej gdyby pojawił się ktoś inny, młody, zdolny, zwrotny, szybki - pojawił się Petersen, ale na niego jeszcze przyjdzie czas. Gomez mimo statystyk, jakimi mało kto może się poszczycić, stała się napastnik 1,5 w reprezentacji. Dziś będzie miał okazje nie tyle udowodnić, bo on nie ma co udowadniać, będzie miał okazję przede wszystkim potwierdzić fakt bycia super snajperem, bardzo mu to potrzebne by móc realnie ubiegać się o pozycję w wyjściowym składzie Bayernu, to o to gra Mario Gomez. Francja to rywal niewygodny, ale Gomezowi zwykle było bez różnicy, niemniej jednak ma za plecami partnerów, którzy mu tą jedną jego sytuacje stworzą.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Po pierwsze to na wyjazdach Argentyna gra cienko ,mecz z Peru,Wenezuela czy choćby Chile to pokazały że jak ich się przyciśnie to się zaczyna panika,no właśnie Argentyna zawsze była naszpikowana gwiazdami a wynik były jakie były .
Szwecja notuje dobre wyniki ostatnio patrzą po Euro ,fizycznie to dla Argentyńczyków może być ciężki temat .Przypominasz mecze z Brazylią która na tą chwilę jest średniakiem ,Niemcami dla których wiadomo jak się mecz potoczył i Szwajcarią no bez jaj po pierwsze to jest inny styl te ekipy grają otwartą piłkę a Szwedzi lubią pograć z kontry i stałe fragmenty gry powinny im pomóc nie mówię o wolnych ale choćby o rożnych gdzie fizycznie wyglądają lepiej.
Tak tylko nadmieniłem bo boli mnie niedocenianie kogoś,ew wyzywanie od drewniaków .

Otrzymane punkty reputacji: +2
michciu90 68

michciu90

Użytkownik
Turcja - Czechy - 1 @ 2.20 / over 2.5 @ 2.25 ⛔ Bet365
O 19:15 czeka nas ciekawe spotkanie i w mojej opinii przegrana reprezentacji Czech. W bramce zabranie Petra Cecha, ogólnie jakoś tak nie do końca przekonuje mnie przewidywana 11. jaką mają wyjść dziś Czesi - czegoś mi tu brakuję. Moim zdaniem lepiej wygląda skład Turcji, liczę przede wszystkim na dobrą grę linii pomocy i sporo akcji wypracowywanych głównie przez skrzydłowych a w efekcie końcowym na zwycięstwo.
Over po takim kursie też jak najbardziej biorę, patrząc w statystyki i historię spotkań między tymi zespołami to mierzyły się one ze sobą w 5-ciu meczach towarzyskich i raz na mistrzostwach Europy w Austrii i Szwajcarii bodajże w grupie i over padał w 6/6.
Pozdrawiam

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Mecze Towarzyskie
Nie gram tych typów, ale widzę w nich value.
Sweden - Argentina 2:3 ⛔ A kusiło podać +1 HA
+0,5 Szwecja HA Bet365 1,88
To jest jakiś żart, żeby wystawiać kurs 4,00 na Szwecję u siebie. Są mocni, mają dobry skład, grają w Sztokholmie, Argentyna na wyjazdach nie jest aż taka mocna. Do tego w następnym tygodniu jak i lutym zawodnicy mają ważne mecze w LM, na pewno nie będzie tutaj zażartej walki w polu i wielkiej ambicji wysokiego zwycięstwa.
Ireland - Poland 2:0 ⛔ Za drobne grałem 1X
Remis Bet365 3,20
Mecz przyjaźni i mecz o nic. Dublin to na pewno trudny teren na zwycięstwo, ale na trybunach jak wiemy będzie dużo Polaków. Irlandia ma dobrych zawodników z lig Angielskich, pamiętają pewnie Euro 2012 i dobre przyjęcie przez Polskę. Wynik może pójść w dwie strony, ale najbardziej obiektywnym wynikiem tutaj wydaje się być właśnie remis.
England - Brazil 2:1 ✅
England DNB 2,20 Bet365
Anglia swego czasu pokonała kiedyś u siebie na Wembley Hiszpanię czy Szwecję. To wyniki z meczy towarzyskich, więc czemu nie miała by zrobić tego z Brazylia? Wembley to na pewno trudny teren, a ta świetna passa Brazylii powinna się kiedyś skończyć.

Otrzymane punkty reputacji: +4
P 907

pawel-1

Użytkownik
Malta - Irlandia Północna
Irlandia Północna @ 2.290 Pinnacle ⛔

Moim zdaniem fajny kursik. Mecz towarzyski dwóch ogórkowych ekip, z których goście to jednak półka wyżej. Wypadł im podstawowy bramkarz - Carroll, ale personalnie i tak miażdżą rywali. Malta to reprezentacja złożona z bankierów, kucharzy, lekarzy i innych hobbystów. Oni mogą wygrywać z reprezentacjami na swoim poziomie na przykład San Mario czy Luksemburg. Irlandia Północna na arenie europejskiej nie odgrywa żadnej roli. Mają jednak w składzie wielu zawodników ogranych na Wyspach Brytyjskich. Niekwestionowaną gwiazdą jest Evans z Manchesteru United. Poza nim są Baird i Hughes z Fulham, Brunt i McAuley z WBA czy Davis z Southampton. Do tego reszta ograna na niższych szczeblach. Gdzie tu do nich Maltańczyków porównywać? Na oficjalnej stronie federacji czytałem, że Michael O&#39;Neill zapewniał o pełnym zaangażowaniu w to spotkanie. Jeśli nie pokpią sprawy to ich ogarną bez problemu.

Otrzymane punkty reputacji: +4
roan79 456

roan79

Użytkownik
06.02.2013 - 20:30
Szwecja-Argentyna
Typ:2
Kurs:1.95
Betsson
Towarzyski mecz rozgrywany w Solna obok Sztokholmu.Będę oglądać ten mecz z radością, gdyż oba zespoły są nastawione na ofensywną piłkę i oczekuję wysokiego tempa w towarzyskim meczu i dużo sytuacji bramkowych.Jednak goście maja więcej kreatywnych graczy ,którzy grają w najlepszych klubach europy i to oni powinni zrobić różnice w tym meczu.Ponadto, istnieją pewne informacje (nie w 100% jestem pewien), że Zlatan będzie grać tylko przez 45 minut, bo PSG gra w piątek mecz w Ligue 1.oto skład Argentyny na ten mecz:
Romero, Zabaleta, Garay, Fede Fernández, Campagnaro, Gago, Mascherano, Di María, Agüero, Messi, Higuaín.
Myślę,że ten skład gwarantuje dzisiaj pewną wygraną Argentyny.

Otrzymane punkty reputacji: +10
marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Mecz towarzyski, godz 15:00
Jordania - Białoruś
TYP: over 2
KURS: 1,85
BUK: Pinnacle Sports
Analiza:

Dzisiaj o godzinie 15 rozpocznie się spotkanie towarzyskie w którym to Jordania zmierzy się z zespołem Białorusi. Minimalnym faworytem tego meczu są goście czy zespół z Europy. Będzie to bardzo ciekawe spotkanie lecz ja tutaj zwycięscy bym nie typował lecz na ilość bramek.
Jordania w Kwalifikacji do mistrzostw świata ze strefy Azji zajmują ostatnie miejsce z dorobkiem 4 oczek i już szans na awans nie mają chociaż do drugiego zespołu tracą jeden punkt to słabo grają w tych kwalifikacjach. Ostatnie pięć meczy zdołali dwa mecze wygrać i 3 mecze przegrali. W ostatnich trzech spotkaniach zdobyli oni więcej niż 2 gole.
Natomiast goście tego meczu w kwalifikacjach w europie znajdują się na 4 pozycji z dorobkiem 3 punktów i do drugiego miejsca mają 4 punkty straty. Nie ma co się oszukiwać że nie awansują ponieważ w grupie mają Francje oraz Hiszpanie. I o awans mogą jedynie sobie pomarzyć. W ostatnich 5 meczach wygrali dwa mecze, jeden mecz zremisowali i dwa mecze przegrali. W tych 5 meczach właśnie średnio strzelali powyżej 2.5 gola.
A więc jest to krótka analiza lecz po takim kursie uważam że warto zagrać over 2 goli ponieważ w tym meczu na pewno więcej padnie goli. Stawiam remis 2:2

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Ekwador - Salvador
Faworytem w tym meczu są gospodarze i nie ma tutaj się czemu dziwić. Skład dużo lepszy, teren spotkania też na ich korzyść oraz obecna forma. Trener Rueda powołał mocny skład, nawet rzekłbym bardzo mocny. W grupie dwudziestu trzech piłkarzy są między innymi : Antonia Valencia, którego zbyt nie trzeba przedstawiać, Christian Benitez, obecnie najlepszy strzelec drużyny, dobrze znany fanom ligi meksykańskie, który co sezon wyrabia ponad dwadzieścia bramek! Jest Caicedo z Lokomotivu Moskwa, kolejna dwójka napastników występujących na boiskach w Meksyku - Rojas i Suarez, którzy są wiodącymi postaciami swoich zespołów, podobnie jest z Montero dobrym defensywnym pomocnikiem występującym tak jak Rojas w Molinie. Ayovi, kapitan drużyny również gra w Meksyku. Jest jeszcze Christian Noboa grający w Dynamie Moskwa. Reszta to zawodnicy występujący w rodzimej lidze, głównie grający dla Barcelony, LDU i Emelec, czyli najlepszych zespołów tamtejszego kraju.
Salvador w swoim składzie nie posiada takich gwiazd. Na osiemnastu zawodników powołanych tylko czterech gra za granicami Salvadoru. Z tamtego kraju nie znam zbytnio zawodników więc dużo o nich nie mogę napisać. Większość gra w swoim kraju, a wiadomo że liga Salvadoru jest dużo, dużo słabsza od ekwadorskiej piłki. Kto może postraszyć? Na pewno Romero, najlepszy strzelec, do tego Alas z Rosenborga. Ogólnie w tej grupie jest tylko bodaj siedmiu zawodników co mają rozegrane więcej niż dziesięć meczów dla swojej reprezentacji, to też o czymś świadczy.
Myślę, że należy też nadmienić o terenie spotkania. Quito to miasto doskonale znane typerom, którzy grają Copa Libertadores albo interesującym się tamtejszą piłką. Prawie 2900 metrów nad poziomem morza jest dla większości drużyn barierą, która jest praktycznie nie do pokonania. Nie przeczę, Salvador też leży na górce, ale na pewno nie takiej jak Quito.
Reasumując, za gospodarzami przemawiają z pewnością aspekty, które przedstawiłem na wstępie. Ale opisując danych zawodników Ekwadoru widać, że ten zespół ma potężny potencjał w ataku, świetnych napastników, którzy chociażby w Meksyku są szanującą się marką. Pomoc też wygląda bardzo dobrze. Patrząc na wyniki widać, że każdemu ciężko się gra na ichniejszym terenie, a przekonały się o tym między innymi reprezentacje Chile, Hondurasu, Peru czy Wenezueli, które miały wielkie problemy nawet ze strzeleniem bramki. Kurs na zwycięstwo lekko śmiechowy, dlatego gram już lepiej wyglądający handicap na gospodarzy.
Ekwador -1,5 @ 1,55 Bet365 ✅ 5:0

Otrzymane punkty reputacji: +2
marcin985 279

marcin985

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Mecze towarzyskie, godz 16:00
Kanada - Białoruś
TYP: 1
KURS: 3,24
BUK: Pinnacle Sports
Analiza:

Dzisiaj o godzinie 16 rozpocznie się spotkanie towarzyski pomiędzy reprezentacją Kanady a reprezentacją Białorusi. Według bukmacherów Białoruś jest w tym meczu faworytem ja jednak z tym się nie zgodzę ponieważ Kanada nie jest aż takim słabym zespołem. Kanada potrafi wygrać taki mecz towarzyski a Białoruś jak pokazała meczów towarzyskich nie traktują poważnie tylko jako sparing gdzie można sprawdzić różne rzeczy i w ten sposób przegrywają spotkania towarzyskie.
Gospodarze tego mecz w Kwalifikacjach do Mistrzostw Świata w strefie Ameryki Północnej zajmują 3 miejsce w grupie C gdzie są reprezentacje Hondurasu, Panamy i zespołu Kuby. Dzięki tej pozycji nie awansowali dalej gdzie dwa pierwsze zespoły awansowali. Zajęli oni 3 miejsce gdzie 10 oczek mieli i o jedne punkt mniej od drugiego i pierwszego miejsce. W ostatnich 5 meczach Kanada wygrała jeden mecz, 3 mecze przegrali i jeden mecz zremisowali.
Natomiast goście tego meczu czyli zespół Białorusi w kwalifikacjach w strefie europy znaleźli się w grupie z Francją, Hiszpanią, Gruzją i Finlandią. W tej grupie znajdują się na 4 pozycji z dorobkiem trzech oczek. Do drugiego miejsca mają stratę pięciu oczek i już nie mają szans na awans bo nie wyobrażam sobie aby Francja czy Hiszpania nie awansowali. A więc teraz mogą tylko sobie jak to się mówi dla zabawy po grać bo co im da to że wygrają jeden mecz jak ulegną z zespołami które są główne do awansu. W ostatnich 5 meczy Białorusia wygrała 2 mecze, dwa mecze przegrali i jeden mecz zremisowali. Ostatni mecz towarzyski przegrali z Jordanią 1:0.
Moim zdaniem w tym meczu również mogą ulec i dlatego też postawie na zespół Kandy która na pewno w tym meczu będzie chciała się jak najlepiej zaprezentować. Stawiam że wynik będzie 2:1

