>>>BETFAN - TRIUMF BONUSA NAD BOOSTEM <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - ZERO RYZYKA 100% DO 50 ZŁ. ZWROT W GOTÓWCE!<<<

Mecze towarzyskie - klubowe w 2015

Status
Zamknięty.
D 15

damianskoczyla

Użytkownik
Podobna sytuacje miałem w zimowych sparingach. Zaglebie Sosnowiec - Skra czestochowa. Grali 4x30 z czego zaglebie 2 bramki w ostatniej tercji strzeliło. Zakład rozliczony jako wygrany.
 
Otrzymane punkty reputacji: +8
L 3,1K

loveparade

Użytkownik
PSV Eindhoven - AS Monaco
Over 2.5 @1.80 || Bet365


Dziś w sparingu zmierzą się ze sobą AS Monaco z PSV. Wiadomo, jest to zwykły sparing. Niemniej jednak obie drużyny potrafią tworzyć dużą ilość sytuacji podbramkowych. Liczę na to, że te 3 bramki w tym meczu padną. Mimo tego, że PSV zostało osłabione odejściem Memphisa Depaya, nagle od tak nie oduczą się grać w piłkę. Obie ekipy w zeszłym sezonie prezentowały ofensywne style gry. Nie wiadomo jakimi składami zagrają obie drużyny. Niemniej jednak myślę, że te trzy bramki wymagane do tego, by ten kurs wszedł padną. Jest to sparing, składów jeszcze nie ma nigdzie podanych, ale jestem dobrej myśli. Wiadomo, że takie mecze o ile już się gra, to za rozsądną gotówkę. To tylko sparing.
Taka mala uwaga..Monaco gra za 11 dni w LM na testowanie nie ma juz zcasu, trzeba zgrywac skład.A kazdy wie jak bardzo ta ekipa jest defensywna. Dlatego buki wystwiły tu tak smaczne kursy
 
Grac45 53,3K

Grac45

Forum VIP
Tematu Austrii nawet nie ma w Innych Ligach dlatego tutaj to piszę bo jest o czym a ten temat chyba najczęściej jest odwiedzany w tym cudownym miesiącu gier sparingowych.
W ten weekend odbywa się 1 runda Pucharu Austrii w piątek obyło się praktycznie bez niespodzianek ewidentnie w każdym meczu widać różnicę poziomów. Jutro kolejna dawka pucharowych meczów a wśród nich prawdziwa perła.
Puchar Austrii
SC Golling - FAC Team Fur Wien
HT/FT 22 @1,72 ✅ 0-3 HT to już można śmiało rozliczać w przerwie
365
Kurs niesamowity nawet na czystą jedynkę za 1,30 warto. Mówimy tutaj o drużynach, które dzieli przepaść. W ostatnim sezonie Golling co prawda awansował, ale tylko z V ligi czyli już totalnej amatorki do IV po 3 latach od ostatniego spadku. Pierwszy tegoroczny sparing, który opisałem z dwa tygodnie temu dostali 2-7 od Eugendorfu, który na co dzień gra w III lidze. Później dalej nie śledziłem ich poczynań bo i zakładów na nich już nie było. Ale jedno wiadomo na pewno, dla tego zespołu jest to pierwszy w historii udział w Pucharze Austrii znaczy udział w 1 rundzie, brzmi komicznie ale tak jest prawda. Kolejny fakt jest taki, że FAC już 24ego lipca zaczyna rozgrywki z kolei Golling zaplanowany start ma dopiero 8 sierpnia - 2 tygodnie później.
Przeciwnikiem jest FAC, który w zeszłym sezonie obronił się przed spadkiem na zapleczu Bundesligi, gdzie jakiś poziom reszta zespołów już prezentuje i ogólnie nie ma tego jak porównać z obecną ligą w której będzie występować jako beniaminek Golling. W zeszłym roku FAC przeszedł 3 rundy i pierwszy raz w historii zagrał w ćwierćfinale za każdym razem pokonując wysokimi wynikami III ligowców. Ostatni sparing we wtorek wygrany 3-1 z First Vienną i widać po stronie oficjalnej teksty mówiące o pełnym zaangażowaniu i szczerą chęć powtórzenia a przynajmniej spróbowania tego co osiągnęli w zeszłym roku. Dzisiaj 1 runda i spotkanie z beniaminkiem IV ligi, różnica kolosalna nie ma czego więcej tutaj dodawać.
Tu jeszcze cytat z pierwszego rozpoznania Gollingu z 19 czerwca:
SC Golling - USC Eugendorf - over 2,5 @1,26 ✅ 2-7
Ostatni najmniejszy kurs bo to jaki poziom reprezentuje Golling to ciężko powiedzieć. W lidze 14 zespołowej zajęli 2 miejsce, ale podejrzewam że to już liga od 4 w dół minimum. News na głównej stronie informuje, że od dzisiaj zaczęli coś trenować, jutro sparing także wiadomo czego można się po takich kwiatkach spodziewać. Eugendorf to III liga i pozycja numer 4. Średnia 3,37 także nie ma do czego się przyczepić. Poziomem będą konkretnie odbiegać od Gollingu, kurs mały ale warto i taki wziąć.
Eugendorf połowa/koniec 22 - @1,61
 
Otrzymane punkty reputacji: +24
gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Carpi - Fiorentina
17:30​

Mecz będzie dla Fiorentiny ostatnim sprawdzianem przed wylotem na międzynarodowy turniej towarzyski do USA, gdzie podejmą m.in. PSG i Benficę.
W poprzednich sparingach: Carpi przegrał z Interem 2:4 w dość otwartym spotkaniu. Fiorentina zremisowała 0-0 z węgierskim Gyirmot. I chociaż dominowała i miała sporo niewykorzystanych sytuacji, nie potrafiła przeciwstawić się fizycznej grze Węgrów.
Sprzedano komplet dwóch tysięcy biletów, pogoda obiecująca. Zapowiada się overowa zabawa, w której być może przez kilkanaście minut będzie uczestniczył także Giuseppe Rossi ????

over 2.5 goli - 1.70 /bet.365/⛔
obie strzelą - 1.96 /uni.bet/⛔

0:2 :/
 
L 11

latomek7lol

Użytkownik
Moim zdaniem najlepszy typ na dzisiaj z meczów towarzyskich:
Lyon-AC Milan
2DNB po 2,35
Lyon zbiera w okresie przygotowawczym same bęcki. W ostatnich dwóch sparingach ( 0:1 z szwajcarskim Sion i 0:2 z PSV) pokazuje, że nie są jeszcze w rytmie meczowym. Nie potrafili strzelić nawet gola. Milan z kolei radzi sobie nadzwyczaj dobrze i myślę, że dzisiaj nie powinien przegrać tej potyczki. Prawdopodobny jest remis ale wtedy mamy zwrot.
 
agron 97

agron

Użytkownik
Sokół Ostróda - Stomil Olsztyn

Krótko bo czasu mało a mecz rozpoczyna się już o godzinie 20:30. Sokół dopiero w poniedziałek rozpoczął przygotowania do obecnego sezonu, dodatkowo do wczorajszego dnia zajęcia odbywały się bez pierwszego trenera, który przebywał jeszcze na urlopie. Poprzedni sezon zakończyli na wysokim 4 miejscu w 3 lidze PWM. W obecnym sezonie klub również chciałby włączyć się do walki o awans. wątpliwości co do tego mają kibice, ponieważ z klubem pożegnali się Maciej Szostek(?), Piotr Łysiak(Stomil), Rafał Gołębiewski(Tęcza Miłomłyn?) oraz Kamil Hrynowiecki(?). Niepewna jest przyszłość Pawła Podhorodeckiego. Czterech spośród wymienionych graczy grało w podstawowym składzie drużyny w ubiegłym sezonie. Jeśli chodzi o nowych piłkarzy to jest ich 6, ale to chyba bardziej uzupełnienia niż wzmocnienia.
Stomil w okresie przygotowawczym rozegrał trzy spotkania: porażka 1:0 z Olimpią Grudziądz (1 liga), wygrana z Wartą Poznań 1:0 i wygrana z Jarotą 2:0. W ostatnim meczu w pierwszej 11 wyszli dublerzy, dopiero po przerwie zaczęli wchodzić gracze podstawowego składu i to oni przyczynili się do zwycięstwa. Myślałem że o tej porze będą już dostępne składy jednak nigdzie nie znalazłem takiej informacji. Po cichu liczę że Stomil zagra podstawowym składem od początku, ponieważ już jutro odbędzie się oficjalna prezentacja zespołu i fajnie byłoby pokazać się kibicom po przekonującym zwycięstwie. Dodatkowo za Stomilem przemawia fakt że są już w rytmie meczowym, piłkarze mogli się już nieco zgrać w przeciwieństwie do gospodarzy, którzy zagrają pierwszy raz w takim zestawieniu.
Stomil Olsztyn @1.80 Bet365
2:2 ⛔
 
tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Miałem nie pisać, ale jednak napiszę…
Mecz Fenerbahce - Olympique Marsylia.
TYP:2

Ciekawy mecz pomiędzy tymi drużynami. Marsylia można powiedzieć zamiast się wzmacniać przed sezonem to sprzedaje zawodników:
G. Imbula do Porto za 20mln e
D. Payet do West Ham za 12mln i jeszcze kilku zawodników … Sprowadzili za 5mln z MC K. Rekika.
Fenerbahce natomiast R. van Persie, Souza, Nani, Fabiano, Fernandão, S. Kjær. Wczoraj wygrali z Olympiakosem 3:2. Dzisiaj myślę, że odpoczną i odpuszczą ten mecz … Jednak co do sezonu to są faworytem do mistrzostwa.

Drugi mecz to Panathinaikos - Udinese Calcio
TYP:2
Udine 2 mecze kontrolne, remis z Schalke 04 1:1, i przegrana z Ingolstadt 1:0. Pana 4 mecze za sobą 2 wygrane, 2 przegrane z Ajaxem i Brugge.
Czas na wygraną Udinese.

3 mecz to FC Famalicao - Moreirense FC
TYP:2
Zespół, który gra w 2 dywizji portugalskiej – przegrał mecz sparingowy z Sporting Braga II 4:2. Czas na kolejną przegraną, kurs 2,38 na Moreirense to zaskoczenie.
 
L 3,1K

loveparade

Użytkownik
Tip4You;5510105 Drugi mecz to [B napisał:
Panathinaikos - Udinese Calcio[/B]
TYP:2
Udine 2 mecze kontrolne, remis z Schalke 04 1:1, i przegrana z Ingolstadt 1:0. Pana 4 mecze za sobą 2 wygrane, 2 przegrane z Ajaxem i Brugge.
Czas na wygraną Udinese.
.
Panta bedzie grała podstawowym skladem dzis bo za 6 dni mecz w LM to raz, dwa graja na własnym stadionie
Udine z ligą ruszają dopiero koniec sierpnia, a Serie A jeszcze spi bo nawet nie mają terminarza i dzis oczywiscie bedzie sporo zmian. Masz racje z Udinese mega pewny typ, ja bym na twoim miejscu brał kredyt i ladowal bardzo grubo na włochów, no bo taka pewka...mieli x pozniej porazke, to teraz bankowo bedzie zwyciestwo. Jak to mówią do 3 razy sztuka :grin:
 
tip4you 420

tip4you

Użytkownik
Clermont-Bordeaux
TYP:2

Girondinsci grali już trzy mecze 2 remisy i przegrana, czas na wygraną. Ich przeciwnicy grali jeden mecz i wygrali go 4:2 z Bourg-Péronnas. Bordo przygotowuje się do meczu z AEK Larnaca. Nie robili wielu ruchów transferowych, pozyskali tylko 3 zawodników. Myślę, że wygrają ten mecz, muszą podnieść morale przed eliminacjami.
Kurs 1,73 nie jest powalający ale można grać...
 
tip4you 420

tip4you

Użytkownik
RCD Espanyol Barcelona - Kasimpasa [Neutralne miejsce gry]
TYP: x2

Espanyol grał mecz 2 dni temu z FC Köln wygrywając 2:0. Dzisiaj grają z tureckim średniakiem, który nie grał jeszcze sparingu. Teoretycznie Hiszpanie nie powinni mieć problemu z wygraniem tego meczu.. ale tylko teoretycznie, to jest mecz sparingowy i tu wszystko może się wydarzyć.. i dlatego stawiam x2 za 2zł
FC Sochaux - Ajaccio GFCO
TYP: 2

Ajaccio Awansowało do 1 ligi francuskiej, Sochaux pozostało w 2 lidze. Stawiam w tym meczu na wygrana GFCO. Jest po prostu lepszą ekipą i tyle..
Racing Strasbourg - AS Nancy Lorrain
TYP: 2

Nancy, dwa mecze kontrolne dwa remisy, czas na wygraną. Czas podbudować morale, grają z 3 ligową ekipą i powinni to wygrać.
 
mediapunta 141

mediapunta

Użytkownik
Manchester City - Real Madryt
Real do przerwy @ 2.50 ✅ (1:3) | Bet365

Znamy składy, Real wychodzi w najlepszym personalnym zestawieniu, natomiast City bez Kompanego, w którego miejsce wskoczył Humphreys, rocznik 98&#39;, nie wydaje mi się żeby udźwignął mecz przeciwko BBC grającym nawet na 50%. Obok zagra 3 lata starszy Denayer. W pierwszym meczu presezonu Real zaprezentował się słabo, widać, że Benitez testuje warianty rotując graczami w ataku, ale dziś skład jest znacznie inny i moim zdaniem zdecydują właśnie personalia. Dodatkowo 100-tysięczna widownia w Melbourne zrobi swoje. Stawiam Real do przerwy.
 
Otrzymane punkty reputacji: +12
C 272

cowboy

Użytkownik
RCD Espanyol Barcelona - Kasimpasa [Neutralne miejsce gry]
TYP: x2

Espanyol grał mecz 2 dni temu z FC Köln wygrywając 2:0. Dzisiaj grają z tureckim średniakiem, który nie grał jeszcze sparingu. Teoretycznie Hiszpanie nie powinni mieć problemu z wygraniem tego meczu.. ale tylko teoretycznie, to jest mecz sparingowy i tu wszystko może się wydarzyć.. i dlatego stawiam x2 za 2zł

FC Sochaux - Ajaccio GFCO
TYP: 2

Ajaccio Awansowało do 1 ligi francuskiej, Sochaux pozostało w 2 lidze. Stawiam w tym meczu na wygrana GFCO. Jest po prostu lepszą ekipą i tyle..

Racing Strasbourg - AS Nancy Lorrain
TYP: 2

Nancy, dwa mecze kontrolne dwa remisy, czas na wygraną. Czas podbudować morale, grają z 3 ligową ekipą i powinni to wygrać.
z calym szacunkiem, ale tak bezsensownych &quot;analiz&quot; dawno nie czytalem...
&quot;byly dwa remisy czas na wygrana&quot;, &quot;wszystko moze sie wydarzyc dlatego stawiam x2&quot;. co to ma byc?
 
mukumuku 2

mukumuku

Użytkownik
Wolfsburg - Villarreal
Typ: Wolfsburg (-1)
Kurs: 3.50
Buk: Come On
W Come On jest promocja zakład bez ryzyka, postaw 25zł po kursie min. 1.75 na mecz Emirates Cup, więc postanowiłem spróbować pograć nie na same zwycięstwo Wilków (kurs 2.00) ale i zwycięstwo z handi. Już wyjaśniam dlaczego. Wolfsburg nikogo poważnego nie stracił w okienku transferowym, natomiast pozyskali kolejnego bramkostrzelnego zawodnika Maxa Kruse z Borussi M. O bramki Wilków jestem spokojny co nie mogę powiedzieć o Villarreal. Stracili najlepszego strzelca Vietto, a sprowadzili 2 już nie tak skutecznych napastników z Malagi. Oprócz tego w spotkaniu zabraknie podstawowego obrońcy Musacchio leczącego złamanie strzałki. Te dwie drużyny dość dawno grały z sobą więc na te spotkania nie patrzę, dużo się zmieniło. Z reguły nie obstawiam meczy towarzyskich ale tutaj nic nie ryzykuje. Powodzenia.
&lt;!--[if !mso]&gt; &lt;style&gt; v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt; ⛔to dlatego nie gram towarzyskich :;/: pierwsza połowa rozstrzygnęła mecz
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;o:RelyOnVML/&gt; &lt;o:AllowPNG/&gt; &lt;/o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves&gt;false&lt;/w:TrackMoves&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w:EnableOpenTypeKerning/&gt; &lt;w ???? ontFlipMirrorIndents/&gt; &lt;w:OverrideTableStyleHps/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
 
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom