godz 16:00 ; Wolves - Celta Vigo 1 @ 2,25 2/10 1-1
Wczoraj Norwich grało z Celtą, a dziś Celta znów zagra, tym razem z Wolves. Oba mecze w Anglii, także niekoniecznie trzeba było dzielić drużynę na dwie kadry, tym bardziej, że Wolwerhampton i Norwich dzielą 3 godziny jazdy.
Zawodnicy, którzy nie zagrali wczoraj, zagrają dziś.
Celta trzeba przyznać, wzmocniła się w przerwie. Co prawda odszedł Rafinha i podstawowy gk, a także trener, ale przyszło w zamiast 6-7 nieźle zapowiadających się piłkarzy.
W składzie Celty z Norwich na pewno był Nolito i Krohm Dehli. Domyślam się, że to był podstawowy skład. W sumie trudno się dziwić. Zazwyczaj własnie tak jest, jeśli mecze są rozgrywane dzień po dniu. Ci, którzy nie grali jednego dnia, grają drugiego (tzw rezerwy ???? )
Mnie kurs 2,25 nie przekonuje. Wolwes już próbowało swoich sił w
Premier League. Teraz właśnie awansowali. Jednak czy to będzie mocna ekipa? Co najwyżej średniak.
Sądzę jednak, że ograją Celtę, która będzie bez kilku podstawowych zawodników.
Cały opis w stronę Celty, a ostaecznie stawiam Wolves ???? Bardzo dużo zmienia to, że właśnie podstawowi grali wczoraj.
Na czymś takim się ogrywa buka ????
Gram to jednak dość niską stawką, bo oglądałem Celtę w tamtym sezonie i ich na prawdę można się bać.
Godz 16:00 ; Shamrock Rovers - QPR 2 @ 1,25 do ako lub czekać na handicap 0-4
Shamrock wczoraj grało ligowy mecz z Limerick. Mają teraz ważne mecze, bo walczą o dostanie się do eliminacji
LE na następny sezon.
W tym meczu zagrają zawodnikami, którzy wczoraj nie wyszli na boisko.
QPR ma małe 'tournee' po Irlandii. Tu mecz z Shamrock, za 3 dni z Athlone.
Kurs 1,25 raczej do ako. Ewentualnie czekać, aż pojawią się kursy na handicapy.
Godz 15:30 ; Celtic - Tottenham 2 @ 1,67 5/10 1-6!!
Po pierwsze teren neutralny. Celtic po meczu z Legią i za kilka dni rewanż. Bardzo ważny mecz, bo o przejście dalej w
LM. Wynik 1-4 mało komfortowy. Po prostu mecz sezonu!
Czemu o tym pisze? Oczywiście dlatego, że skoro celem numer jeden jest mecz z Legią, to Tottenham będzie szansą dla młodzieży prawdopodobnie i dla zawodników, których trener zamierza nie powołać na spotkanie z Legią.
Kurs spadł z 1,9 już. Miałem ten mecz już wcześniej obstawiony, ale umknęło mi i go nie wstawiłem go tutaj.
Tottenham następny mecz dopiero 9 sierpnia, także w tym spotkaniu będą mogli zagrać mocnym składem i tak też zrobią, zapowiedział trener.
Godz 22:00 ; Manchester United - Real Madrid 1 dnb @ 2,6 2/10
Moim zdaniem obie ekipy dość równo grają, więc kurs dobry.
Wygrana 3-2 z dobrze grającą Romą (choć tu bardziej sprawiedliwy byłby remis) i 0-0 z Interem (ManU grało lepiej).
Real po strzeleniu gola Interowi trochę zdechł, w 68 minucie dał sobie wpakować gola i Inter wygrał na karne.
Jeśli chodzi o mecz z Romą to nie mogę wiele powiedzieć, bo tylko gola widziałem, ale był on po niezłej akcji, także gol zasłużony na pewno
3 sierpnia, godz 0:30
AC Milan - Liverpool 2 @ 1,95 3/10
Różnica w grze jest! Liverpool z City pokazał na co ich stać. Milan do tej pory 1 zdobyty gol i 8 straconych.
Podobno Balotelli narobił krzyku w szatni patrząc na grę zespołu przeciwko City. Nie dziwię mu się, bo wygląda to słabo. Czy to coś pomoże... Nie widzi mi się, aby zatrzymali dobrze grającego Sterlinga, który błyszczy, mimo że nie gra całe mecze.