enriquess 697

enriquess

Farmaceuta
Brazylia - Rosja

Mecz o 20:30 więc krótko. Spotkanie na Stamford Bridge, gdzie &quot;u siebie&quot; zagrają Oscar, Ramires i David Luiz. Brazylia podobała mi się w meczu z Włochami w I połowie. Dużo szybkiej gry, ofensywna gra bocznych obrońców, sporo dokładnych klepek. Z wykończeniem akcji trochę mogłoby być lepiej. Rajdy indywidualne jak to na Południowców przystało były i całkiem im to wychodziło.
Rosja świetna gra w eliminacjach MŚ - 4 mecze i 4 zwycięstwa. W lutym wygrane 2:0 spotkanie towarzyskie z Islandią przy grze wielu zmienników. Tego samego dnia Brazylia uległa Anglii 2:1.
Zapowiada się ciekawy mecz. Lubię styl jednej i drugiej drużyny. Rosja potrafi grać z rozmachem, tworzą widowiskowe akcje i zapewne dzisiaj nie dadzą się zdominować swoim rywalom.

Prawdopodobne składy:
Brazylia: Julio César, Daniel Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo, Fernando, Hernanes, Oscar, Kaká, Neymar, Fred
Coach: Luiz Felipe Scolari
Rosja: Akinfeyev, Anyukov (Yeshchenko), Ignashevich, Berezutsky, Kombarov, Shirokov, Denisov, Samedov (Bystrov), Faizulin, Kerzhakov, Kokorin

A dodatkowego smaczku na pewno doda:
- powrót Scolariego na stare śmieci
- Rosja nigdy nie wygrała z Brazylią, a Capello zapowiada, że każda passa musi się kiedyś skończyć.

BTS @ 1,72 ✅
over 9,5 rożnych @ 1,8 ✅
under 2,5 kartek @ 1,75 ✅
bet365

Otrzymane punkty reputacji: +7
A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Pogratulować typu, bo optymalnie ugryzłeś to spotkanie, bardziej przed meczem skłaniałbym się do 2 - 0 dla Brazylii niż 1 - 1, ale dziś Kanarki udowodniły, że na razie są ekipą przeciętną i dużo im jeszcze brakuje do poziomu, który gwarantowałby im choćby pierwszą 3 na Mundialu. Problem leży chyba w braku jakości w decydujących momentach, braku wykończenia i ostatniego podania, za dużo jest bezproduktywnych klepek i brakuje decyzji o strzale z dogodnych pozycji. Jest tam dużo dobrych piłkarzy, ale nie ma wybitnych, bo takim w tej formie nie jest już Kaka, no może środek obrony to światowa czołówka, ale jeśli chodzi o ofensywę to słabo to wygląda i brakuje im przede wszystkim klasowego napastnika. Z całym szacunkiem Fred to nie ten poziom, który będzie im gwarantował gole na mistrzostwach. Neymar musi potwierdzić jeszcze swoją klasę w Europie, bo jak na razie to jest bardziej medialną gwiazdą i tak naprawdę nic poważnego na najwyższym poziomie jeszcze w piłce nie wygrał. Zobaczymy czy ta drużyna zacznie w końcu grac na miarę swoich tradycji i nie ukrywam, że od zawsze im kibicowałem, ale w tym momencie taka Hiszpania czy Niemcy wydają się być poza zasięgiem, tyle ode mnie ;)

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
Antepost Brasilia 2014
jezeli moderatorem mi pozwole otwieram bo juz mozna zagrac na betfair

Brasile 4.40 - Argentina 5,90 - Hispania 6,00- Germania 8,00 a Italia 23 ?

przegralisceme euro bo smenczony ale teraz na 2014 jestesczeme wiensej silna druzyna tylko dwa pilkarzi maio wiensej 30 lata Pirlo 33- Barzagli 31 Buffon 36 nie liecze bo brankarz a Zoff na 1982 40 mic a wygra

kurs na Belgia i Anglia 21 niewiadomi czy bedo u Brasilia bo jezeli nie bedo wygrac grupa mozon spotykac Francia albo Portugalia

JA NIE MUWIE KTO WYGRAME 2014 ALE KURS NA NASZ 23/27 TO SUPER POMILKA BEDE SUPER VALUEBETA

bo teraz jesteczeme naielej druzyna kto grame pilka nozna,oglondalisce Brasilia - Wloch 2 - 2 ? a kto bylo Brasilia ? mi czy oni ?

ja zagrauem Italia do 23 do 27 bo dla mnie bede valuebeta

mame juz 4 mistrz wygrani brasilia 5 ale 2 ras wygrali znami final ale ostatni 11 edicie 7 ras mi jestesczeme do 1 do 3 na taki mistrz niespodzianke niema bo duzo druzyna kupa na majtek robion

al_capone 29K

al_capone

Gangster

W najbliższych dniach odbędzie się kilka ciekawych spotkań towarzyskich. Warto prześledzić ofertę.
Kursy z betsson.

elano07 1K

elano07

Użytkownik
Japonia- Bułgaria 2x 2,25 over 2,5 2,15 bet365 0-2
✅✅✅
Mecz rozgrywany w Japonii na Toyoto stadion. Jest to bardzo ważny mecz przed pucharem konfederacji dla Japonii, który ta drużyna rozpocznie od meczu z Brazylia, a zespól chce zatrzeć zły ślad po przegranym meczu z Jordania. Bułgaria jest na dobrej drodze do awansu do MŚ, a teraz ma trudne zadanie ponieważ musi na wyjeździe powstrzymać Włochów. W Bułgarii obecnie jest zmiana pokoleniowa. Kursy nie są jakoś zbyt kuszące wiec zaryzykowałbym w tym meczu zagrania na Bułgarie która będzie chciała się pokazać z dobrej strony, wydaje mi się ze będzie to mecz z duża ilością goli wiec polecam jeszcze over 2,5

edit Hansy: Japonię czekają jeszcze dwa mecze z Australią i Irakiem

lolnik 473

lolnik

Użytkownik
Włochy - San Marino
Jutro odbedzie się mecz Włochy - San Marino, mecz towarzyski. Czy może ma ktoś info jaki to bedzie skład Włochów? Na jaki wynik się zanosi, że warto grać? Handicap 4.5 na Italiańców spokojnie siądzie?

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Italy coach Cesare Prandelli will experiment with his side in Friday night&#39;s friendly with San Marino in Bologna.
Friday&#39;s result is not in doubt against a team ranked joint 207th and last by FIFA, but Prandelli is keen to find out some more about his squad.
The coach said on the Italian Football Federation (FIGC) website: &quot;We wanted this game because our programme has consisted of four days of work with double training sessions and I needed a test to try new players and see if they can fit in at a tactical level quickly for the Confederations Cup.&quot;

Prandelli said: &quot;Mario has trained well today, some time with the ball, and I think that he may be available. (Stephan) El Shaarawy, (Riccardo) Montolivo and (Andrea) Barzagli, however, will not be in the game.

Cagliari trio Michael Agazzi, Davide Astori and Marco Sau received call-ups. In addition, Atalanta&#39;s Giacomo Bonaventura and Sampdoria&#39;s Andrea Poli were called up, and Bologna&#39;s veteran striker Alberto Gilardino was recalled.

Prandelli has proved that he will give opportunities to a wide range of players, and the Sau selection is interesting in particular. The Cagliari forward has enjoyed a good season after thriving for Juve Stabia in Serie B two seasons ago.

However, Victor Ibarbo, Thiago Ribeiro and Mauricio Pinilla have all been preferred at times up top by Ivan Pulga for the Isolani, but there is certainly potential, so experimenting in a friendly against a team of such poor quality won&#39;t do any harm.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom